Moj blog

2. junij, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC JUNIJ

Drage sestre in bratje, mesec junij je pred vami. Prinaša vam obilico sprememb, preobratov, a tudi vrnitev. S sabo nosi Lunin in Sončev mrk; torej velik preobrat energij, tudi karmičnih. Preživite ga zavestno in z ljubeznijo.

Včeraj smo vstopili v najrazburljivejši mesec v tem letu. Junij nam pripravlja veliko sprememb, ki jih bomo odkrili z njegovo pomočjo; vse to tudi zaradi Sončevega mrka, ki nas čaka 21. junija. Vsak mrk odpira nov cikel v naših življenjih in ves mesec nas bo spremljal globok občutek, da moramo nekaj spremeniti pri sebi ali okoli sebe. Poseben blog o prihajajočem mrku bom pripravila v naslednjih tednih, medtem ko pripravljam za petek blog o prvem Luninem mrku (5. junija), ki bo odprl ta mesec mrkov.

Poleg potrebe po spremembi bomo v sebi čutili tudi močno potrebo, da se na nek način vrnemo v preteklost in popravimo v sedanjosti, kar nam takrat ni uspelo narediti. V tem mesecu bomo čutili, da moramo določene stvari ponoviti in jih doživeti na drugačen način. Čutili bomo globoko potrebo, da se vrnemo nazaj na nek točko in ponovimo del poti, ki smo jo že naredili. To bo delovalo na nas terapevtsko, zato naj vas ne bo strah, če boste v tem času vsaj na enem področju svojega življenja naredili korake nazaj.

Druga zanimiva in spodbudna točka tega meseca nas čaka v drugi polovici junija, ko se nam bodo področja, kjer nam primanjkuje samozavesti, na novo odprla. Recimo da smo v preteklih mesecih doživljali zastoj na področju kariere, prav možno je, da bomo v drugi polovici junija dobili nove priložnosti, da napredujemo ali utrdimo pridobljen položaj. Podobno velja tudi za medosebne odnose, v tem času lahko spoznamo osebo, na katero že dolgo čakamo ali utrdimo odnos, ki je v zadnjem času malce škripal.

Zaradi sončnega mrka bo ves mesec obarvam s temo novih začetkov, novih idej, novih želja. Največje spremembe, ki jih bo ta mrk prinesel za vse nas, bodo vezane na področje komunikacije. Že v preteklih mesecih smo lahko vsi opazili, kako se je komunikacija med nami na silo spremenila ter kakšen prostor je dobila virtualna komunikacija. Junijski mrk bo odprl še nova vrata, zato bodimo pozorni in ne zaostajamo za tokom sprememb.

Po tem mrku bo čudovito obdobje za študij na daljavo, za pisanje ali za objavljanje vaših znanj. Obudite v tem času potrebo po iskanju, po brskanju po neznanem, po notranjem popotovanju. To bo odličen čas za iskanje novih načinov komunikacije, študija tehnologij, … Za vse, ki so del izobraževalnega sektorja ali ki delijo svoje znanje, ne glede na njihovo starost, je sedaj pravi čas, da se drugače približajo svojim »učencem«.

Junij 2020 bo čas za spoznavanje novih ljudi. A pri tem moramo biti zelo pozorni, saj bodo na novo nastali odnosi zaradi mrka precej nenavadni, drugačni, skrajni. Ohranimo z novimi znanci potrebno družbeno distanco, saj se lahko v tem času med ljudi zgodi veliko nepredvidljivih stvari.

V vsem mesecu moramo razmišljati o tem, kako optimizirati naše življenje. To bo od nas zahtevalo veliko mero discipline. To bo tudi odličen čas za nove duhovne tehnike ali branja pravih duhovnih vsebin. V sebi bomo čutili veliko željo, da začnemo nekaj novega. A prav mrk nam bo pomagal prečistiti določen del naše zavesti, kar nam bo omogočilo lažje prepoznati sebe in svoje prave cilje.

Preživite ta čas čim bolj zavestno.

8 komentarjev

  1. Kati pravi:

    Hvala, veselim se sprememb ?

  2. Petra pravi:

    Hvala za Angelsko napoved ?

  3. Vera pravi:

    Hvala za vodstvo ?

  4. Nataša pravi:

    Uf, mrkov se bojim … naj bodo spremembe dobre za vse nas ?

  5. Sara pravi:

    Hvala ?????

  6. Hana pravi:

    O hvala za to napoved.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.