Moj blog

22. september, 2020KRISTALI IN MESEC ROJSTVA

Drage sestre in bratje, kristali so močno povezani z mesecem vašega rojstva. Nošenje kristala, ki je vezan na mesec rojstva, povečuje njegovo moč, saj se v tem smislu povezuje z vašo dušo in vašim poslanstvom. Kristali so čudovit izraz tudi angelskega sveta, subtilnih vibracij, zdravilnih energij in duhovne podpore.

Kristali in dragi kamni nosijo v sebi zdravilne in duhovne moči, če ima le oseba, ki jih uporablja, dovolj visoke vibracije, pravo voljo in je duhovno poglobljena.

Kristalom sem se približala daljnega leta 95′. Danes se zdi to milijone let stran v času in prostoru, ki ne obstaja več. Spomnim se trgovinice malo ven iz Kobarida, do nje se mi je zdela neznansko dolga pot, v njej prijazna in nežna kristaloterapetvtka, ki je potrpežljivo odgovarjala na vsa moja vprašanja neizkušene ljubiteljice teh dragocenih vibracij. Pri njej sem tudi kupila svojo prvo knjigo o kristalih, ki jo še danes čuvam kot zaklad.

Prvi kristal, ki sem si ga z ogromnim odpovedanjem takrat vzela, je bil akvamarin. Od tu dalje lahko delim z radostjo vse znanje, ki ga imam o teh dragocenih duhovnih pomočnikih.

V današnjem blogu vam bom predstavila, kako je energija vsakega meseca v letu povezana z energijami kristalov. Starodavno verovanje pravi, da ko nosimo kristal, ki je vezan na naš mesec rojstva, zodiakalno znamenje ali numerologijo, se naše zdravilne moči podvojijo.

Vsekakor drži, da ko začnemo nositi kristal vezan na naš mesec rojstva, začnemo dvigovati naše osebne vibracije. Tistim bolj poduhovljenim lahko izbrani kristal pomaga najti tudi večjo povezanost s poslanstvom njegove duše.

Ko uporabljate kristal, ki je povezan na vaš mesec rojstva, je njegov efekt pri zdravljenju ali pri ritualih veliko večji. Seveda lahko zdravite in »sodelujete« s katerim koli kristalom, ne samo tistim, s katerim ste povezani na podlagi datuma rojstva, pa vendar je dobro vedeti, s katerim imamo večjo afiniteto.

Sledi seznam mesecev in pripadajočim kristalom:

Januar – granit

Granit je močan rdeč kamen, ki deluje na področju korenske čakre. Ime kamna izhaja iz besede »seme«, saj predstavlja moč novega življenja in novih začetkov. Duhovno predstavlja granit tudi resnico, vero in gotovost vase. Gre za zelo močan kamen in ko ga postavimo v zemljo, nam pomaga priti v stik z našimi koreninami. To je odličen kamen, v kolikor se počutite zaradi vašega življenja »razdrobljene« in vsepovsod. To je kamen, ki ga lahko uporabite, ko se lotite nečesa novega ali ko želite pognati nekje svoje korenine.

Granit lahko pomaga tudi, ko se želimo osvoboditi družinske karme ali negativnih vplivov iz prejšnjih življenj. To je idealen kamen, da ga nosimo vsi v januarju, saj je močno povezan z novimi začetki.

Februar – ametist

Ametist spada med najmočnejše kristale, saj nosi v sebi moč, da odpre in aktivira tretje oko. V sebi nosi tudi vibracije miru, zaščite in sproščenosti. To je popoln kamen za zdravilce. Ametist lahko pomaga tudi k temu, da se povežemo z višjimi kraljestvi, Angeli ali duhovnimi vodniki. Pomaga še pri čiščenju prostorov in k ohranjanju visokih vibracij. Prav zato je popoln za kakršno koli zdravljenje.

Marec – akvamarin

Akvamarin so dolgo uporabili pri zaščiti mornarjev. To je kristal zdravljenja, tudi znotraj ljubezenskih odnosov. Akvamarin spodbuja pogum in jasnost misli. Uporabljamo ga kot pomoč pri kreativnem izražanju sebe, svoji misli in čustev. To je čudovit kristal za tiste, ki se ne zmorejo izražati v polnosti ter za vse umetniške duše.

April – diamant

Diamant velja za najdragocenejši kamen na svetu. Zaradi visoke cene, ga lahko pri uporabi zamenjate tudi za cirkon. Diamanti (cirkoni) predstavljajo čistost, večnost in pogum. Pomagajo nam h krepitvi življenjske moči ter pri premagovanju ovir. Diamant ( citrin) povečuje energije, kar pomeni, da jo lahko tudi izboljša. Ko ga uporabljamo v kombinaciji z drugimi dragimi kamni, povečuje njihovo moč.

Se nadaljuje.


Vabljeni na delavnico

ALKIMIJA ANGELOV
kjer bomo s pomočjo Angelov odkrili in odprli portal v nove dimenzije, ki čakajo od vedno na nas. Sodobno življenje že preveč časa kliče, da razširimo svoje poglede in vstopimo v prostore, ki so nekoč bili dostopni le izbranim. Spoznajmo našega osebnega Angela, dovolimo mu, da nas do našega notranjega alkimističnega laboratorija, kjer se nahajajo orodja za samozdravljenje.
Delavnica je namenjena vsem, ki želijo odkriti svet samozdravljenja in osvobajanja od osebnih in življenjskih težav.
Program:
TEORETIČNI DEL
10.00-10.30 Uvod v Angelsko alkimijo
10.30-11.30 alkimistični elementi in samozdravljenje
11.30-12.30 alkimistični laboratorij
12.30-13.30 prosto za kosilo
PRAKTIČNI DEL
13.30-14.30 Vodena meditacija s pomočjo Angela alkimista v astralni svet
14.30 -16.00 Duhovno vodstvo in analiza izkušnje

Delavnica bo potekala v nedeljo, 27. septembra od 10-16h v prostorih društva Lapis v stari Gorici, Via Bellinzona 9b. Prijave in dodatne informacije odprte do petka, 25. septembra na sepetalka.angelov@gmail.com

Tags:

11 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za novo vodstvo. Čakam na maj ?

  2. Vera pravi:

    Sem rojena marca. Eden ljubših kristalov mi je akvamarin.
    Zelo su ga želim za izpilnitev svoje kariere ?

  3. Kati pravi:

    Mene pritegujejo osebno rdeči kristali in tudi vijoličasti. Če sem prav razumela smo januarčki rdeči ❤

  4. Nives pravi:

    Hvala za vse ?

  5. Veronika pravi:

    Kristali so kot Angeli ??

  6. Nika pravi:

    Hvala za info o kristalu za nosečnost. Vse ob svojem popolnem času ?

  7. Mihaela pravi:

    Hvala kot vedno. Že leta delam s kristali in tega nisem vedela. Nestrpno pričakujem naalednjo objavo. Vse je logično pri tem, kar pišeš. Kamnin so v skladu z znamenji meseca ( lunin kmen junija, ko je rak, …).
    Hvala za zanjmivosti in človek se vpraša, koliko si bila stara daljnega 95′ ?

  8. Severin pravi:

    Pričakujem nadaljevanje. Hvala.

  9. Miha pravi:

    Veliko vem o kristalih, pa mi je lepo prebrati o njih tudi izpod tvoje roke. Izkušnje in pot z njimi so edinstvene in tvoj uvod govori kako globoka je tvoja vez z njimi.
    Hvala.

  10. Nikita pravi:

    Hvala za vse ❤

  11. Marija pravi:

    Hvala za vse ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.