Moj blog

27. oktober, 2020ANGELSKO ŠTEVILO 1 IN NJEGOVE SEKVENCE (11,111,1111)

Drage sestre in bratje, angelsko število 1 ter njegove sekvence nosijo v sebi edinstvene frekvence Univerzuma; vsak zase in v različnih kombinacijah imajo svoj posebni duhovni pomen. Bodite pozorni na ponavljajoča števila in sledite njihovemu vodstvu.

Vsako število ima svoj duhovni pomen, povezano je z edinstveno frekvenco Univerzuma in preko tega prenaša sporočilo do vseh nas. Ko začnete opažati ponavljajoča se števila okoli sebe in začnete slediti njihovemu vodstvu, se začnete obenem učiti jezika vaše duše.

Posebne številske sekvence odpirajo duhovne portale. To velja predvsem pri sekvencah, ki vsebujejo ponavljajoča števila (1.1., 2.2., 3.3., …). Če se znamo »povezati« s takšnimi datumi in števili ter če uspemo pravilno razumeti osebno numerologijo in bolje uporabiti svojo osebno duhovno energijo, začnemo na ta način širiti svojo lastno zavest in spreminjati svoje življenje.

Vse se začenja s številom 1. Kot verjetno že veste, govori Angelsko število 1 o novih začetkih, osvobajanju in duhovni individualnosti. Ko se vam začne pojavljati to število, se vam odpira čas, ko se boste uspeli osvoboditi pričakovanj, ki jih imajo drugi od vas. Univerzum vas vabi, da sledite poti svoje duše, čeprav to lahko pomeni tudi, da ostanete na njej sami. Iz karmičnega vidika je to število povezano z vodstvom, zato prinaša tudi sporočilo, da moramo prevzeti vajeti svojega življenja v svoje roke. Čas je, da se osredotočimo na svoje cilje in ustvarimo svojo pot, na katero bodo lahko za vami stopili tudi drugi.

Obdobje, ko se nam začenja ponavljati to število, zahteva od nas samoiniciativnost in kreativnost pri reševanju lastnih težav. Razmišljati moramo izven ustaljenih miselnih okvirjev, najboljša rešitev je v tistem trenutku vedno individualna misel – torej nekonvencionalna in izven vsakdanjih okvirjev. Angelsko število 1 nas osvobaja vseh dvomov, vodi nas k premagovanju naših meja, ki so nas zadrževale v preteklosti. To število nam daje moč in vzdržljivost.

Ko vztrajno videvate Angelsko število 1, je to tudi znak, da morate tvegati. Nove priložnosti in blagoslovi čakajo na vas.

Razširimo sedaj razumevanje Angelskega števila 1 z njegovo prvo sekvenco, torej Angelskim številom 11, ki je število božanske združitve. To število nas vabi, da ohranjamo svoje duhovno naravo, ko se povezujemo z drugimi. Število 11 je zaradi tega sveto število, saj v svoji simboliki predstavlja povezano med Nebesi in Zemljo. Angelsko število 11 predstavlja dve osebi v popolni harmoniji. Nihče ne daje in ne prejema več od drugega, med njima je popolno ravnovesje.

Ko srečujemo Angelsko število 11 , vas Angeli vabijo, da premislite o vaših medosebnih odnosih ter se potrudite, da jih čim bolj uravnovesite; vsi morajo dajati in prejemati enako. A da so lahko naši medosebni odnosi prijetni in uspešni, moramo najprej urediti odnos s sabo. Samo iz harmonije znotraj sebe lahko pričnemo iskati harmonijo izven sebe v povezovanju z drugimi. Ko pričnemo videvati to posebno število, se nam odpira čas, ko se moramo povezani z našimi vrednotami in navdihom. Ko ozavestimo svojo božansko naravo, se lahko osvobodimo in lahko delimo božanskost z drugim. V kolikor se vam začne pojavljati to Angelsko število in ste v zvezi, to pomeni, da morate zgraditi ( ali poglobiti) duhovno osnovo vašega odnosa. V kolikor ste samski, je to prečudovit znak, da bo v vaše življenje kmalu vstopila vaša duša dvojčica.

Angelsko število 111 je sporočilo svete kreacije. To pomeni, da ko vidite to število, morate začeti uporabljati vaše številne talente v svetu okoli vas. Del vaše duhovne poti je razviti te talente in jih deliti z drugimi. Ko vidite Angelsko število 111, pomeni, da je prišel čas, ko morate začeti razvijati vaš potencial. In to na najbolj radosten način, kar je mogoče. Ko boste začeli obujati vašo kreativnost z igrivostjo in radostjo, boste naravno aktivirali srčno čakro – in ko stopite v to frekvenco, stopite v verigo reakcij odpiranja srca. Kreativna iskrica predstavlja tudi povezavo z duhovnim svetom. Bolj ko boste uporabljali vaše naravne darove, bolj boste postali senzibilni in intuitivni. To število nas vabi, da razširimo svojo družbo, saj so ljudje tisti, ki nam bodo prinesli dodaten navdih v življenje. Naše darove moramo deliti, drugače nimajo pravega smisla.

Število 111 potrjuje pot, ki smo si jo izbrali. Lahko pa da nas to število tudi vabi, da prepoznamo lastne talente. Ko vidite to število, se ustavite in premislite, kaj počnete v tistem trenutku; prav dani trenutek govori o daru, ki ga morate negovati.

1111 je eno najbolj svetih števil v angelski numerologiji. Prav zato ostaja navada, da si nečesa zaželimo, ko vidimo na uri 11:11. To pa zato, ker število 1111 kaže, da se lahko duhovne želje v trenutku manifestirajo tudi v fizičnem svetu. To število napoveduje, da je pred nami pomembna sinhronost, ki nam bo razkrila naše poslanstvo. Pogosto začnejo videvati Angelsko število 1111 duhovni zdravilci, intuitivne duše. Uči jih zaupati vase, se odpreti novim duhovnim vsebinam, obilju, ljubezni in sreči v življenju. Zelo pomembno je, da se zanesemo na lastne vizije in sledimo znamenjem, ki se nam pojavljajo.

12 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za čudovite informcije ❤❤❤

  2. Sara pravi:

    Hvala za današnji dragocen zapis ?

  3. Vera pravi:

    Hvaležna za vsa angelska števila, ki jih vidim in hvaležna za današnjo objavo za mojo dušo ?

  4. Mitja pravi:

    Hvala, pomaga.

  5. Gaja pravi:

    Hvala za angelsko vodstvo in ngelsko interpretacijo tudi sekvenc ?

  6. Kati pravi:

    Hvala iz srca, moje večno angelsko število ?

  7. Miha pravi:

    Tudi od mene velik hvala, slika se širi.

  8. Veronika pravi:

    Neskončna hvala ?

  9. Marija pravi:

    Hvala draga Ana za blog ?…ravno te dni sem premišljevala o 111… ❤

  10. Tujka pravi:

    Hvala za dragocen dar ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.