Moj blog

5. februar, 2021VAJA ZA IZBOLJŠANJE INTUICIJE

Drage sestre in bratje, vaja za izboljšanje intuicije vam pomaga k pravilnemu pristopu in razumevanju delovanja vaše duše. Spoznajte sebe, svoje misli, svoje strahove in svojo podzavest. S tem znanjem ne boste več dvomili, ali vam govori intuicija ali vaš ego.

Svojo intuicijo si velikokrat predstavljam kot mojega notranjega učitelja. Vodi me pri razumevanju notranje modrosti in glasu mojega višjega jaza.

Prepričana sem, da smo vsi rojeni s potencialom intuicije, a preden jo razvijemo, moramo najti pot do nje. Pri tem nam pomaga vedeti, da je intuicija rezultat sodelovanja našega srca in notranjega ušesa, ki zaznava vibracije subtilnih energij. Ta občutljiv notranji organ zaznava vibracije okoli nas in znotraj naše višje zavesti. Skratka končni cilj je ta, da začnemo uporabljati svojo intuicijo in se naučiti pravilno dešifrirati sporočila naše intuicije, za kar pa je treba precej vaje.

Za to, da znamo prisluhniti in razviti intuicijo, se moramo naučiti razločiti sporočila ega ali uma ter sporočila našega srca. Ločiti moramo glas srca in glas uma. Meditacija je recimo odličen način, ker preko nje ugašamo um ter se uskladimo z globljimi sporočili, ki prihajajo iz našega intuitivnega dela.

Danes bom predstavila, kako se povezati s svojo intuicijo in prejeti odgovor z njene strani. Samo sledite tem preprostim korakom, ponavljajte vajo večkrat na teden in ne bo minilo veliko časa, ko boste izpilili svojo intuicijo ter zaupanje vanjo:

Najprej moramo postaviti jasno vprašanje, ki mora biti točno in oblikovano na način, da je lahko odgovor čim bolj enostaven. Pri tem je bolje, da smo odprti za različne odgovore in da ne iščemo potrditev za nekaj v naprej definiranega. Idealno je, da ob vprašanju nimamo predsodkov ali idej, kakšen bi lahko bil odgovor.

Ko imamo oblikovano vprašanje, se moramo najprej obrniti na naš um. To naredimo tako, da se vprašamo, kaj meni o tem naš um, nato – kaj o tem meni naš strah. Izprašujmo se toliko časa, dokler ne pridemo do vseh možnih odgovorov s strani uma in s strani naših strahov. Vzemite si ves potreben čas, da najdete vse odgovore. To vam bo pomagalo, da boste kasneje znali prepoznati, ali prihaja odgovor s strani strahu ali uma.

Šele ko izpraznite vse možnosti vaših misli, se lahko obrnete na svojo intuicijo. Da lahko to naredimo, pa se moramo usmeriti v sedanji trenutek. K temu vam lahko pomaga, da začnete opazovati, kar se nahaja oz. dogaja okoli vas. To vas bo prisililo, da se vrnete v sedanjost.

Nato usmerite svojo pozornost na dihanje. Tako boste vzpostavili pravi stik s sabo. Šele potem lahko postavimo vprašanje svoji intuiciji: Kaj o tem meni moj duh? Ko si postavite to vprašanje, poskusite samo opazovati in poskusite izstopiti iz svojih misli. V kolikor ne prejmete takoj odgovora ali pa niste gotovi vanj, se poskusite usesti in čakati na nanj. Ne smete »siliti« k odgovoru, temveč poskusite slediti energijam, ki tečejo skozi vas.

Nikoli se pozabite zahvaliti vašemu višjemu jazu, ne glede na rezultat, ki ga prejmete.
S časom boste spoznali, da bolj kot boste ponavljali to vajo, bolj bo postala vaša intuicija jasna.

Cilj te vaje ni smo izostriti vašo intuicijo, temveč začeti tudi pravilno uporabljati in spoznavati vaš um. Ko uspete prisluhniti obema stranema možganov, se boste začeli gibati skozi življenje z večjo lahkotnostjo in radostjo. Določene odgovore moramo iskati z intuicijo, druge z logiko.

To je pomembna življenjska lekcija, ki vas bo povzdignila nad povprečnostjo…

7 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala. Zanimivo, novo in uporabno ?

  2. Nika pravi:

    Meni je težko zaupati sebi, posledično ne zaupamniri svoji intuiciji!

  3. Tina pravi:

    Hvala iz srca ❤

  4. Miha pravi:

    Zelo zanimivo -HVALA!

  5. NINA pravi:

    Zelo dobro razloženo ?
    Hvala ?☺️

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.