Moj blog

22. maj, 2020NOVA LUNA REZOV

Drage sestre in bratje, nova Luna rezov prinaša v vaša življenja številne priložnosti, da odrežete s tem, česar ne potrebujete več, s starimi, škodljivimi navadami in čustvenimi reakcija ter z vsem, kar vas vodi stran od vas. Prihodnji tedni bodo prinesli stabilnost, ki je potrebna za prave spremembe.

Danes odpiramo z novo Luno nov, čudovit cikel vezan na življenjske reze. Ozvezdje, v katerem se danes nahaja Luna in ki prinaša v naša življenja čisto novo energije za nadaljnjih 28 dni, je vezano na simbol noža oz. sekire. Že sam simbol pripoveduje veliko o priložnostih, ki jih bomo imeli v prihodnjih 28 dneh; odrežimo torej z vsem, česar ne potrebujemo več! V tem novem ciklu lahko prerežemo z vsemi iluzijami, ki jih imamo in nam ne dovolijo dalje, z mrtvo preteklostjo in z vsemi temnimi deli našega obstoja.

Ta čas boste-če je vaša duša pripravljena- spoznali ali bolje rečeno prepoznali svojega duhovnega učitelja, guruja. Guru pomeni tisti, ki odmika temo, tisti, ki odreže z našo nevednostjo.

Pravi duhovni učitelj zna odrezati pri svojemu učencu iluzije in temne strani, ki mu ne služijo več. Šele potem lahko namreč jasno vidimi, kdo je. Cilj vsakega duhovnega človeka je doživeti Resnico, znotraj in zunaj sebe. In prav ta Lunin cikel nam prinaša priložnosti, da odrežemo z lastno nevednostjo in sanjarjenjem ter tako spoznamo globlji pomen našega poslanstva. To obdobje je izredno dober čas, da razčistimo pri sebi, kaj si želimo od tega leta.

V tem času moramo prevzeti odgovornost in odrezati z vsem, kar nam povzroča izgubo, samo tako bomo lahko skrbeli za tisto, kar res šteje v našem življenju, tisto, kar je vredno našega življenja. To bo primeren čas za samodisciplino in iskanjem sreče, ki si jo zaslužimo.

Pustimo v teh tednih prosto pot domišljiji in ljubezni do pustolovščin, z radostjo odkrivajmo iskrice lastne kreativnosti. Odrežimo s slabimi navadami, energije bo dovolj, da vztrajamo v svojih odločitvah. To bo odličen čas za pomembne življenjske odločitve ali nove projekte.

Mnogim bosta v teh tednih hrana in pijača bolj teknila, kakor vsi fizični užitki, ki jih imamo. Pazite samo, da ne pretiravate s tem, saj bi se lahko razni užitki končali v frustraciji, jezi in bolečini. Bodite zmerni v iskanju lastnega zadovoljstva.

V tem posebnem delu neba, kjer se nahaja trenutno Luna, nam le-ta prebuja našega notranjega duhovnega bojevnika, medtem ko nam istočasno Sonce pošilja energijo, moč da razvijemo ali utrdimo svojo samozavest in zavedanje lastnih kvalitet. To nam bo pomagalo v tem času ustvariti nekaj pomembnega znotraj nas, kar nam bo vlilo dodatno notranjo stabilnost. V medosebnih odnosih bomo želeli praktične in navzven vidne spremembe.

V tem času bomo začutili večjo mentalno jasnost, lažje bomo dosegali svoje cilje. Paziti moramo le na svoje telo, predvsem na ves prebavni trakt, ki bo tokrat občutljivejši kot običajno. Pazite na mrzlo, surovo, mastno, sladko in cvrto hrano, saj prinaša ta Luna na zemljo čisto »zemeljske energije«, skratka nagnjeni bomo k temu, da pojemo več, kot potrebujemo in se lahko zaradi tega v tem mesecu zredili po nepotrebnem. Tudi zastajanje vode bo lahko postalo težje kot običajno.

V tem mesecu se znebite starih navad, bodite pogumnejši pri spremembah, režite, šivajte, kuhajte, … bodite čim aktivnejši in bodite previdni z vodo, v katero se spuščate in ki jo pijete. Če je mogoče, se oblačite v ognjene in žive barve, ki vas bodo ščitile pred težkimi situacijami.

Naša duhovna pot zavisi od modrosti, ki jo nosimo v sebi. Uporabite – živite! – znanje in modrost, ki vam je dana.


Vabljeni na on-line seminar

ANGELSKA ŠTEVILA IN SIMBOLI – NJIHOV POMEN

v nedeljo, 31. maja 2020 od 10-15h

Program, informacije in prijave na sepetalka.angelov@gmail.com

5 komentarjev

  1. Kristjan pravi:

    Samo ko ko odrežemo s starim, lahko naredimo prostor novemu. To drži ?

  2. Nikita pravi:

    Hvala, točno to rabim in hvala za vse ostale napotke ?

  3. Marija pravi:

    Hvala 🙂

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.