Moj blog

2. februar, 2021ANGELSKA NAPOVED ZA FEBRUAR

Drage sestre in bratje, pred vami je angelska napoved za februar. Uporabite jo modro, z ljubeznijo in širšo zavestjo. Čaka vas namreč čas, ki bo od vas zahteval veliko potrpežljivosti. Mu boste odgovorili s potrpežljivostjo ali z nemirom?

Letošnji februar prinaša k nam spremembe, ki bodo naposled povzročile preobrate, na katere smo čakali mesece. Ostanite v tem času kar se da pozitivni, saj lahko s tem pripomorete k pospeševanju dobrih novic in težko pričakovanih sprememb.

Sicer bodo prvi tedni pokazali potrebo, da na novo pogledamo in predelamo določene situacije. Občutek bo, da se stvari vrtijo nazaj namesto naprej, a to bo edin način, da izstopimo iz blokade, v kateri smo se znašli. To bo čas, ko moramo s svežimi očmi in na bolj premišljen način pregledati stvari, ki so povzročile težave, ki jih živimo v naši sedanjosti. Samo tako jih bomo rešili in se jih osvobodili.

Bodite ta čas potrpežljivi z vsemi časovnimi zapleti, odlašanju ali zamikom dogovorov. Dejansko je najbolje, da ko vas življenje vodi v »stand by«, mu modro sledite. Bolj kot se boste ta čas upirali, več zapletov boste imeli.

11. februarja nas čaka nova Luna, ki bo odprla poglavje dolgo pričakovanih sprememb, a samo če bomo znali tokrat prisluhniti drug drugemu, predvsem pa razumeti, kar nam drugi želijo sporočiti. Ključna modrost tega časa je – znati prisluhniti drugemu.

Vsekakor bo to zelo intenziven čas, ki bo -nabit s stresom in napetostmi- spreobrnil naš svet v nekaj boljšega. Na začetku bo vsaka sprememba, ki bo prišla na dan, precej neprijetna in predvsem “neudobna”. To pa zato, ker ne bomo sposobni videti širše slike dogajanja.  A verjemite mi; vse, kar bo vzklilo v tem času, bo zacvetelo v nekaj dobrega in pomembnega v naši kolektivni prihodnosti. Razumite dneve okoli nove Lune kot čas morebitnega trpljenja, ki v sebi nosi nek kasnejši pozitiven rezultat.

Sicer bodo po 21. februarju ponovno prišle na dan vse frustracije, pritiski in nezadovoljstva zaradi življenja, ki ga trenutno živimo. Z masovnega vidika lahko prinesejo predpomladni tedni velike skupinske drame.  Logično je, da peljejo vse omejitve, ki jih živimo sedaj,  do upora. To je človekova narava. Nihče noče izgubiti svoje svobode. Mnogi ob vsem tem doživljejo velike krivice in vsa ta čustva lahko prav v tem času ustvarijo nevarne situacije.

Živimo čas velikih sprememb, do katerih pa smo preveč neučakani in jih zato z mentalnega vidika blokiramo.

A kaj lahko kot posamezniki naredimo za svoj notranji mir, ko je okoli nas toliko nemira, jeze in nestrpnosti? Najprej je treba vedeti, da je zunanji svet samo odsev notranjega sveta vsega človeštva in kar mi čutimo, dodajamo v kolektivno zavest človeštva. Kot predstavniki skupine, ki delamo na naši duhovni rasti, ne moremo dovoliti, da nas prevzamejo vsa negativna čustva, ki nas obkrožajo. Svojo energijo moramo uporabljati za višje namene, namesto da se ukvarjamo z nizkimi vibracijami. Naučite se v tem obdobju prisluhniti pravemu (zunanjemu) glasu in ne lažnim in zavajujočim posameznikom, ki vas preko prevare nato pripeljejo do nizkih vibracij.

Druga polovica meseca bo čas za vse ženske, da na nov način poiščejo in ustvarijo dodaten prostor v svojih medosebnih odnosih. To je popoln čas za vnašanje sprememb v ljubezenske zveze. Torej če želite že nekaj časa spremeniti nekaj znotraj vaših medosebnih odnosov, bo konec februarja primeren trenutek za to.

Imejte pa vedno pred sabo, da smo vsi samo ljudje z našimi dobrimi lastnostmi in slabimi. Nihče ni popoln in ko nekoga vidite kot popolnega, je vaša percepcija napačna. Tudi ko pri nekomu vidite samo slabo, je vaša percepcija izkrivljena. Nič na tem svetu ni samo belo ali črno. Tudi vloge, ki jih prevzemamo, niso totalne. Kdor misli, da je v neki zvezi samo žrtev, se moti. Če zveza ni zdrava, sta za to kriva oba; mogoče ne v enaki meri, a nič v medosebnih odnosih ne smete gledati kot absolutno, če ne samo vrednote, na katerih jih gradite.

Zadnji teden v februarju nam bo odblokiral marsikatere dalj stoječe situacije in nam dal priložnost, da konkretiziramo naše ideje in želje. Izkoristite zadnje dneve februarja, da stopite v akcijo.

Naš cilj v tem času je ravnotežje. Samo z notranjim ravnotežjem bomo lahko ujeli priložnosti življenja, ki nam jih bo ponudilo.

14 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala Šepetalka za februarski blog. Živimo v zgodovinskem času družbenih preobratov. Ohranimo trezno glavo in srce, predvsem pa usmerimo svoj glas na način, kateri bo lahko slišan!

  2. Jana pravi:

    Hvala za to napoved in za vodstvo v njej ???

  3. Nika pravi:

    Konec februarja grem v akcijo ??

  4. Luna pravi:

    Upajmo na najboljše ?

  5. Mitja pravi:

    Še bo zanimivo. Hvala.

  6. Klara pravi:

    Hvala za napoved in duhovno vodstvo ???

  7. Deva pravi:

    Hvala iz srca ❤❤❤

  8. Zvezda pravi:

    Hvala za februarsko napoved ❤
    Hvala za vsevse, kar DAJEŠ

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.