Moj blog

16. oktober, 2020SUPER LUNA

Drage sestre in bratje, današnja super Luna prinaša v vaša življenja nov zagon in nove priložnosti, da dokončno spremenite svoje miselne vzorce. To je čas, ki prinaša ogromno sprememb, vaša naloga je, da v sebi poiščete moč in kreativnost, da se dvignite nad njimi.

Vsaka nova Luna odpira novo obdobje in nov čas. Kdor sledi vremenu, ve, da se bo sprememba vremena na dan mlaja nato podaljšala v naslednjih štirih tednih. Če mlaj vpliva na vreme v prihodnjih tednih, ni težko razumeti, da bo današnja nova Luna prinesla s sabo tudi človeku spremembe, ki jih bomo nosili do njene naslednje »prenove«.

A današnja nova Luna ni navadna, temveč gre za super Luno – kar govori o trajnosti in moči sprememb, ki jih prinaša prihajajoči čas. Kljub temu, da gre za njeno temno fazo, bo danes bolj kot kdaj koli jasno, kakšen je naš (oz. od drugih!) cilj in kaj je potrebno, da pridemo do njega.

To je druga super Luna v seriji novih Lun, ki jih bomo imeli v prihodnjih mesecih in ki nas bodo pripeljale do Sončevega in Luninega mrka v mesecu decembru. Oba mrka bosta odprla portal v novo leto, ki bo z numerološkega vidika leto »učitelja in mojstra« (angelsko število 5), a o tem bom pisala v prihodnjih blogih.

Kot verjetno že vemo, je Luna z duhovnega vidika odgovorna za naša čustva in naše najgloblje misli. Vlada nevidnim svetovom in je edina, ki lahko prinese na dan vse, kar se skriva v naši podzavesti in vpliva na naše življenje. To predstavlja za marsikoga izziv, a hkrati je ena krajših poti, ki nas pripeljejo do globokih notranjih in zunanjih sprememb. Luna nas zato ves čas spodbuja, da smo pozorni na svojo intuicijo in na duhovne ter energetske vidike življenja.

Današnja super Luna nas vabi, da začnemo na novo graditi svoje življenje, z višjimi vrednotami in širšim pogledom na vse, kar se nam dogaja.

To bo od nas zahtevalo večjo kreativnost v razmišljanju in v delovanju; spremembe okoli nas nam ne puščajo druge izbire. Odklopite se od sive družbe in začnite iskati vaše osebne kreativne misli in rešitve v vsakdanjem življenju. Čas je da sprejmemo, da se ne moremo vrniti nazaj v čas in priti do točke, na kateri smo bili pred letom dni, zato moramo začeti prenavljat naše misli in spremeniti način razmišljanja, ki nas bo vodil dalje. Če ves čas počnemo isto in reagiramo na isti način, ne moremo pričakovati, da se bo kaj spremenilo. Vsaka sprememba zahteva najprej notranjo kreativnost.

Današnja super Luna nam odpira portale energije visokih frekvenc. To je čas prebujenja, povečanja energij in večje občutljivosti. Danes bomo verjetno začutili v sebi večji pretok energij, a bomo istočasno zelo občutljivi na vse, kar se odvija okoli nas. Na žalost bo marsikdo izgubil povečano energijo, ki bi jo lahko namenil aktivni spremembi, v uravnavanju svojih čustev in misli.

Ravnovesje, ki ga potrebujemo za uresničitev teh naših ciljev, bomo dosegli s pomočjo svojih misli. Skrajni čas je, da se osvobodimo starih mentalnih vzorcev in jih zamenjali za nove in boljše. Spet popoln čas za osvobajanje od starih misli in načinov reagiranja.

To je čas, ko moramo upoštevati obe plati vsake zgodbe, pretehtati dejstva in se zanesti na naša spoznanja, pa tudi intuicijo. Navzven mogoče ne bomo sposobni prepoznati poti, ki se nam trenutno odpira, a znotraj sebe bomo jasno čutili, kam nas vleče.

Najznačilnejši vpliv te Super lune bomo gotovo občutili na nivoju odpuščanja in sočutja. Spoznati moramo, da smo vsi del skupne karmične poti in da moramo prisluhniti svojemu srcu in ne mnenju ljudi, ki nas obkrožajo.

To je zato popoln čas, ko se lahko povežemo z našo avtentično naravo. Poskusite živeti sedanji čim bolj avtentično, v iskanju miselnega ravnovesja in s srcem napolnjenim s sočutjem. Ta odnos vas bo pripeljal do pravih odločitev in pravih dejanj.

11 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala za vodstvo. Iz tega lahko razbiram, da današnji ukrepi v državi bodo trajali vsaj 4 tedne?

  2. Sara pravi:

    Kislim da so vse informacije ki jih dobim tu vredne zlata ❤
    Hvala iz srcaaaa ?????

  3. Nika pravi:

    Hvala za vse.
    Danes je pri nas jasno, upam da ostane ves mesec ? glede ukrepov pa ni treba slediti Luni ? na žalost!

  4. Mihaela pravi:

    Hvala za prečudovito vodstvo. Človek mora iskati nove načine da se vsak mesec prenovi – kot vse okoli njega ?

  5. Zvezda pravi:

    Hvala za vso pomoč ❤

  6. Tina pravi:

    Hvala, ker svetiš in daješ ?

  7. Mitja pravi:

    Eno zares super luno želim vsem vam in da ji sledi en super mesec

  8. Deva pravi:

    Se strinjam, super luna za super čas?

  9. Severin pravi:

    Dodajam še moj hvala!

  10. Marija pravi:

    Hvala ?❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.