Moj blog

4. avgust, 2020ČIŠČENJE AURE DOMA

Drage sestre in bratje, čiščenje aure doma je nujno, ko je vaš dom poln negativne energije, dogodkov, mesed ali misli. Vsak dom ima svojo auro, ki jo gradijo ljudje, ki tam živijo in vse, kar jih napolnjuje. Osvobodite se odvečnega doma, tako se boste lahko osvobodili tudi odvečnega v vaših mislih in srcu.

Naš dom predstavlja nas same. Kako ga uredimo, predstavlja, kako skrbimo zase in kako urejamo svoje življenje. Vse, kar se zgodi v našem domu, ustvarja poseben energetski val. Ta val je eden izmed dejavnikov, ki vpliva recimo na to, kako se počutimo in koliko zmoremo v življenju. Zato ni niti malo zanemarljivo, kje živimo in kaj poimenujemo kot naš dom.

Ponavljajoči se dogodki, negativna duševna stanja in občutki puščajo svojo sled na zidovih našega doma, po tleh, na stropu, na pohištvu, rastlinah, živalih in ljudeh, ki živijo v tem prostoru. Pomislite samo, kako se počutite, ko vstopite v prostor, kjer so se malo pred tem kregali. Verjetno začutite takoj v zraku napetost in nervozo v atmosferi. Vse to se nato na nek način »vpije« v prostor in predmete, ki ga sestavljajo.

Prav zato je treba vsak dom znati očistiti fizično in energetsko, sploh ko še nismo sami sposobni zavestno gojiti prijetne dogodke in občutke znotraj njega. Ni važno če imate svoj dom, ste v najemu, ste se naselili v prenovljeno hišo – vsaka stavba ima svojo auro. To auro je moč spremeniti samo z stalnim delom, podobno kot lahko spremenimo svoje telo, ko začnemo s pravo dieto.

Enako kot fizično čiščenje je za vsak dom potrebno tudi energetsko čiščenje. Poletje je vedno najboljši čas, da prečistimo svoje stene in obenem – prečistimo svoje misli in srce. Vsakič, ko opazite, da ste zmedeni, da ne veste, kaj bi ne kam bi, pospravite svoj dom, posebej omare in predale. Fizično čiščenje vam bo pomagalo strezniti svoje misli.

Pred vsakim energetskim čiščenjem, moramo najprej fizično počistiti svoj dom. Sicer sem nekaj o tem že pisala v blogu:

ANGELSKO ČIŠČENJE DOMA

Za tiste, ki še niste vešči energetskega čiščenja prostorov, vam svetujem, da začnite uporabljati majhne koščke lesa za energetsko prenovo prostorov. V prostorih, kjer se razpletajo negativne misli, besede in dejanja, postavite koščke topola, jelke breze ali hrasta. Ta drevesa vlečejo nase negativne vibracije. Češnja, leska, brin in javor preoblikujejo negativno energijo v pozitivno. Presodite, katero drevo vas pritegne in ga uporabite v vašem domu.

Drugi korak je ta, da ugotovite, kateri predmeti ustvarjajo »toksine« znotraj vašega doma. To so običajno predmeti, ki jih ne uporabljate več, obleke, ki vam niso všeč in ki jih ne nosite več, zlomljene stvari, neuporabne stvari, …

Ko počistite svoj dom vseh toksin – tako da se od njih najprej čustveno odklopite, se vam bo izboljšalo zdravje, povečala kreativnost, odnosi bodo jasnejši in vaše razpoloženje bo boljše. Pomislite, zakaj napolnjujejo takšne stvari sploh vaš dom, v čem se povezujete z njimi, predvsem pa kako se boste počutili, ko se boste od njih osvobodili.

Čiščenje navznoter se bo videlo navzven. Vzemite si čas in generalno prečistite svoj dom. Začnite pri omarah in predalih, sobo za sobo, vse ob vašem ritmu. Medtem ko pospravljate, opazujete, kaj se spreminja znotraj vas. Tako kot počistimo naš dom fizično, pospravimo znotraj sebe tudi misli in čustva.

Ob takšnem zavestnem čiščenju se poskusite učiti, kako postati vsak dan manj navezani na stvari, ki samo napolnjujejo vaše prostore – če vam bo to uspelo, boste lahko opazili, kako boste tudi navzven vedno manj navezani na stvari in situacije.

Vsak dom je pol energije, ki jo sestavljajo stanovalci in vsi predmeti, ki so znotraj njega. Umetniški izdelki, kot so slike, kipi ali porcelan imajo potencialno moč njihovih ustvarjalcev. Ta energija se vključuje v energijo ljudi, ki tam živijo. Skrbno izberite, kaj prinesti v vaš dom, kakor tudi izbirajte misli in besede, ki ga energetsko dan za dnem gradijo.

7 komentarjev

  1. Vera pravi:

    Hvala za ta (dva!) uporabna bloga. Jaz tudi poletji bolj čistim in čutim to potrebo.

  2. Luna pravi:

    Hvala za ta blog, ki ga zelo potrebujem ?

  3. Nika pravi:

    Moja babica je nosila lubje v spalnice … zdaj se sprašujem, če ni na svoj način vedela ….
    Hvala z vse

  4. Teja pravi:

    Te vsebine imam najraje?. Hvala iz ?

  5. Veronika pravi:

    Hvala za širjenje znanja in višanje vibracij ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.