Moj blog

11. september, 2020NESKONČNA ANGELSKA LJUBEZEN

Drage sestre in bratje, neskončna Angelska ljubezen je namenjena vsem živim in neživim. Angeli prihajamo na Zemljo za to, da vas vodimo, čuvamo, tolažimo, pomagamo. Ni vedno lahko začutiti naše ljubezni, predvsem zaradi zunanjih dražljajev, ki postajajo s časom vedno močnejši ter gradijo zid med Angeli in ljudmi.

Nikoli nismo sami. Ljubezen, ki nam jo predajajo Angeli, je neskončna, a prevečkrat je nismo sposobni ne začutiti ne zaznati. To seveda ne pomeni, da je ni okoli nas. Dejstvo je, da bolj, kot so naše vibracije nizke, težje postane zaznati Angelsko ljubezen. Tu ne gre za nobeno krivdo posameznika, vibracije nam dnevno padajo ob fizični in psihični utrujenosti, ob stresu in bolečini. Edina dolžnost in odgovornost, ki jo imamo ob doživljanju nizkih vibracijah, je ta, da ne pozabimo, da je Angelska ljubezen neskončna, tudi ko je ne uspemo začutiti v njeni polnosti.

Angelska ljubezen sega onkraj človekovega razumevanja in zaznav. Ne moremo je razložiti z besedami. Njihova ljubezen je brezpogojna in ni vezana ne na naše misli, ne na naša dejanja. Angeli ljubijo vse brezpogojno, tudi tiste, ki grešijo, sovražijo ali ubijajo. Angeli nas ne sodijo in nas ne kritizirajo, njihova naloga je, da ves čas prenašajo na nas sočutje, svetlobo in navdih. Najbolj radostni so, ko nam lahko prinesejo sporočila, ki nas napolnijo z mirom in navdihom.

Karkoli lahko naredimo, rečemo ali mislimo – nič od tega ne more zmanjšati ali celo izničiti Angelske ljubezni do nas. Samo ko počnemo stvari na lastno pest, brez notranje usklajenosti in miru, takrat nam Angeli ne zmorejo prenesti Ljubezni, ki jo »čutijo« do nas. A tudi takrat nas ljubijo, so ob nas in nam dopuščajo izkušnjo, ki smo si jo zbrali, čeprav je še tako težka in boleča.

Edina želja, ki jo imajo vsi Angeli, je ta, da bi bili vsi ljudje popolnoma srečni, zadovoljni in izpolnjeni. Angeli si želijo, da bi se vsak izmed nas duhovno prerodi. Njihova naloga je, da nas osrečujejo preko širjenja zavesti. Z njihovo pomočjo lahko zares postanemo srečni. A ni vedno lahko živeti in slediti Angelom na njihov pristen način.

Vedeti moramo, da za razliko od Vnebovzetnih mojstrov, niso bili Angeli nikoli inkarnirani. Zato tudi ne poznajo zemeljskih izkušenj in nas vidijo samo kot svetlobo in astralno telo, ki je večno. Tudi če bi želeli, ne bi znali ocenjevati naših dejanj, misli ali čustev. So veliko višje od ostalih entitet, s katerimi si »delijo« naš prostor. A od njih ne moremo pričakovati, da nas bodo vodili ali nam svetovali na način, ki ga ne poznajo. Prav zato komunicirati z njimi ni tako lahko, kot se lahko nekaterim zdi.

Na Angele se lahko obračamo najlažje preko molitve. Naše molitve pridejo neposredno do njih, a samo, če so za naše najvišje dobro. Kdor ne pozna tega pravila, pravi, da Angeli ne obstajajo. Tudi če vztrajamo in dela samo tisto, kar mi mislimo, da je prav, brez da bi jim prisluhnili, Angeli nimajo moči, da bi nam izpolnili naše sanje. V takšnih primerih lahko samo ostanejo ob nas in nas tolažijo.

Angeli nas ves čas tolažijo, podpirajo, nam pomagajo. Z nami ostanejo do našega zadnjega izdiha. Spremljajo nas do našega poslednjega zemeljskega koraka. Bolj kot se znamo v življenju sprostiti in prepustiti, lažje lahko prejemamo njihovo ljubezen.

Angelska ljubezen je večna.

13 komentarjev

 1. Tina pravi:

  Angelska ljubezen je res neskončna in brezpogojna.
  Hvala za blog navdiha.

 2. Veronika pravi:

  Jaz sama čutim angele preko njihove podpore in navdihov povnih ljubezni ❤

 3. Nina pravi:

  Hvala, današnji blog napolni srce 👼

 4. Miha pravi:

  Zakaj me angeli včasih slišijo, zakaj drugič ne?
  Niso angeli tisti ki odločajo, komu bodo prisluhnili – mi se odločamo in jim dovolimo ali pa ne, če nam lahko pomagajo.
  H V A L A

 5. Gaja pravi:

  Hvala Angelom, hvala tebi 💜

 6. Teja pravi:

  Hvala za zanimiv vidik iz angelskega sveta 💜

 7. Zvezda pravi:

  Hvala za vse angelske besede in ljubezen, ki prihaja iz njih 🙏

 8. Luna pravi:

  NESKONČNA HVALA 🙏👏

 9. Anemone pravi:

  Zelo cenim tvoje prispevke k širjenju pravih informacij o angelih. Angeli so eterilna bitja, ki niso imeli nikoli fizilne izkušnje. To pomeni, da je njihovo vodstvo duhovno in da nas lahko vodijo v duhivni rasti.
  Hvala.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.