Moj blog

5. oktober, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC OKTOBER

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za mesec oktober je pred vami. Vzemite vsako besedo s srcem, spoštljivo in z upanjem. Saj je prav sedaj čas, ko bo samo ljubeče in spoštljivo srce ponudilo upanje krizi tega časa.

Tudi mesec oktober nam ne bo prihranil, kar nam letošnje leto ni. Že v tem tednu bo ponovno prišlo do velikih zunanjih in notranjih napetostih, ki se jih ne bomo rešili do konca novembra. To je čas, ki bo od nas zahteval precej mirnih živcev, predvsem pa je to čas, v katerem ne smemo samo iskati miru, če ne moči in volje, da odreagiramo na zunanje izzive čim bolj modro in s čim manj besedami.

Dejstvo je, da bo jeza prevladujoče čustvo tega meseca. Jeza, ki na videz izhaja iz krivic, nepravičnih dejanj, sodb, bo prevzela vajeti trenutnih energetskih tokov. A ne smemo jemati vsega samo z enega zornega kota. To je namreč najboljši čas, da se ozremo, od kod zares izvira jeza v našem življenju in ni treba dvakrat ponoviti, da ne izhaja iz sedanjosti, če ne iz preteklosti. V tem mesecu se moramo vsi ozreti v svojo preteklost in odkriti, kje in s kom, smo doživeli krivico. Je bila to naša mama, sestra ali brat, učiteljica? Tam se namreč nahaja seme, ki se je razvilo v današnjo jezo in ko se danes jezimo nad drugimi, se v resnici ne jezimo nad nikomer drugim, kot nad krivico, ki smo jo doživeli v času svojega. Smo jo sedaj sposobni prerasti? Smo sedaj sposobni sprevideti, kakšen vpliv imajo na doživljanje našega življenja naše pretekle travme?

Kdor je bil slab v šoli, nosi to travmo povsod s sabo. V vsakem novem okolju se bo počutil manjvrednega in okornega v izražanju. A zakaj doživljamo sedanjost, kot bi bila preteklost? Zakaj verjamemo v svojo sliko iz preteklosti ali bolje rečeno, v svojo masko iz preteklosti? Tu se nahaja priložnost, ki nam jo prinaša letošnji oktober; znamo razločiti jezo in krivico -ki smo jo doživeli kot majhni- od sedanjih krivic?

To bo izreden čas za raziskovanje naše podzavesti in njenega vpliva na nas. Sanje bodo sploh ta teden zelo slikovite in bodo marsikomu razkrile njegovo preteklost.
Napetost v tem mesecu bo največja okoli 12. oktobra, predvsem posamezniki, ki so na vidnejših in pomembnejših položajih bodo največja tarča negativnih vplivov in reakcij ljudi. Bolj kot bomo »vidni«, bolj ranljivi bomo v tem času.

Prazna Luna bo tista, ki bo za nekaj časa presekala z agresivnostjo in frustracijo in na čisto svoj način odprla nov čas, ki ga tako močno potrebujemo. A nikakor ne pozabite, če želite narediti prostor nečemu boljšemu, morate počistiti in izprazniti stare prostore. Nova Luna bo najboljši čas, da začnete pisati na novo vaše življenje.

V drugi polovici meseca bodite pozorni na besede, ki jih izbirate in na iskrenost vašega izražanja. Vsaka vaša beseda bo v tem času tri krat obrnjena in razumljena čisto po svoje. Edini dober nesvet, je da v tem času zadržite svoje mnenje zase in s pozornostjo poslušate druge. Šumov v komunikaciji bo obilo.

Po dvajsetem bodo na svoj račun prišli pari, ki bodo ponovno postavljeni pred izzivi, ki bodo okrepili ali omajali zvezo. Najtežji čas je pogosto najboljši čas za poglobitev, za drugačno razumevanje in iskreno predajanje.

Oktober bo mesec, ki si ga bomo morali kar sami narisati. Izberite svetle in lahkotne barve, bodite osredotočeni na to, od kod izvirajo vaša negativna čustva in ob pravih trenutkih se ozrite vase in pobrskajte korenine vaših trenutnih frustracij in jeze. Za vašo komunikacijo izberite hladne barve, naj bo jasna in zadržana in ne nekontrolirana in napadalna. Za vašega partnerja izberite tople in ljubeče linije, da vaju ovijejo razumevanje in strpnost. Sami izbiramo, kako si bomo narisali čas, ki ga bivamo, zato izbirajmo modro, da bo slika naše sedanjosti harmonična in celovita.

Kar ste narisali do sedaj v življenju, si dobro oglejte in nato pustite vse v preteklosti. Nov čas prihaja, za novo zavest, predvsem pa novo srce.

11 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala ?
    To leto je hudo naporno. Vsak mesec čutim v sebi večjo napetost, ljudje se mi zdi da so vsak dan manj tolerantni in bolj nestrpni.

  2. Vera pravi:

    Se pridružujem Tini. Čas je težak, a kot pravi Šepetalka angelov ima v sebi polno možnosti za osebno rast.
    Neskončna hvala, to je čas ko potrebujemo vsi duhovno in osebno vodstvo ?

  3. Severin pravi:

    Hvala za angelsko napoved. Moramo ostati močni in s trdno voljo ter se tako soočiti s trenutnimi razmerami.

  4. Teja pravi:

    Hvala za izjemne nasvete ???❤??

  5. Nika pravi:

    Hvala za vso napoved. Ji bom sledila ?

  6. Miha pravi:

    Hvala za vodstbo za mesec oktober. Vsak mesec si skrbno označim na kolendarju tvoje smernice. Že kar nekaj časa nisem več edini, ki ga pogledam in najdem odgovor kaj za vraga se dololene dni v mesecu dogaja.
    Odlično kot zmeri.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.