Moj blog

29. maj, 2020DUŠNA POGODBA

Drage sestre in bratje, dušna pogodba je pogodba, ki jo vsaka duša »podpiše« preden se inkarnira v življenju. Dušna pogodba zagotavlja duhovno rast vsake duše, čeprav minimalno. Življenje imate, da ga uporabite, da se učite, da se povezujete in da se radostite.

Preden se je naša duša inkarnirala na Zemljo, je na nek način podpisala nekakšno dušno »pogodbo«. Ta dušnapogodba vsebuje naš datum in kraj rojstva, vsebuje družino, v kateri smo se rodili ali bili vzgojeni, določuje vse ljudi, ki jih bomo srečali ter pot, ki nam bo omogočila notranjo rast. Sami izberemo datum rojstva, položaj zvezd, ki do potankosti podpira naš dušni načrt. Naša duša tudi izbere točno določeno družino, ki je edina, ki nam omogoča, da izpolnimo svoj dušni načrt. Nato so še tu ljudje, ki jih moramo srečati, da nam pomagajo ubrati pravo smer naše usode.

Dušna pogodba določuje našo duhovno rast. Določuje sfero, ki nam bo omogočila največji preskok zavesti. Kajti ne velja za vsakega isto, še zdaleč ne. Nekdo bo duhovno napredoval ob molitvi, drugi v ljubezenskem odnosu. Vsak ima tudi svojo »duhovno prtljago«; nekateri so na Zemlji prvič, drugi že zaključujejo svoj cikel zemeljskih inkarnacij. Vsi začnemo na eni točki in končamo na drugi. A vmes je ogromno točk, zato je tudi ogromno različnih stopenj zavesti.

Vsi ljudje, ki jih na svoji poti srečujemo, imajo za nas isto nalogo: širitev naše zavesti; le način se spreminja. V naših življenjih niso samo učitelji, Angeli in duhovni mojstri, ki nas vodijo po naši poti, vsi, čisto vsi ljudje na tem svetu, so tu zato, da nam pomagajo pri širjenju naše zavesti. Na žalost je mnogokrat način tisti, ki nam ne ustreza.

Kdor ima to srečo v življenju, da zna prepoznavati okoli sebe znamenja, sinhronosti ali Angelska števila, ima na svoji poti dodatno orodje, ki ga posamezniki na nižjih stopnička evolucije, nimajo. Vsa znamenja in višja vodstva so kot darovi na naši poti, zato vedno opozarjam, da jih ne smemo jemati kot nekaj samoumevnega.

Ko se vam ponavlja v življenju neko znamenje, recimo ptičje pero ali ko videvate vedno isto število, vam življenje ponuja dodatno pomoč. To pomoč morate prepoznati kot nekaj, kar je sedaj danega in mogoče vaša dušna pogodba ne zajema te milosti, da bodo znamenja trajala v večnost. Najbolj napačen odgovor, kar ga lahko date življenju, ko vam preko Angelov ponuja vodstvo, je to, da nimate časa, da niste pripravljeni, da nimate sredstev, …. Življenje je dar, ki ga je treba uporabiti.

Uporabite ga in ne pozabite, da je prvi sklep vsake dušne pogodbe: Svobodna volja za vse.

Dušna pogodba je jasna, koliko svobodne volje boste uporabili, pa ostaja vaša odločitev.


Vse, ki vas zanimajo angelska simbolika in angelska števila, njihov pomen, interpretacija in delovanje, vabim na

ON-LINE SEMINAR ANGELSKA ŠTEVILA IN SIMBOLI – NJIHOV POMEN
v nedeljo, 31. maja 2020, 10.00 – 15.00

Za prijavo in dodatne informacije mi lahko pišete na sepetalka.angelov@gmail.com
Prijave so mogoče do petka, 29. maja na sepetalka.angelov@gmail.com

NA KRATKO O VSEBINI
Kolikokrat se vam je že zgodilo, da se je dolg čas pred vami pojavljajo neko angelsko število, angelski simbol in nikakor niste uspeli razbrati njegovega pomena? Večina vprašanj, ki jih dnevno prejemam, se nanašajo ravno na interpretacijo angelskih števil in njihove vloge v našem življenju.
Vsako število in vsak simbol nosi v sebi posebno vibracijo in sporočilo. Seminar Angelska števila in simboli je nemenjem vsem, ki vas zanimajo angelska števila in simboli, za katera ki iščete njihov pomen. Za vse, ki se stalno srečujete s števili in angelskimi znamenju ter za vse, ki bi želeli spoznati njihovo moč in uporabo pri delu na sebi.
Seminar zajema uvod k angelski numerologiji ter spoznavanje in razumevanje angelskih števil. Na seminarju se bomo naučili osebne interpretacije angelskih števil, s katerimi se srečujete in spoznali prava sporočila, ki nam jih pošiljajo krilata bitja preko njih.
Poseben del bo namenjen simboliki in znamenjem.

9 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala za še en lep zapis in za seminar na temo, ki je vsem blizu ?

  2. Sara pravi:

    Resnično …. hvala ?

  3. Mitja pravi:

    Prav zanimo, dušna pogodba, svobodna volja, vse drži.
    Hvala, ker vsak teden spominjaš, da smo več kot naključna bitja.

  4. Vera pravi:

    Se strinjam z vsem. Pred tem ko smo prišli na zemljo smo se marsikaj “dogovorili” ?
    Zdaj je težava smo v tem, da smo večino pozabili ?

  5. Tina pravi:

    Hvala za vse tvoje srčno vodstvo ?

  6. Nika pravi:

    Angelska števila in znamenja so del pogodbe -jaz bi rekla kar obljube – ki jo ima duša z Angeli ?❤

  7. Teja pravi:

    V bistvu me je čist presunilo, ko sem prebrala tale blog. Očitno sem sinhronosti, znamenja in ponavljajoča števila vzela že za samoumevna. Bil bi grozen občutek, če tega naenkrat tega ne bi bilo. Verjetno bi takrat pomislila, da sem čist skrenila s poti. Meni dajejo občutek varnosti. Upam, da znamenja ostanejo do konca življenja (da bom imela to milost), saj se mi zdi, da so le ti pravi pokazatelji, da hodim po poti duše. Ali?

  8. Kati pravi:

    Zelo lep zapis ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.