Moj blog

8. december, 2020LUNINA VODA

Drage sestre in bratje, Lunina voda je čisto navadna voda, ki jo zavestno in s pozitivnim namenom postavite čez noč pod Lunine žarke. Voda, ki je napolnjena z energijami Lune, je posebej blagodejna ter deluje kot zaščita za človeka.

Lunina voda pomaga k fizičnemu in čustvenemu ravnovesju ter razširja in krepi občutek povezanosti z vsem Univerzumom. Uporabljamo jo za različne namene, na primer kot blagoslovljeno vodo za krepitev moči ritualov; za sprostitev telesa, v kolikor jo vmešamo v vodo, v kateri se kopamo; če jo popijemo, nam pomaga razjasniti naše misli in okrepiti ljubezen v srcu ter našo duhovno moč, … Lunino vodo lahko uporabljamo tudi za zalivanje naših rastlin, ki bodo z njeno pomočjo lepše rasle. Možnosti za njeno uporabo je neskončno.

Njena moč in njene lastnosti se lahko zelo spreminjajo na podlagi naših namenom (recimo če je namen zdravljenje, notranji mir, krepljenje duhovne moči), kakor tudi na ozvezdje, v katerem se Luna nahaja. Zato je tako pomembno slediti, kje na nebu se Luna nahaja in katere so energije, ki jih prinaša na zemljo z določenega ozvezdja. Na molekule vode pa ne vpliva samo trenutno ozvezdje, nanjo vplivajo tudi naše misli, besede, molitve, pa tudi glasba.

Za pripravo Lunine vode potrebujete steklenico vode ( prozorno steklo, ne obarvano) in seveda vodo. Vodo, ki ste jo nalili v prozorno steklenico nato postavite pod Lunine žarke, lahko na zunanjo ali notranjo stran okna. Ne obremenjujte se, če je nebo oblačno, saj prihaja k nam Lunina svetloba enako kot Sončeva. Bolj kot na vreme, se osredotočite na to, kar si želite, da se »uskladišči« v vašo Lunino vodo.

Lunino vodo postavimo pod žarke polne Lune in jo moramo zjutraj umakniti preden prisije sonce nanjo. Voda se bo napolnila z Lunino energijo in z vašim »programom«, ki ste ga vnesli s pomočjo vaših zavestnih misli.

Ko jo pijete, bodite sproščeni in naredite vsak požirek zavestno. Ob tem se morate osvoboditi vsakršne misli, bodite koncentrirani na ta vaš osebni ritual.

Lunino vodo lahko obogatite tudi s kristali, najbolje je, da uporabite zanjo kameno strelo. Tudi obogateno vodo morate narediti noč pred polno Luno ali točno na polno Luno. Preprosto postavite kristal v stekleno posodo in vse skupaj pod Lunino svetlobo. Zjutraj vzemite ven s posode kristal in pijte to vodo vsako jutro z namenom, da krepi vaše energije.

Lunina voda vam lahko pomaga tudi pri vaši meditaciji. Z njo lahko okrepite vašo intuicijo in jasneje prepoznate vaš duhovni namen. Za uspeh vsake meditacije je zelo pomembno, da poznamo svoje osebne moči, kajti samo tako bomo lahko razvili lasten potencial. Lunina voda nam lahko pomaga razviti našo zavest; pred meditacijo si prižgite modro ali vijolično svečko ter si postavite kapljico Lunine vode na področje tretjega očesa. Poskusite še na ta način njeno moč.

Z Lunino vodo lahko purificirate tudi vaš dom. Energetsko čiščenje doma je zelo pomembno za naše zdravje in dobro počutje. Najlažje jo boste uporabili tako, da jo postavite v posodico z razpršilom in z njo počistite različne površine. Za še boljši učinek dodajte vodi pest grobe soli.

Nenazadnje lahko z Lunino vodo čistite tudi vaše kristale. Večino kristalov lahko energetsko očistite v Lunini vodi, preverite samo, da so vsi vaši kristali primerni za čiščenje v vodi in pod Luno.

Lunina voda je preprosto, a izredno učinkovito orodje za krepitev našega fizičnega telesa. A njeno največjo moč bomo ob redni uporabi prepoznali predvsem na subtilnem nivoju prepoznavanja naših skritih potencialov.

Tags:

8 komentarjev

  1. Nataša pravi:

    Hvala z vse informacije ki jih deliš ?

  2. Vera pravi:

    Hvala, že pripravljam ???

  3. Miha pravi:

    Hvala za vse te napotke. Svoje kristale čistim tako že leta, samo luninega kamna ne postavljam on luni.

  4. Zvezda pravi:

    Hvala za vse te nasvete. Jaz že let delam to čudovito lunino vodo ?

  5. Veronika pravi:

    Hvala za vso pomoč ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.