Moj blog

2. marec, 2021ANGELSKA NAPOVED ZA MAREC

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec marec je pred vami. Letošnji marec je poseben čas, ki bo od ljudi zahteval, da odprejo svoje oči in ušesa. Dlje časa, kot se boste upirali videti in slišati, kar je pred vami, bolj zahtevno bo to nato storiti v neki negotovi prihodnosti.

Prednost letošnjega marca v primerjavi z lanskim je ta, da smo v lanskem marcu šele pričeli odkrivati novi svet, v katerem živimo danes, medtem ko lahko letošnjem marcu gledamo naravnost v oči brez večjih pričakovanj in iluzij. Sedanji čas je čas, ko lahko jasno pred svojimi očmi prepoznamo našo preprosto realnost, ki JE.

Čas je tisti, ki nas je pripravil, da odložimo prtljago vzgoje, predsodkov ali ideologij ter da se lahko z izpraznjeno glavo in srcem ozremo nad tem, kar nas dejansko obkroža. Znamo biti hvaležni za ta nenavaden dar?

Točki preobrata -po navideznem zatišju- bosta v tem mesecu Nova Luna in zadnji teden v marcu, ko bo privrelo na dan na precej eksploziven način vse, kar se je kuhalo v zadnjih tednih. Nova Luna (13.3.) nam bo sicer pomagala, da se otresemo vseh laži, ki so nam jih ponujali že daljši čas, medtem ko bo v zaključku tega meseca prišlo na plan več različnih izbruhov.

Marčevska nova Luna bo zanimiva za vse, ki se ukvarjajo z magijo, pa vendar odpira tudi čas, ko bodo določeni ljudje lažje »vstopali« v našo zavest in naša prepričanja. Bodite pozorni, komu zaupate v tem času, predvsem pa (vsaj okoli te Lune) sledite svoji trajni resnici in ne spreminjajte mnenja, samo zato ker tako počne večina.

Angelski vodstvo v tem mesecu pravi, da ne verjemite več vsemu, kar slišite ali preberete in prav zato predstavlja ta čas poseben trenutek, ko bi se morali na novo naučiti prisluhniti drug drugemu.

Po 11. marcu bo odličen čas za medosebno komunikacijo, iskrenost in jasnost. To je tudi idealen čas, da poskusite iz svoje komunikacije odstraniti vse predsodke, v naprej oblikovane misli, kakor tudi stereotipe. Uporabite modro te tedne za izboljšanje vaših odnosov z jasnejšo in iskrenejšo komunikacijo.

Za iskalce resnice pa je eden tistih trenutkov v letu, ko se ji lahko najbolj približajo (označite si na koledarju 30.3. kot dan osvobajanja od iluzij).

Druga polovica meseca bo izredno bogata za vse, ki se ukvarjate z umetnostjo. To bo najbolj rodoviten del leta za kreativnost, pa tudi romantičnost in zvestobo. Če nosite v sebi že nekaj časa neko pesem, idejo, zgodbo, sliko, … poskusite jo izraziti prav v tem delu meseca. Marsikaj velikega bo nastalo v tem času.

Okoli 20. v mesecu si vzemite čas za romantiko in ljubezen. Te dni je tudi odličen čas za načrtovanje vašega finančnega življenja in »glajenja« vaših finančnih neuspehov.

Mesec zaključujemo s pomembno polno Luno, ki prinaša upanje za nova spoznanja o pandemiji, ki jo živimo že leto dni. To bo čas preobratov in novih spoznanj. Verjemite temu, kar vidite in se otresite strahov, ki jih ne vidite.

18 komentarjev

  1. Vera pravi:

    Hvala za marčevsko napoved. Z veseljem berem tvoje angelske napovedi in si jih s post-it tudi polepim po koledarju ?
    Včasih nekatere stvari razumem šele ko so za mano in prav to me navdihuje, da delam bolj na sebi ?

  2. Marija pravi:

    Hvala ??

  3. Nina pravi:

    Hvala, hvala, hvala ???

  4. Miha pravi:

    Hvala. Tvoja napoved je skladna z mojimi občutki!

  5. Jana pravi:

    Moj najljubši mesec -naj bo tudi najboljši ?

  6. Kati pravi:

    Hvala ???
    Meni se tudi zdi, da bo kmalu nekaj “počilo” ?

  7. Pika pravi:

    Lepa hvala in čudovit marec vsem skupaj!?

  8. Sara pravi:

    Hvala ?
    Že si pišem ključne besede na kolendarju ?

  9. Nika pravi:

    Hvala in lep marec vsem vam ? ?

  10. Zvezda pravi:

    Hvala. Veselm se časa za kreativnost in ljubezen ❤❤❤

  11. Angelika pravi:

    Hvala ???

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.