Moj blog

21. julij, 2020DUHOVNI BOJEVNIK

Drage sestre in bratje, duhovni bojevniki in bojevnice se skrivajo znotraj vseh vas. To ni nek abstrakten del osebnosti, napolnjen z jezo in ponosom. To je tisti avtentični jaz, ki sili vsakega posameznika zvesto slediti in odkrivati duhovne iskrice znotraj sebe.

Duhovni bojevniki smo vsi – v večji ali manjši meri – ko začnemo iskat duhovno Iskrico znotraj sebe. Mnogi besedo bojevnik povezujejo z agresivnostjo, moškostjo ali orožjem. Na žalost so v večini novodobni bojevniki prikazani kot egocentriki, ekshibicionisti in polni samih sebe. A Biti bojevnik v resnici pomeni spopadati se z notranjimi blokadami in sprejemati sebe na avtentičen način.

Pravi duhovni bojevniki so tisti posamezniki, ki so svojo prisotnostjo in energijo, ki jo zavestno oddajajo, spreminjajo prostor okoli sebe – to počnejo preprosto v procesu lastnega bivanja. To je tisto, kar jih naredi navzven prepoznavne.

Če želite odkriti svojega notranjega duhovnega bojevnika, se morate najprej vprašati, kaj prižge vašo dušo. Poiskati morate notranji motor, ki vas žene iskati vašo osebno pot.

Drugi korak je postati in živeti sebe kot nekaj, kar ni vezano več na naučene miselne vzorce. Notranjega duhovnega bojevnika ne smemo iskati samo na ravni introspekcije in duše, temveč v naših vsakodnevnih opravilih. To pomeni, da postanemo iskreni in avtentični znotraj naših zvez in pošteni glede lastnih čustev in občutkov.

Živimo v družbi, ki od nas zahteva določeno prilagodljivost, a to ne pomeni, da moramo zanjo prodati svojo dušo. Spoštovati nekoga ne pomeni, da se moramo z nekom strinjati. To razume zelo dobro naš Notranji duhovni bojevnik.

Biti sposoben pravilno zaznavati sebe nas pripelje do pravilnega zaznavanja drugega. A pri tem ostaja duhovnik bojevnik znotraj nas vedno kreativen, saj ne odreagira nikoli na naučen način in to mu olajša njegovo samoizražnje in olajšuje tudi, da iz njega prodira njegova Notranja Luč za vse okoli njega.

V tem času potrebuje naš svet popolno odprtost za vse raznolikosti znotraj njega: kulturne, rasna in spolna. Ko dovolimo našemu Notranjemu Duhovnemu bojevniku, da se odpre, sprejemamo našo edinstvenost in zberemo pogum, da jo izrazimo navzven. To pomaga tudi drugim, da izrazijo sebe kot nekaj pristnega, avtentičnega. Seveda ne preko socialnih medijev, temveč v našem vsakdanu. In seveda ne z ekshibicionizmom ali v iskanju potrditve, kako v redu smo.

Redkokdo se zaveda, kako lastne avtentična frekvenca neposredno vpliva in spreminja svet, ki nas obkroža. Čeprav mogoče drugi tega ne zmorejo še dojeti pomena lastne avtentičnosti, to ne pomeni, da jih morate vi počakati. Namesto da čakate ves svet, da se prebudi, se vi prebudite zanj; prepoznajte vse znake, ki vam kažejo vašo pot preko sinhronosti, nasmeha, iskric v očeh … prebudite se.

V svojem srcu smo vsi Duhovni bojevniki. Čas, v katerem živimo, je zelo zahteven. V resnici smo vsi bojevniki na lasten način, a nikoli v zgodovini človeštva še ni prišel čas, ko je klic po njem tako glasen.

Zato se vprašajte, kje se nahaja vaša strast. Kako ste lahko bolj zvesti vašemu avtentičnemu izražanju? Čas kliče našega Notranjega Duhovnega bojevnika. Mu boste odgovorili?


DELAVNICA: NAŠ NOTRANJI DUHOVNI BOJEVNIK

Vsak skriva v sebi svojega Notranjega Duhovnega Bojevnika, ki je eden od darov naše duše in njenega popotovanja.

Spoznajmo svojega Notranjega Duhovnega Bojevnika in se z novo zavestjo spopadimo s sabo in s svetom, ki nas obkroža.

Samo, ko bomo vedeli:
Kaj sploh moramo iskati, da najdemo svoj notranji mir,
Kaj razsvetljuje in aktivira našo dušo,
Katera je naša prava pot
In kateri so naši MAGIČNI darovi,

se bomo lahko spopadli kot Coelhov Bojevnik luči z življenjem, ki nam bo vse dotlej ostal skrivnost.

Na novo odkrijte svoj pogum ter spoznajte Duhovnega Bojevnika znotraj vas v nedeljo, 26. julija ob 10h v prostorih društva Lapis v Gorici.

Informacije in prijave na sepetalka.angelov@gmail.com do četrtka, 23. julija.

Program:
10.00 -10.30 Uvod in predstavitev delavnice
10.30 -12.00 Notranju bojevnik, njegova pot in magični darovi znotraj nas
12.00 -12.30 prosto za kosilo
12.30 – 14.00 Terapija notranjega labirinta
14.00 -15.30 Terapija bojevnikovih vrat
15.30 – 16.00 zaključki in pogovor o spoznanjih

Topel objem,

Ana
Šepetalka Angelov

6 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Drži, duhovni bojevnik se bojuje s svojimi šibkosti in s sabo tako vpliva na svet nevede za svojo moč ?

  2. Sara pravi:

    Naš notranji duhovni bojevnik se prebudi vsakič, ko beremo tvoj blog ❤?

  3. Miha pravi:

    Včasih se počutim bojevnik, ko skušam ostati avtentičen in zvest sebi.

  4. Severin pravi:

    Bravo za ta pogumen blog!
    Naj se vsi duhovni bojevniki prebudijo v nas ?

  5. […] Luna se bo v nedeljo nahajala v ozvezdju, ki ga povezujemo z duhovnim poslanstvom. To pomeni, da bo naslednjih 30 dni ves Univerzum strmel k temu, da se čim več ljudi povzdigne nad vsakdanjim življenjem in najde svoj duhovni smisel. Ves mesec bodo prevladovale energije, ki nam bodo na konkreten način pomagale, da dosežemo svoj cilj, svoje številne cilje. Izkoristite jih in osredotočite se na nek rezultat ali še boljše, poiščite v tem času vaš višji duhovni smisel. Mnogi bodo s pomočjo svojega notranjega bojevnika v tem času našli svojo pravo pot in se začeli pravzaprav orientirati s pomočjo intuicije tudi v praktičnem življenju. Več o notranjem duhovnem bojevniku si lahko preberete na tej povezavi: http://angelskasporocila.si/2020/07/21/duhovni-bojevnik/ […]

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.