Moj blog

1. december, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA DECEMBER

Drage sestre in bratje, napoved za mesec december je pred vami. To bo mesec, ki bo od vas zahteval vsaj eno spremembo: spremembo v odnosu, ki ga imate do Zemlje. To bo mesec, ki bo klical po čustvenem zdravljenju, a ne samo sebe, temveč tudi planeta, na katerem živite.

Pred nami je še zadnji mesec tega izjemnega leta. Izjemnega po svojih preobratih, razkritjih in pasivnosti nad vsem, kar živimo. Nič drugačen ne bo tudi zadnji mesec v tem letu, ki s seboj prinaša zvrhano košaro nerazrešenih stvari iz preteklosti. Vse, česar niste uspeli urediti – predvsem na čustvenem področju- se vam bo v tem mesecu ponujalo kot na dlani; bolj kot bomo stopali globje v ta mesec, močnejša bo potreba, da se ozremo vase in »prebrskamo« po lastnih strahovih, travmah, blokadah in zamerah. Uporabite ta čas, da razumete bolje svojo preteklost, pa tudi svoje otroštvo. Tam se namreč skrivajo vse čustvene in miselne zanke, v katerih ste danes ujeti.

Po včerajšnjem Luninem mrku se bo mesec začel s stabilnejšimi energijami; kakorkoli se bodo odvijale stvari, bomo v sebi vztrajali z odločnim odnosom in stabilnostjo, ki nam je bila prej neznana. Prvo polovico meseca bomo močno ozrti vase, v svoje ideje in vse, kar čutimo v sebi. Bodite previdni pri raziskovanjem svoje preteklosti, saj as lahko hitro pripelje do negativnih čustev. Zapomnite si dobro, svoja čustva raziskujemo lahko samo z jasnimi mislimi. Vsakič, ko se vmes vpletejo (kakršna koli!) čustva, zameglimo z njimi svojo percepcijo.

Najpomembnejši dnevi bodo okoli 10. v mesecu, ko bomo lahko opazili okoli sebe večje spremembe, predvsem okoli zaupanja, ki ga lahko imamo do drugih. Seveda je osrednja točka meseca Sončev mrk 14. decembra, kjer bomo na novo odprli vrata v naše karmične lekcije ter se lotili novega, globokega in razburljivega poglavja vezanega na zdravljenje naših čustev. Velike upe lahko polagamo v to, da se bo po tem mrku začelo zapirati tudi poglavje s Covidom, čeprav bo treba do pravih in končnih sprememb počakati še do pomladi.

Čas, ki nam je dan, je jasno usmerjen v družino, v kateri živimo. Prav vanjo moramo v tem času usmeriti našo zdravilno in ljubečo energijo. V letošnjem decembru bo družina tista točka, ki bo potrebovala čustveno zdravljenje. Zavestno stopite k svojim bližnjim s potrpežljivostjo in s pripravljenostjo, da jim prisluhnete in ne da jih učite, kaj bi po vašem mnenju morali vedeti. Predstavljajte si svojo družino kot drevo, za katerega morate skrbeti. Samo s predanostjo vam bo vaše drevo lahko obrodilo v neki prihodnosti sadove. Ne pozabite, da zdravljenje zajema tudi rezanje suhih vej, torej tistih odnosov, ki so se izčrpali oz. v katere ste vložili vse, kar ste imeli, rezultata pa ni bilo …

Pobožičen čas bo verjetno tisti najbolj napet v mesecu. V svetu se bo pokazal marsikateri hud finančni padec ( kar ne izključuje niti osebnih), na dan bodo preplavale določene napetosti, ki se bodo izrazile v različnih tragedijah. Verjetno se bomo morali pred koncem leta posloviti tudi od enega pomembnejših vodji. Zadnje dneve v letu preživite v miru s sabo in drugimi: zapomnite si, da z vsako vašo odločitvijo – pa še tako nepomembno – ustvarjate lastno prihodnost in prihodnost naslednjih generacij.

Naj ne bodo letos vaše novoletne odločitve vezane samo na vas – odločite se, da boste z lastno spremembo svojega življenja manj obremenjevali naš planet, ga manj onesnaževali, manj iztrošili ter ga namesto tega bolj hranili, skrbeli zanj, da boste zavestno sprejemali etične in ekološke življenjske odločitve … ne mislite, da Zemlja ne potrebuje vašega prispevka k njenemu čustvenemu zdravljenju …

8 komentarjev

  1. Vera pravi:

    Neskončna hvala za decembersko napoved. Hvala za vse, kar dobrosrčno deliš. Vse kar je objavljeno na tem blogu je angelski dar ?❤?

  2. Tina pravi:

    Hvala za zdnjo napoved v tem neskomčnem letu izzivov in trpljenja ?

  3. Miha pravi:

    Hvaležen za še en dar …

  4. Severin pravi:

    HVALA. to jebše en košček sestavljanke leta 2020. HVALA

  5. Jana pravi:

    Hvala za vse ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.