Moj blog

9. marec, 2021PONAVLJANJE ŠTEVIL

Drage sestre in bratje, ponavljanje števil v vašem življenju je pomembno znamenje vaše duše in vaših duhovnih vodnikov. Ko se vam začnejo vztrajno ponavljati, poiščite vodstvo, ki ga preko njih prejemate. Vsako število vibrira na svoj način, vsako število nosi svoje sporočilo.

Videvate pogosto na uri 11:11 ali 3:33? Za vse, ki se vam pogosto ponavljajo določene sekvence števil, je to znak posebne sinhronije z vašo dušo ali pa gre za posebno podporo vaših duhovnih vodnikov. Vsako število vibrira na svojstven način, kar predstavlja sporočilo, ki nas povezuje z našim notranjim svetom oz. z našo dušo.

Ko opazite zaporedje treh enakih števil je to izjemno močan znak vaše duše. Število 3 (kar povezujemo s sekvenco treh števil) je vezan na vibracijo kreacije in predstavlja prav zaradi tega točko obilja in manifestacije.

Število 11:11 je verjetno najpopularnejše ponavljajoče število in mnogi ga povezujejo z prebujenje. Ko se vam ponavlja ta sekvenca v življenju, je to jasen znak duhovnega prebujena in duhovnega potenciala znotraj vas. Videti število 11:11 je prelep opomin, da se moramo povezati z našim poslanstvom in usodo.

Poglejmo si sedaj analizo numeričnih kod, kjer se tri krat ponovi isto števil.

111: nosi vibracijo novih začetkov in novih izkušenj. Ko vidite to število, je to znak, da vas vse Vesolje podpira k spremembi in dejanjem. V takem trenutku morate prisluhniti svoji intuiciji in narediti prve korake proti vašemu novemu ciklu življenja. To je tudi potrditev, v kolikor želite ustvariti novo družino ali poslovno idejo.

222: nosi v sebi vibracijo ljubezni in sprejemanj. Ko videvate to sekvenco, je to znak, da morate prisluhniti svojemu srcu in izraziti svoja čustva. To število je lahko tudi prijazno opozorilo, da je prišel čas odpuščanja, kakor tudi spoštovanja in ljubezni do sebe.

333: nosi v sebi vibracijo kreacije in emocij. Ko začnete videvati to sekvenco, je to znak, da prejemate podporo na vseh področjih vašega življenja; telesa, čustev in duše. Čas je, da se odprete svetu in se izrazite bolj svobodno, samo tako boste lahko spoznali svoj potencial in spoznali nepoznane dele sebe.

444: nosi v sebi vibracije upanja in sanj. Ko vidite to sekvenco, je to znak, da ste na pravi poti in da boste prišli do vašega cilja. Prav v tem trenutku morate z zaupanjem postaviti trdno osnovo za vse vaše vizije, verjeti morate vase in dokončajte vse, kar se lotite. To število lahko tudi kaže na finančno obilje, ki je pred vrati.

555: nosi v sebi vibracije spremembe in osvobajanja. Ko vidite to sekvenco, je znak, da spustite iz rok, česar ne potrebujete več in tako ustvarite prostor za novo in pozitivno v vašem življenju. Bodite odprti za vse priložnosti, ki se vam ponujajo v tem trenutku.

666: nosi v sebi vibracije ega in strahu. Ko vidite to število, je to znak, da se osredotočate v življenju na napačne stvari. Pogosto povezujejo to sekvenco z negativnim, pa vendar ni vedno tako. V resnici je to število prijazno opozorilo, da izstopimo iz lastnih strahov in se osredotočimo na stvari, ki so resnično pomembne v našem življenju. Ko vidite to število, se ozrite nad vsem lepim, ki vas obdaja. To je prvi korak k prepoznavanju pomembnih stvari v vašem življenju.

777: nosi vibracije intuicije in čustev. Ko začnete opažati to sekvenco, je to znak, da ste na pravi poti in da morate prisluhniti svoji intuiciji in čustvom, čeprav ni logičnih razlogov za to. To je tudi nežno opozorilo, da morate bolj zaupati svoji intuiciji in ne slediti večini. Vzemite si čas za meditacijo in povezovanje s sabo, to vam bo razjasnilo, kaj zares čutite.

888 : nosi vibracije rasti in transformacije. Ko vidite to sekvenco, je to znak, da je za vami pomembna sprememba in da prav sedaj izstopate v novo perspektivo vašega življenja. Čeprav je lahko za vami težko obdobje, je to čudovit znak, da boste sedaj prejeli nagrado zanj.

999: nosi v sebi vibracijo jasnosti in praznine. Ko vidite to sekvenco, je to znak, da morate izprazniti svoje misli, saj boste lahko samo tako vedeli, kako dalje. Praznina je lahko strašljiva, pa vendar gre bolj za čiščenje stare in ponavljajoče se misli ter pustiti času čas. Praznina nosi v sebi ta potencial. Ta sekvenca pa je lahko tudi znamenje, da prihaja na vašo pot nov duhovni učitelj ali je pred vami pomembna duhovna lekcija.

Če se naučite vsaj osnov teh numeričnih frekvenc, je to pomembno orodje za vašo duhovno rast in za potrditev delovanja vaše intuicije. Ko se vam naslednjič pojavijo te sekvence, preverite če njihove numerološke energije sovpadajo s tem, kar čutite.

8 komentarjev

  1. Katja pravi:

    Včasih se mi zdi, da je 1111 moja večna številka oziroma opomnik!
    ?

  2. Marija pravi:

    Hvala ?… moja najpogostejsa st. je 11:11 in 777.

  3. Miha pravi:

    Hvala. Zmeraj uporbno in duhovno!

  4. Nina pravi:

    999 ?
    Obožujem bloge z razlagami števil ❤❤❤

  5. Petra pravi:

    Hvala za vse te informacije. Meni se ne pojavlkajo trojna enaka števila, ampak 447, 551 …

  6. janko pravi:

    H V A L A

    Stanje na kartici 3,33 !

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.