Moj blog

31. julij, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA AVGUST

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za mesec avgust je pred vami. To je tranzicijski mesec, v katerem se boste lahko pripravili za spremembe, ki prihajajo v jeseni. Nadihajte se ga, naužijte se njegovih barv in si z njimi zarišite vašo prihodnost.

Lahko bi rekli, da nam mesec avgust pripravlja nekaj dodatnih dvomov o naši prihodnosti, več nestrpnosti in nepredvidljivih osebnih in svetovnih razpletov. Na prvi pogled izgleda vse skupaj precej negativno, a še zdaleč se nam ne bo godilo slabo. Le tisti nenavaden občutek nas bo ves čas spremljal z ozadja, da se prave stvari šele morajo zgoditi. Kar je tudi res. September bo namreč tisti, ki nam bo počistil meglo in pogled na vse, kar nas čaka v prihodnosti.

V prvem tednu v avgustu bo vse obarvano z medosebnimi odnosi in spremembami, ki jih potrebujemo na tem nivoju. A tiste prave spremembe bomo dosegli le, ko bomo opazili, da moramo spremeniti način komunikacije in osebnega izražanja. Posebej bodo pod stresom odnosi z očeti, kjer bo največja težava pomanjkanje zaupanja – z obeh strani.

Tokratna polna luna ( 4. avgusta) nas bo navdala z rahlim pesimizmom, mogoče tudi depresivnostjo. To bo pomemben čas, da prisluhnimo sebi, pa tudi stvarem, ki se dogajajo okoli nas. Svet bomo razumeli šele, ko bomo razumeli sebe. Ne pozabite tega.

Določena nova-stara vprašanja si bomo v tem času postavili tudi na področju duhovnosti in religije, s katerimi se bomo vračali v preteklost. Tako religijo kot duhovnost so v zadnjih desetletjih degradirali posamezniki, ki so se z njo obogatili. Toliko je stranpoti na teh področjih, toliko zmot, prevar, iluzij in laži. Vse je samo forma brez nobene vsebine. To bo ta čas »žrlo« marsikatero dušo, ki je zapravila ogromen del svojega življenja za vso praznost, ki danes buta s teh sfer.

Najbolj »ognjeni« del meseca bo prav njegova sredina, kjer lahko pričakujemo vrsto nepredvidljivih dogodkov, pa tudi nasilja. Bodite pozorni in pazljivi v dneh okoli 15. avgusta, to bo resnično čas , ko se lahko zgodi karkoli. Težko bomo prenašali vse, kar se bo dogajalo okoli nas, zelo bomo nepotrpežljivi in impulzivni. Čutili bomo potrebo po spremembi, a ne bomo našli poti, kako do nje.

Najboljši dan za začetek novega posla bo 18. avgust, zato vsi ki načrtujete nekaj novega, izberite ta dan, da zaženete v pozitivno vaš poslovni dobiček. Nova Luna (18. avgust) nas bo napolnila s stabilnostjo in to bo čas, ko se bodo stvari začele obračati na boljše.

Konec meseca bomo razkrili marsikatero laž in prevaro v medosebnih odnosih. Čeprav resnica včasih boli, je edina, ki nas lahko osvobodi. Mesec bomo torej zaključili podobno, kot smo ga pričeli – na osi jaz in ti.

Narišite si ta tranzicijski mesec z vsemi barvami vašega srca. Poglejte, katere ste izpustili in katerim ste dali več prostora. To bodo barve, s katerimi bodo obarvani prihodnji meseci za vas.

7 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala za težko pričakovano napoved. Označim si na koledar in POMAGA

  2. Tina pravi:

    Hvala in vse dobro vsem ?

  3. Vera pravi:

    Potrjujem da je bila včerajšnja polna luna name depresivna. Hvala ?
    Bolj pozorno kot berem bolj opažam kako je napoved dobra.

  4. Veronika pravi:

    Hvala za to napoved ki mi je pomagala razumeti kar se dogaja v meni in okoli mene ?????

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.