Moj blog

4. december, 2020OSEBNI ANGEL

Drage sestre in bratje, Osebni Angel je Angel, ki nosi v sebi vaše darove in poslanstvo vaše sedanje inkarnacije. Ne smete pomešati Angela varuha z Osebnim Angelom, eden vas varuje, medtem ko vam drugi kaže cilj vašega življenja.

Osebni Angel je izjemen Angel, ki ga ima vsak izmed nas in ki je zaradi svoje vloge vezan na datum in uro rojstva. Njegova vloga je pomagati posamezniku postati tisto, čemur je namenjen-skratka spoznati in izpolniti osebno poslanstvo. Za razliko od Angela Varuha, ki nas spremlja skozi različne duhovne dimenzije v zemeljsko inkarnacijo in ki nas vodi ter varuje, je vloga Osebnega Angela, da z njegovo pomočjo spoznamo naše prave kvalitete in lastnosti, ki predstavljajo osnovno orodje k izpolnitvi našega osebnega poslanstva.

Od kod pa prihaja naš Osebni Angel? Osebni Angel vsakega izmed nas prihaja iz zbora Angelov ter Nadangelov.

Vse znanje o Angelih izhaja iz kabalistične šole, ki jo je snoval francoz Izak slepi (1160-1235). Takrat se je oblikovala misel, da smo vsi ljudje manifestacija 10 nivojev Drevesa življenje: ki predstavljajo pot,; od najnižjih nivojev zavesti do najvišjih. Smisel duhovne rasti je prehoditi 4 stopnice teh 4-ih nivojev, ki vodijo v združitev z božanskim. Ta kabalistična šola je temeljila na ideji, da ima vsak posameznik PRAVICO, da osebno evocira in manifestira božanski svet v svojem življenju in da je delo z Osebnimi Angeli pomembno orodje, ki jim je ponujalo to možnost.

Imena Osebnih Angelov so pisci Stare zaveze skrili med prve črke, ki sestavljajo vse tri verze Eksodusa (14:19-21), druga Mojzesova knjiga, ki so ga imenovali Shemot – kar pomeni Imena. To poglavje opisuje izgnanstvo Hebrejskega ljudstva proti obljubljeni deželi preko Rdečega Morja. Ta pot predstavlja simbolično potovanje človeka z materialističnega in dualnega vidika k približevanju božanskemu. Zato so tudi izbrali te verze, saj simbolično predstavljajo našo osebno in duhovno rast.

Vsak izmed Osebnih Angelov predstavlja eno od kvalitet Duha, s katerim smo prišli na ta svet operirat in manifestirat v našem življenju, za to da dosežemo in razumemo, kdo smo oz. našo pravo identiteto, kajti samo tako lahko postanemo sokreatorji z božanskim. Vsi ti Angeli predstavljajo eno pot k odpiranju srca in nam ponujajo možnosti, da pridobimo zavest o naši vlogi v Božanskem načrtu ( božanski sliki).

Ne pozabimo, da so Angeli energije, ki povzročijo transformacijo in povečujejo Božansko Svetlobo na Zemlji. Ne smemo jih posploševati z raznimi new age idejami, da so to energije ljubezni, ki izpolnjujejo naše želje in egoistične potrebe! Njihovo poslanstvo je pomagati človeku, da postane tisto, čemur je namenjen – po podobi božanskega, ki se nahaja znotraj nas. V ozadju je vedno RAST.

Pomen in numerična vrednost črk, ki sestavljajo ime Osebnega Angela, opisujejo njegove kvalitete. Vsaka črka predstavlja notranje delo, ki ga moramo narediti za to, da povečamo našo zavest. Vsaka črka nam ponuja hkrati odgovor, kako to realizirati.

Pomislite, kako pomembno je ime, ki ga nosite in kako to ime določa vaše življenje. Enako velja za Osebne Angele, ki preko vibracij svojega imena kažejo smer in rešitev naših zemeljskih zmot. Predvsem pa nosijo esenco našega pravega jaza in našega poslanstva.

Poznati ime svojega Osebnega Angela je privilegij in hkrati odgovornost. Za to potrebujemo Voljo in Odprtost, da sprejmemo in dnevno delamo s temi božanskimi kvalitetami. Obenem jih moramo povabiti, da se naselijo v naše telo na različnih nivojih ( fizično, čustveno in mentalno), kajti samo tako nam bodo pomagali h rasti in širjenju zavesti.

V kolikor želite spoznati ime svojega Osebnega Angela in začeti razvijati vaše darove v tem življenju, mi lahko pišete na: sepetalka.angelov@gmail.com v zameno za majhen prispevek, ki služi vzdrževanju spletne strani Angelskih sporočil, vam bom poslala njegovo ime, kvalitete in esenco vašega poslanstva.

Tags:

17 komentarjev

  1. Kati pravi:

    Si ena velika zakladnica znanja. HVALA ❤
    Ti pišem tudi zato, ker želim potpreti tvoj blog in delo ?

  2. Nika pravi:

    Waw, vsakič odpiraš oči niti sanjalo se mi ni … noro hvala ??

  3. Miha pravi:

    Hvala ker resnično delaš, deliš, znaš, veš in to z mistično skromnostjo deliš.
    Odlična ideja za podporo blogu, ki stane ( domena in server nist zastonj … večkrat sem se vprašal o tvojem delu, ki je zastonjsko po drugi strani pa vsi vemo, da stane vzdrževanje…)

  4. Vera pravi:

    Hvala za ta prečudovit blog, zelo rada bi poznala svojega osebnega angela. Se pridružujem Mihu pri podpori te spletne strani ?

  5. Nina pravi:

    Hvala tvojemu delu.
    Dar za vse nas ❤❤❤

  6. Angelika pravi:

    Neverjetno da sem mislila da vem veliko o angelih, a teh osnov žal nimam!
    Resnična hvala in resnična podpora tebi in tvojemu delu ?

  7. Sara pravi:

    Hvala nisem vedela da obstaja tak osebni angel ❤
    Podpora dobremu ❤

  8. Eden pravi:

    Res hvala za vse ☀️?

  9. Sever pravi:

    Vse je zelo zanimivo, res blog za predelat in ga nagradit.
    Hvala

  10. Zvezda pravi:

    Neskončna hvala ???

  11. Deva pravi:

    Samo hvala vsem vam !

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.