Moj blog

29. oktober, 2020MODRA LUNA

Drage sestre in bratje, modra Luna je druga polna luna v enem mesecu. Ta redek pojav prinaša na Zemljo redke energije, ki jih gre izkoristiti za duhovno delo. Uporabite svoje znanje in dane informacije za vzpostavitev stika z vašo dušo.

31. oktobra, prav za noč čarovnic, bomo lahko občudovali modro Luno, ki bo druga polna Luna zapored v tem mesecu. Prav zaradi tega jo imenujemo modra Luna. Na videz bo večja kot običajno, kar se pa pogosto dogaja oktobra meseca. Seveda ta Luna ne bo obarvana v modro, kar ji po drugi strani ne jemlje njene lepote; takšno ime nosi zaradi svoje redkosti. Pravijo, da izhaja njeno ime iz angleškega izraza “once in a blue moon”, s čemer izražajo nekaj, kar ni vsakdanje. Do takšne Lune pride vsakih 3-5 let.

Ne glede na izvor izraza, trinajsta Luna je jasno poseben dogodek. Kot vsaka polna Luna prinaša s seboj posebne energije, a njene energije so veliko bolj redke in bolj magične kot pri ostalih polnih Lunah.

Ta modra Luna bo povečala duhovne energije, ki pa so že prisotne med nami. Prinesla nam bo možnost, da se povežemo z višjimi svetovi, z našo intuicijo in našimi psihičnimi sposobnostmi. Ne pozabite, da čutimo njen vpliv dva dni pred in dva dni po polni Luni. Zato si označite te dneve na svojem koledarju, kar vas bo služilo kot opomnik, da čim bolje izkoristite vseh 5 dni.

Ta polna Luna je z živalskega vidika povezana s kačami in sovami, z barvnega pa z vsemi odtenki modre in vijolične. Kristal, ki ga povezujejo z njo, je obsidian, drevo pa bezeg (poleg obsidiana lahko v teh dneh uporabite kameno strelo in ametist, v kolikor se želite močneje povezati z vašo dušo). Vsi ti elementi predstavljajo simbole, ki ojačujejo njene energije. Uporabite jih kreativno in s kančkom intuicije.

Še ena stvar, ki je ne smete izpustiti ob tej polni Luni je priprava Lunine vode.

Modra Luna predstavlja popoln trenutek za refleksijo nad vsem, kar smo morali »zapustiti« minulo leto, bodisi da so to bili odnosi, delo, način življenja, … Čas je, da sprejmemo nove energije, ki jih prinaša ta posebna Luna in jih zamenjamo z vsem, kar smo pustili v preteklosti.

Kozmična energija okoli te Lune je zahtevna in izredno močna. A prav ko se bomo povezali s to energijo, se bomo lahko osvobodili napetosti, ki smo jih nabrali v preteklih mesecih. Skratka pred nami se odpira nova priložnost za osvoboditev.

Oktobrska modra Luna nam bo pomagala stopiti ven z naše cone udobja v iskanje novih svetov in izkušenj. Z njo lahko najdemo nov zorni kot, s katerega začnemo gledati na svoje življenje in sprevideti, kam nas vodi naš način bivanja. Predvsem pa lahko z njeno pomočjo pridobimo novo priložnost, da prisluhnemo svojemu pravemu notranjemu glasu, ki je tisti, ki nas ves čas vabi, da odkrivamo nove svetove. Moj nasvet ob tej Luni je ta, da v tem času izkoristimo vse danes priložnosti in ne pozabite, čas okoli te čudovite Lune nam odpira pot, a mi smo tisti, ki se bomo odločili, ali bomo stopili nato nanjo.

Vsaka polna Luna nosi v sebi priložnost, da nekaj zaključimo, v tem mesecu bomo imeli dvojno priložnost, da naredimo to. To je izjemnega pomena, ves Univerzum nas polni s posebno energijo, ki jo moramo prečistiti in uporabiti. Včasih je lahko zelo težko sprejeti in spremeniti to energijo, pa vendar je energija te polne Lune pozitivna in usmerjena v gibanje in … v končno spremembo.

Seveda je veliko bolj udobno ostati v svoji coni udobja, a v resnici ni nič težjega in bolj frustrirajočega kot obstati na mestu in izgubiti s tem vse priložnosti, da spoznamo, kdo smo in da najdemo svojo lastno življenjsko pot.

Tags:

13 komentarjev

  1. Vera pravi:

    Hvala za vse te informacije ?

  2. Petra pravi:

    Hvala za današnji blog, za vodstvo in za priložnosti, ki jih kažeš.

  3. Kati pravi:

    Hvaka za moder navdih ?

  4. Gaja pravi:

    Hvala za vse informacije ob pravem času.

  5. Nataša pravi:

    Res hvala za vse znanje ki fa deliš

  6. Nina pravi:

    Lunino vodo sem že nastavila ?

  7. Irena pravi:

    Imamo lepo vreme, luno si bomo lahko tudi ogledali, mogoče nam spregovori

  8. Teja pravi:

    HVALA ? iz ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.