Moj blog

24. julij, 2020NOTRANJI ŠAMAN

Drage sestre in bratje, notranji Šaman je v resnici injicirana energija, ki jo lahko nosite iz prejšnjih življenj. Mnogi današnji Šamani nosijo v sebi posebne spomine in nagnjenja, ki jih vse življenje vodijo proti šamanski poti.

Šamani so ljudje, ki s pomočjo medicine in povezave, ki jo imajo z naravo ter duhovi, zdravijo in prebujajo ljudi. Okoli sebe znajo prepoznati duhove ter so aktivni soustvarjalci sveta, ki se odpira okoli njih. Zanašajo se na svojo neizpodbitno povezanost z Materjo Zemljo, intuitivno spoznavajo rastline in zdravilna zelišča.

Vsak Šaman mora biti najprej injiciran, to se zgodi, ko so prebije skozi proces smrti in preporoda, ki je lahko fizičen, čustven ali energetski – to je običajno tudi znamenje, da je duša pripravljena sprejeti vlogo Šamana.

Šamanizem poznajo različne kulture v obliki energetskih zdraviteljev in strokovnjakov alternativne medicine. Ta način zdravljenja so ogromno časa preganjali, podobno kot so zažigali čarovnice na kolu.

Pravijo, da če je bila duša enkrat v svojih inkarnacijah injicirana v Šamana, ostane ta spomin v vseh naslednjih inkarnacijah. Beseda Shaman pomeni »tisti, ki ve«.

Vsak izmed nas nosi v sebi notranjega šamana, kar v resnici predstavlja najmočnejšo in najkreativnejšo energijo, ki se skriva znotraj nas. Dokler te energije ne osvobodimo, čaka na to, da jo prepoznamo in nam nato da blagoslov, da jo uporabimo v svojem življenju.

Mnogokrat tej energiji rečemo kar Duša, Duh, Esenca, Višji jaz in podobno, a tisti z višjo zavestjo, ji najpogosteje rečejo notranji Šaman.

Ta notranja moč je nekaj najbolj resničnega, kar se nahaja znotraj nas in včasih se je sploh ne uspemo zavedati.

Če je karkoli od tega, kar ste sedaj prebrali, »zadonelo« z vami, so tu nekateri znaki, ki govorijo o prebujenju notranjega šamana v vas:

– Preboleli ste hudo bolezen ali vas je zadela strela.
Lahko, da zveni še tako nenavadno, a te izkušnje so vezane na notranji klic šamana. Pravijo, da je treba za to, da postanemo pravi šaman, doživeti »smrt in ponovno rojstvo«, kar se lahko manifestira kot huda bolezen katere koli narave.

– Izredna povezanost z naravo in živalskim svetom.
Šamani so močno povezani z naravo in živalmi, uporabljajo jih kot vodnike ali prinašalce sporočil. Če znate prepoznati sporočila rastlin in živali, ste posebej občutljivi na naravo in svet okoli vas, bi lahko bil to znak o prebujanju notranjega šamana. Še en močan znak je ta, da vas izredno privlačijo zelišča in da intuitivno veste, čemu služijo oz. kaj zdravijo. S pomočjo modrosti duhov lahko šamani pripravijo različne zvarke za zdravljenje tako fizičnega kot energetskega telesa. Mnoga zelišča, ki so jih uporabljali šamani, danes služijo kot osnova različnih zdravil. Če iščete naravna zdravila in se zdravite s pomočjo zelišč, je lahko to znak, da ste v neki pretekli inkarnaciji živeli kot šaman.

– Astralna potovanja in živahne sanje, v katerih obiskujete druge svetove in dimenzije.
Še ena značilnost šamanov: sposobnost potovanja v različne dimenzije in nabiranje informacij o preteklosti, prihodnosti ali sedanjosti o popotovanju njihove duše.

– Zavestno slišite klic Šamana.
Mnogi slišijo dejansko klic drugega šamana, lahko tudi v sanjah ali svetu duhov. Mnogokrat vstopi drug šaman v naše življenje in nas opomni na pot, ki nam je bila usojena.

Notranji šaman je kot Notranji bojevnik. Ždi in čaka na prebujenje posameznika.


DELAVNICA: NAŠ NOTRANJI DUHOVNI BOJEVNIK

Vsak skriva v sebi svojega Notranjega Duhovnega Bojevnika, ki je eden od darov naše duše in njenega popotovanja.

Spoznajmo svojega Notranjega Duhovnega Bojevnika in se z novo zavestjo spopadimo s sabo in s svetom, ki nas obkroža.

Samo, ko bomo vedeli:
Kaj sploh moramo iskati, da najdemo svoj notranji mir,
Kaj razsvetljuje in aktivira našo dušo,
Katera je naša prava pot
In kateri so naši MAGIČNI darovi,

se bomo lahko spopadli kot Coelhov Bojevnik luči z življenjem, ki nam bo vse dotlej ostal skrivnost.

Na novo odkrijte svoj pogum ter spoznajte Duhovnega Bojevnika znotraj vas v nedeljo, 26. julija ob 10h v prostorih društva Lapis v Gorici.

Informacije in prijave na sepetalka.angelov@gmail.com do četrtka, 23. julija.

Program:
10.00 -10.30 Uvod in predstavitev delavnice
10.30 -12.00 Notranju bojevnik, njegova pot in magični darovi znotraj nas
12.00 -12.30 prosto za kosilo
12.30 – 14.00 Terapija notranjega labirinta
14.00 -15.30 Terapija bojevnikovih vrat
15.30 – 16.00 zaključki in pogovor o spoznanjih

Topel objem,

Ana
Šepetalka Angelov

 

10 komentarjev

  1. Sara pravi:

    Hvala za prečudovit blog. Ogromno stvari prepoznavam pri sebi …

  2. Nika pravi:

    Čutim posebno povezavo z živalmi, ki jih imam raje od ljudi. Narava pa je edini prostor, ki mi nudi pravi mir.
    Hvala za še eno potrditev, koliko stvari nosimo v sebi ?

  3. Vera pravi:

    Hvala in hvala vsem šamanom, ki zdravijo zemljo ?

  4. Jana pravi:

    Hvala, bereš misli in pomagaš da se premikam dalje ?

  5. Miha pravi:

    Zelo zanimivo, ni kaj. Šamanizem me od nekdaj privlči, a tak šamanizem kot pišeš ti: torej zdravljenje in povezovanje z duhovi narave. Moti me, ker vsaj pri nas ga največkrat povezujejo z nekakpnim preprokovanjem in kot večine duhovnih vsebin jih postavijo na nivo “šloganja”.
    Hvala za Luč, katero stalno širiš.

  6. Katja pravi:

    Si me zadela v polno. Zdaj razumem bolezen, sanje in ljubezen do narave, zelišč, rožic …. ?

  7. Zvezda pravi:

    Hvala za še en navdih ?

  8. Severin pravi:

    Zanimivi blogi s globokimi vsebinami, človek najde sebe in svojo dušo.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.