Moj blog

27. november, 2020LUNIN MRK 30.11.20

Drage sestre in bratje, Lunin mrk, ki vas čaka v ponedeljek, predstavlja pomembno točko obrata v vašem življenju. V sebi nosi potrebno energijo, da odblokira vse, kar izgleda brezupno, predvsem pa moč, da postavite vaše življenjske vrednote na nove temelje.

V ponedeljek 30. novembra nas čaka posebna polna Luna, čaka jo namreč mrk. S tem mrkom začenjamo serijo jesenskih Luninih in Sončevih mrkov. Vsakemu Luninemu mrku sledi čez približno dva tedna tudi Sončev mrk, oba predstavljata pomembni prelomnici v življenju posameznikov, ali se tega zavedajo ali ne. Sončev mrk namreč odpira nov čas, nova vrata, nov povratek pretekle karme. Najbolje bi bilo, da bi si oba dogodka predstavljali kot možnost, da na nivo »resetiramo« svoja življenja, ali pa vsaj neko področje, ki čaka na potreben preobrat.

Dejstvo je, da do preobrata pride, če si tega želimo ali ne oz. če to doživimo zavestno ali kot vsiljen odgovor usode. Zadnji podoben Sončev mrk smo dočakali lani decembra, ko se je pravzaprav pričela v Evropi vsa zgodba s Covidom. To seveda ne pomeni, da nas sedaj čaka podoben šok, pomeni le, da se bo počasi preteklo življenjsko poglavje zaključilo in začelo enako pomembno – novo.

A vrnimo se k ponedeljkovem mrku. Ob vsakem mrku se Luna »zatemni« in če povežemo, kaj predstavlja Luna v naših življenjih z njeno zatemnitvijo, pridemo lahko hitro do preproste a jasne interpretacije Luninega mrka v naših življenjih. Luna predstavlja naše misli, kakor tudi naša čustva – to je področje naše reinkarnacije, kjer se skladišči naša karma. Jasno je, da bo tudi ta mrk prinesel tistim, ki se bodo zavestno soočili z njim možnost miselnega in čustvenega preobrata, tistim, ki bodo šli mimo njega brez prave zavesti, pa bo na silo prinesel določene spremembe, ki jih bodo pripeljale do omenjenega preobrata. Kaj boste izbrali vi?

Ob vsakem mrku je priporočljivo, da se vsaj deloma postimo in da izkoristimo njegove energije za meditacijo ali jogo. Asane kot ozaveščanje in sproščanje energije so okoli mrka zelo koristne. V vsakem primeru si poskusite vzetimi ta čas za obračanje vase, to je najboljši trenutek, da stopite na popotovanje znotraj sebe. Živite zavestno ta čas, ne dovolite vašim mislim, ki so zamegljenje z lenobno ali napuhom, da izpustijo iz rok takšno priložnost, kot se vam obeta ob tem edinstvenem Luninem mrku.

Če pogledamo ozvezdje, v katerem bo Luna doživela svoje temne ure, govori predvsem o finančni varnosti, družinskih vrednotah in vsemu, kar cenimo v življenju. Ta mrk lahko pripelje vso našo globoko navezanost na materialni svet. Po drugi strani nam lahko pomaga, da najdemo nove načine za ustvarjanje dobička, v kolikor stari ne delujejo več. To je nekaj najboljšega, kar lahko potegnemo iz tega časa. Pazite si vseh t.i. izzivov v obliki ljubosumja, zavisti in posesivnosti, ki so vezane na materialne dobrine. Lunine energije bodo torej vezane na vse finančne zadeve, a tudi na fizične.

V ospredje bo prišla tudi naša kreativnost in prej omenjene družinske vrednote. Ta mrk bo premaknil marsikaterega umetnika, ki je v ustvarjalni krizi. V ospredje bo postavil družino in na nov način prevetril, kaj zares šteje znotraj nje.

Življenje bo po tem mrku dobilo nov, hitrejši in intenzivnejši ritem. Kot vemo, prinese vsak mrk a sabo spremembe, nenadne preobrate ter širil zavest. Ne bodite presenečeni, če se bodo odblokirale še tako težavne situacije.

Zaradi Lunine svetlobe, ki je v tem času usmerjena izključno na našo duhovno rast, bomo imeli na tem področju največ uspehov. Naredite najboljše, kar lahko iz tega časa in ne dovolite si zapasti v zanko miselne in čustvene zameglitve.


Vabljeni na online delavnico
NAŠE PRIHODNJE ŽIVLJENJE
v nedeljo, 29. novembra 2020 od 10h preko skypa ali whattsupa.
Mnogo je bilo že slišanega o naših prejšnjih življenjih, a malokdo se sprašuje, kam naprej bo potovala njegova duša. Na nedeljski delavnici bomo spoznali, katere in kakšne so naše notranje silnice ter osvetlili evolucijo naše duše. Naučili se bomo prisluhniti naši duši, saj je edina, ki zrcali, kdo v resnici smo in kaj smo si zadali doseči skozi to in prihodnjo inkarnacijo.
Informacije in prijave na sepetalka.angelov@gmail.com

10 komentarjev

  1. Nika pravi:

    Hvala za to pomembmo napoved in za vabilo na delavnico ?

  2. Sara pravi:

    Moram priznat da se kar malo bojim tega mrka. Držimo pesti, da bo še vse v redu ?

  3. Kati pravi:

    Jaz pa sem prav optimistična in se veselim sprememb ???

  4. Vesna pravi:

    Hvala za VODSTVO ❤

  5. Miha pravi:

    Dodajam še moj hvala in diham s polnimi pljuči po novih spremembah, na katere čakamo vsi. Če pogledamo tvoje lanske zapise v tem času, si jasno napovedala velike spremembe na vseh nivojih – tako da se zdaj z odprto glavo predajam novim, BOLJŠIM!

  6. Sever pravi:

    Hvala za jasno sporočilo tega časa!

  7. Nikita pravi:

    Hvala za čisto vse ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.