Moj blog

18. december, 2020DUŠA DVOJČICA IN ŽIVLJENJSKI PARTNER

Drage sestre in bratje, duša dvojčica in življenjski partner nista vedno isti osebi. Z dušami dvojčicami imate poseben dogovor, da vam v življenje prinesejo izzive, ki vas prisilijo odrasti, medtem ko vam življenjski partner ob izzivih stoji ob strani in vas spremlja skozi življenje.

Vedno bolj opažam, koliko zmede je okoli razumevanja različnih pojmov, s katerimi opisujemo povezanost duš. V preteklosti sem že veliko pisala o dušah dvojčicah in dušnih plamenih, nisem se pa dotaknila terminov dušnega spremljevalca ali življenjskega partnerja. Mnogi še vedno na žalost mešajo ta poimenivanja med sabo in tu ne govorim le o posameznikih, ki se zanimajo za duhovne vsebine, temveč tudi o tistih, ki objavljajo knjige ali članke na to temo.

Duša dvojčica je oseba, ki je globoko povezana z našo dušo; njen namen je ta, da nas preko napornih izzivov prebudi in dvigne našo dušo na višjo stopničko njene evolucijske poti. Ko pride do izpolnitve določene lekcije, se odnos v večini primerov iztroši in ne obstane več.

Življenjski partner je spremljevalec, prijatelj, stabilen posameznik, na katerega se lahko naslonimo v težkih trenutkih, ki nas podpira v življenju in ki lahko mu zaupamo. Uravnovešeno nam vrača podarjeno ljubezen in spoštovanje, v zvezi z njim obstaja posebna občutljivost pri zaznavanju potreb drug drugega.

Zanimivo je, da v večini želijo ljudje srečati svojo dušo dvojčico. Eno najpogostejših vprašanj, ki jih prejmem je namreč: «Kdaj bom srečal/a svojo dušo dvojčico?«. Čeprav sem to večkrat napisala in ponovila, da imamo VEČ duš dvojčic, še vedno prevladuje prepričanje, da obstaja samo ena duša dvojčica. Duši dvojčici se srečata, ko sta obe pripravljeni za to, a niti trenutek prej. Srečamo se, ko smo pripravljeni na lekcijo, ki smo jo skupaj izbrali pred to inkarnacijo.

Odnosi med dušami dvojčicami najpogosteje niso trajni, najprej zato ker je pogosto odnos preveč intenziven, a pravi razlog je nekakšna skrivnostna karmična uganka, ki ga zaključi takoj, ko pride do izpolnitve izbrane lekcije.

Duše dvojčice so lahko naši prijatelji ali sorodniki, ni nujno, da so naši partnerji. Ne glede na povezanost, ki jo čutimo z neko dušo dvojčico, obstaja z njo vedno izredno močna energija, ki izvira iz prejšnjih življenj.

Mnogi izgubljajo leta in leta čakajoč na dušo dvojčico, a ne vedo, kaj zares kličejo k sebi. Ko prosimo življenje za dušo dvojčico, prosimo za rast naše zavesti, a ko tega ne razumemo, zblokiramo energije, da pride lahko do nas.

V kolikor se želite zares povezati z vašo dušo dvojčico, se morate najprej povezati s svojo dušo. Spoznati morate, kdo ste, častiti sebe in začeti slediti lastnemu srcu. Šele ko se povežemo z našim pravim jazom, se dvignemo na potrebno vibracijo, da se lahko povežemo s svojo dušo dvojčico.

A če mislite, da ste že zaključili vaše dušne lekcije in iščete partnerja, s katerim želite deliti preostanek vašega življenja, morate iskati vašega življenjskega spremljevalca in ne dušne dvojčice.

Za razliko od duše dvojčice, je življenjski partner bolj podoben spremljevalcu ali prijatelju, s katerim čutimo močno povezanost. Lahko da je povezanost podobna duši dvojčici, a za razliko od duše dvojčice, je prisotno vedno tudi zaupanje, razumevanje in spoštovanje. Življenjski partner je nekdo, ki je pozoren za naše potrebe in želje, predvsem pa je zanesljiv. Seveda je življenjski partner tudi oseba, ki nas privlači in ki ga ljubimo.

Ob življenjskem partnerju se tudi učimo, saj nas ob življenjskih lekcijah podpira in nas spremlja z roko v roki skozi življenjske izkušnje. Za življenjskega partnerja se ne pripravljamo ne z duhovnega in ne z energetskega vidika, tako kot se moramo na primer za dušo dvojčico. Za življenjskega partnerja se moramo pripraviti na mentalnem in čustvenem področju, kakor tudi na fizičnem.

Možno je, da je vaš življenjski sopotnik tudi vaša duša dvojčica. Z njim lahko tudi v tej inkarnaciji razvijete globljo dušno povezanost, vse je odvisno, v katero smer usmerjate vaš odnos.

Poglejmo si sedaj glavne razlike v odnosu zmed dušami dvojčicami in življenjskim partnerjem.

V odnosu z dušo dvojčico čutimo globoko dušno povezanost, od začetka nas spremlja občutek, da se poznamo od prej. Ob tej osebi imamo tudi dejavuje ali vizije, da smo bili nekoč že z njim. Združuje nas podoben način razmišljanja, podobne napake in navade, predvsem pa podobni izzivi v otroštvu. Naša povezanost je intenzivna, kakor tudi naš odnos; pogosto ga živimo v ekstremih. Z dušo dvojčico se miselno povezujemo, tudi ko fizično nismo blizu. Intuitivno vemo, kaj drugi čuti in misli. Počutimo se močno povezani z njim. Gre za čustveno razmerje, kjer prihajajo na dan čustva, za katere nismo vedeli, da obstajajo. Pogosto živimo globoke življenjske spremembe, ko srečamo našo dušo dvojčico. Čeprav se odnos zaključi, ljubezen ostane.

Odnos z življenjskim partnerjem je drugačen kot z dušo dvojčico. Življenjski partner nas privlači fizično in z njim delimo naše vrednote. Uživamo v spoznavanju, v odkrivanju razlik in podobnosti, vse ob njem se nam zdi razburljivo. V razmerju ne zahajamo v skrajnosti, skupne odločitve sprejmemo na podlagi logičnih razmislekov. Z življenjskim partnerjem delimk vero ali življenjsko filozofijo. Oba čutita znotraj zveze čustveno in finančno stabilnost. Oba delita željo po poroki in ustvarjenju družine.

V različnih življenjskih obdobjih imamom različne potrebe znotraj medosebnih odnosov. Noben ni boljši ali slabši, gre vedno samo za osebne odločitve, h katerim nas mora voditi srce.

13 komentarjev

  1. Zvezda pravi:

    Waw, totalno si mi podrla mojo idejo o duši dvojčici, na katero še vedno čakam ?
    Hvala, ker DELIŠ ZARES ❤❤❤

  2. Vera pravi:

    Hvala za dragocen zapis ?
    Se strinjam s tabo, odvisno je od življenjskega obdobja – vedno dibimo to, kar kličemo ?

  3. Miha pravi:

    Zelo mi je všeč ta blog in jasen razloček med dvema zelo drugačnima vlogama v življenju. Hvala!

  4. Deva pravi:

    Nor občutek ko se zaveš, da že vse življenje želiš nečesa kar v resnici nočeš. Srčna hvala ?

  5. Kati pravi:

    Zdaj mi je postalo jasno, da sem izbrala za svojega življenjskega partnerja prav dušo dvojčico ?

  6. Sever pravi:

    Hvala za zelo pomembne informacije..

  7. Petra pravi:

    Hvala za čudovit blog, ne predstavljaš si koliko stvari mi je naenkrat postalo jasnih ?❤

  8. Angelika pravi:

    Hvala, duša zlata. Joj, koliko zmede je s temi pojmi. Naj mi moj življenski partner zmeraj stoji ob strani ?

  9. Sara pravi:

    Srčna hvala ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.