Moj blog

19. junij, 2020SONČNI MRK

Drage sestre in bratje, nedeljski sončni mrk prinaša obilo novosti v vaša življenja. Ujemite vse, kar potrebujete in spustite vse, česar imate preveč, na kar ste navezani in vse, kar vas bremeni. To je odličen čas za to, da spoznate, kdo v resnici ste.

V nedeljo nas čaka pomemben sončni mrk, ki odpira novo karmično lekcijo za vse nas. Pri sončnih mrkih je treba imeti jasno sliko pred sabo, da njihov vpliv ni samo nekajdneven, temveč je vsaj šestmesečen. To pomeni, da mogoče v teh dneh ne bomo jasno prepoznali sprememb, ki nam jih življenje pripravlja, a prav v tem času bodo padla posebna karmična semena v tla, ki se bodo nato v prihajajočih mesecih razvila v našo usodo.

Na našo srečo je nedeljski mrk veliko prijaznejši kot tisti, ki se je odvil decembra. Samo pomislite na zadnjih šest mesecev v vašem življenju- tudi iz kolektivnega vidika- in hitro vam bo jasno, o čem govorim. Sicer sta oba mrka še vedno tesno povezana med sabo, a bo ta milejše nadaljevanje decembrskega.

Z najohlapnejšega vidika bo ta mrk vezan na medosebno komunikacijo in nove načine druženja ter dojemanja drugega. Pretekli »koronačas« nas je prisilil v določene načine komuniciranja in dojemanja drugega, kar bo ta mrk razvil v nove razsežnosti vrednosti drugih v našem življenju. V prihodnjih mesecih bodite pozorni, koga spoznate na novo in na kakšen način se to zgodi. Verjetno bodo to precej nenavadni posamezniki z dvojno vlogo v vašem življenju : kot mitološki favni vam bodo po eni strani pomagali in vas po drugi zavajali. Pomislite, kako ste spoznali najpomembnejše ljudi v vašem življenju; kje in na kakšen način. Če se boste poglobili v to, vam bo jasno, da že samo srečanje na nek poseben način govori o zvezi in odnosu, ki ga nato živimo.

Ta sončev mrk bo zelo močan ( z astronomskega vidika skoraj eksakten), zato pritegnimo nase vso elektrizirano energijo, ki nam jo prinaša. S to energijo lahko dejansko prenovimo svoje življenje. Pravzaprav nas ta mrk vabi, da začnemo početi (stare) stvari na nov način. To je nekaj, kar trenutno vsi potrebujemo.

Ta mrk bo zelo poseben ne samo zaradi astronomskega vidika, temveč tudi zato, ker bo padel na dan nedelje, torej dneva v tednu, ki mu vlada planet Sonce. To bo odličen čas, da razkrijemo, kdo smo, saj predstavlja Sonce v našem življenju našo Dušo.

Prav gotovo nam bo prihajajoči mrk prinesel nove priložnosti znotraj družbe, družbenih skupinah, kakor tudi v možnosti po spremembi načina prehranjevanja. Nove tehnologije so tudi poglavje, ki ga bomo lahko predelali v prihajajočem času. Če čutite potrebo po odkrivanju novih tehnoloških možnosti sedanje dobe, je sedaj odličen čas za osebno rast tudi na področju tehnologije.

Kdor bo v teh mesecih želel narediti pravo spremembo v svojem življenju, jo bo lahko naredil. Ključnega pomena bo za to »iskanje«, tokrat tudi izven sebe. V tem času se bomo lahko ločili od množice in našli svojo pravo identiteto, če se bomo le za to odločili.

Po tem mrku bo naraslo zanimanje za iskanje duše dvojčice, ki bo veliko bolj »agresivnejše« in odločnejše kot kdaj koli poprej. Želeli bomo najti tudi nove prijatelje, drugačne od tistih, ki jih imamo. Prav verjetno bomo spoznali koga od daleč, zelo nekonvencionalnega in z veliko razliko v letih v primerjavi z nami. Želeli si bomo več zabave, družbe, druženja in dobre hrane. Ta mrk nam bo pomagal, da bomo začeli drugače ceniti družino, partnerja, prijatelje – ta čas nas bo učil posebne ljubezni do drugega.

Živite ga zavestno in radostno.


Vabim vas na edinstveno in neponovljivo delavnico KDO SEM v nedeljo, 21. junija. Edinstvena in neponovljiva je zato, ker bo potekala natanko za čas sončnega mrka, kar bo tudi z višjega energetskega nivoja pripomoglo k razumevanju in odkrivanju sebe. Izkoristimo dano priložnost, da odkrijemo sebe, svojo dušo – svoje notranje Sonce.Delavnica bo potekala v (stari) Gorici med 10. in 15.30h v prostorih društva Lapis.

Program:
10.00 – 11.00 Odločitev duše – pregled individualne duše ob tej inkarnaciji za vsakega posebej
11.00 – 12.30 Kaj ljubim in v čem sem dober – odkrijmo sebe v magiji popolnosti
12.30 – 13.00 Prosto za kosilo
13.00 – 14.00 Terapija arkaničnih simbolov
14.00 – 15.00 Terapija prekolumbijskih simbolov

Prijave odprte do vključno petka, 19. junija na sepetalka.angelov@gmail.com

5 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Neskončna hvala za vodstvo ?

  2. Sara pravi:

    Čutim in pripravljam se ?

  3. Nika pravi:

    Meni pa se vse naštete stvari dogajajo že en teden! Noro ☀️

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.