Moj blog

15. september, 2020NOVA LUNA LJUBEZNI IN PREDANOSTI

Drage sestre in bratje, nova Luna ljubezni in predanosti odpira čas, ko boste lahko vsi prišli do občutka iskrene ljubezni ali prijateljstva. Oboje je pomemben motor naših dejanj, zato tudi pravijo, da povej mi s kom se družiš in povedal ti bom, kdo si. Ljubezen, ki jo dajete, vas definira.

V tem tednu se pričenja nov Lunin mesec, ki nam prinaša dolgotrajnejše spremembe v naša življenja – najbolj na področju ljubezni odnosov in težko pričakovane notranje stabilnosti. Septembrska nova Luna je toliko močnejša, kolikor je blizu enakonočja. Letos sta si datuma samo nekaj dni razlike, kar dodaja tej Luni posebno moč, o kateri pišem.

Tisti dan v letu, ko sta noč in dan enako dolga, je na Zemlji posebno ravnovesje miru. Ta dan so moške in ženske energije oz. vse polarne energije v ravnovesju. To je zelo pomemben dan, kjer lahko postane marsikaj mogoče, zato ne prezrite vodstva in navdiha, ki vam jih prinaša ta nova Luna pred jesenskim enakonočjem.

Nova Luna se tokrat nahaja v ozvezdju, ki mu pravimo »dragi prijatelj«. Že po imenu ozvezdja lahko sklepamo, da gre za čas blagoslovov v prijateljstvu in vseh ljudi, ki podpirajo naše življenjske cilje. Ljubezen in prijateljstvi bosta rdeča nit tega meseca in enakonočja, ki je pred vrati. To je odličen čas, da razčistimo, kaj čutimo do drugih in koliko uravnovešeno kažemo svoja čustva ter se razdajamo.

Z novo Luno lahko pričnemo od začetka, tudi v najkompleksnejših odnosih. To pa zato, ker se lahko sedaj soočimo z medosebnimi težavami na avtentičen način. Vsekakor mora biti v ozadju želja po zvestobi in predajanju, drugače je ves trud zaman, pa vendar prečistite v tem času vsa čustva, ki jih ne razumete, ne kontrolirate ali ne sprejemate. Ozavestite čustva znotraj vas.

Sedaj je čas, da živimo, kar čutimo, a z zavestno odločitvijo. Septembrska nova Luna nas spodbuja, da smo iskreni znotraj ljubezenskih odnosov, prijateljstva, predvsem pa znotraj sebe – torej do tiste osebe, od katere je odvisno vse naše življenje.

To bo mesec ljubezni, obljub, romanc in ljubosumja.

Na žalost ima vsaka stvar dva pola in če nam po eni strani prinaša nova Luna nove priložnosti na področju partnerstva, nam istočasno lahko prinese prevelika pričakovanja in tragična razočaranja, kot v zgodbi Romea in Julije. Čustva bodo v tem času goreča, kakor tudi bolečina, v kolikor ne bodo povrnjena. Bodite strpni do sebe in do drugih.

Kakorkoli čaka na vas v mesecu Ljubezni, lahko globoka transformacija teh energij vzpostavi novo ravnovesje in vizijo na ljubezen in odnose. V kolikor so vaša prepričanja o ljubezni napačna, bo to jasen čas, da morate nekaj spremeniti znotraj sebe. Možnost bo.

Vsi tiste, ki trenutno niso v zvezi, morajo paziti, da ne zapadejo v tem mesecu v stanja grenkobe in ciničnosti ter da jih to ne pripelje posledično v izolacijo. Namesto tega naj pomagajo prijateljem, ki so manj srečni ali pod stresom ter tako poiščejo notranje ravnovesje, ki nam ga v tem času ponuja Luna. Bodimo v prihodnjem mesecu vsi čim bolj sproščeni in v spravi s sabo ter svetom okoli nas.

Prijateljstva, ki jih boste v tem času sklenili v čisto sproščenem duhu in brez pričakovanj, bodo v prihodnosti zelo pomembna. Podobno velja za vse ljubezni, ki se bodo rodile v prihodnjih štirih tednih.

Dan nove Lune bo nosil v sebi posebno ezoterično moč, ne pozabite jo izkoristiti za vaš meditacijo in druge duhovne prakse.

Naj vas spremlja mir in ravnovesje.

12 komentarjev

 1. Mihaela pravi:

  Obožuje vodstva na podlagi Lune. Nova luna – mlaj bo v četrtek 17. septembra, ker manjka ta podatek.
  Čas je, da pride ljubezen na prvi plan, strpnost, potrpežljivost, ker tako kot se nam zdaj kaže svet, drsimo v čisto drugo smer,
  Hvala 🙏

 2. Nina pravi:

  Srčna hvala 🌑❤
  Se tudi meni zdi, da vsi rabimo en nov začetek in en nov veter : privat in skupno.

 3. Tina pravi:

  Hvala, hvala, hvala 😇😇😇😇
  Ljubezen, ljubezen, ljubezen 💜💜💜

 4. Vera pravi:

  Zelo lepo, hvala. Potrebujem čas Ljubezni, da se napolnim in zaživim drugače 👼

 5. Nika pravi:

  Ljubezen je odgovor in zdravilo za trenutno stanje sveta ❤

 6. Teja pravi:

  Hvala💜🙏. Upam, da bo prišlo iz tistega drugega pola malo manj čustev 😉

 7. Zvezda pravi:

  Hvala, naj se ljubezen širi in pomiri ekstremna čustva 💚

 8. Gaja pravi:

  Preprosto hvala 🙏

 9. Hana pravi:

  Ta september bo moj mesec Ljubezni 😍

 10. Marija pravi:

  Hvala 💜🙏.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.