Moj blog

15. maj, 2020STIK S PRETEKLIM ŽIVLJENJEM

Drage sestre in bratje, stik s prejšnjim življenjem je mogoč. Obstajajo različni načini, kako ga vzpostaviti, a pomembneje od vsega je to, kaj s temi informacijami narediti. Služiti morajo za vašo rast, drugače so brezpredmetni in samo večajo posameznikov ego.

Redkokdo ne podleže vsaj enkrat radovednosti, da bi spoznal, kako je živel svoje prejšnje življenje. Obstajajo različni načini, ki nas lahko popeljejo na točko, kjer smo zaključili prejšnjo inkarnacijo, eden bolj znanih je recimo hipnoza. Vsekakor je najzanesljivejši način, ki nam do potankosti odpre pogled v prejšnja življenja, a ki hkrati zahteva poglobljeno znanje in dolgoletne študije, vedska astrologija.

Ne glede na pot, ki jo izberemo, da spoznamo naše prejšnje življenje in ki ji lahko bolj ali manj zaupamo, gre v večini predvsem za neko radovednost, saj pretekla življenja danes ne moremo spremeniti, predvsem pa je okoli tega toliko špekulacije in osebne interpretacije, da nam kakršno koli spoznanje težko služi za kaj konkretnejšega v sedanjem življenju. A prav sedaj se bo vse to spremenilo.

Prav sedaj prihaja namreč zanimiv karmični čas, ki nas bo povezal s točko, kjer smo zaključili svoje prejšnje bivanje. Kako? Predvsem pa zakaj?

Kdorkoli se je kdaj poglobil v znanost prejšnjih življenj ve, da se vsako življenje začne točno tam, kjer se je prejšnje zaključilo. Od prejšnje srede dalje, se bodo za naslednje pol leta odprle v naših življenjih situacije, ki nas bodo povezale z nerešenimi stvarmi, ki smo jih pustili odprte v prejšnjem življenju.

Kdor tega ne bo vedel, bo preprosto živel svoje življenje dalje in pripisoval pomembnejše dogodke razpletu tega življenja. Kdor pa se bo znotraj sebe znal povezati z večnostjo našega bivanja, bo prejel priložnost, da razreši nerešene stvari, ki jih nosi v svoji podzavesti iz prejšnjih življenj.

Naj vam v pomoč napišem nekaj smernic, da boste lažje in bolje razumeli, kako so vsa naša življenja povezana med sabo. Eden izmed kazalcev, kaj smo bili in kaj smo počeli v prejšnjem življenju je vse, kar nam je v tem življenju lahko in »znano«. Mnogi namreč iz globokih vtisov, ki jih nosijo v svoji podzavesti, nadaljujejo tisto, kar so počeli v zadnjem življenju. To je v nasprotju z namerami duše, saj si duša želi rasti in razvijati.

Recimo da je bil nekdo puščavnik, ki je veliko potoval in svoja duhovna znanja delil z ljudmi, ki jih je srečeval. V tem življenju bo ta oseba nagnjena k potovanjem, vleklo ga bo v sfere duhovnosti, v poklic učitelja, osebno pa ne bo zainteresiran za družbo ali prijatelje. Lahko da bo v tem življenju naredil veliko dobrega, a duša ne bo rasla, ne bo se premikala. Kajti vse, kar živi danes, je že doživel v prejšnjem življenju.

Zato je zelo naivno verjeti, sploh če vas kdo vodi, da ste bili veliki učitelj joge ali mistik, danes pa živite življenje povprečnega delavca v tovarni. S tem ne želim nikogar razvrednotiti, temveč pokazati s prstom na tiste, ki nas zavajajo in nam prodajajo pravljice. Duša nadaljuje od tam, kjer je končala.

Skratka, kar nam je »blizu«, smo že doživeli, kar nam je udobno, je to kar smo bivali ne glede na to, ali nam je bilo lepo ali ne. In vse, kar nam danes ni udobno, a nas vleče k tem neka notranja sila, ki je ne znamo identificirati ali poimenovati, je področje našega pravega razvoja. Razvoja naše duše.

Obdobje, ki je pred nami, nam odpira možnosti, da po eni strani prepoznamo, katero je bilo zadnje poglavje razvoja naše duše pred to inkarnacijo. Mogoče boste prav v tem času prejeli potrditev, da je vaša intuicija glede prejšnjega življenja, prava. Mogoče boste odkrili nekaj čisto novega. Ne glede na vaša pričakovanja ali vaše predstave o vašem prejšnjem življenju, boste imeli sedaj priložnost, da si razjasnite, kdo se bili in kdo bi morali v tem življenju postati.

Preprosteje povedano, današnja duša, ki je svoje udobje našla v poklicu učitelja, ker je prejšnje zaključila kot puščavnik, bo dobila priložnost, da prepozna, kje je njena prava pot …

Dovolite si rasti, zares rasti.

Kdo želi razumeti svoje prejšnje življenje, lekcije, ki jih vleče iz njega, se lahko za svetovanje poveže na sepetalka.angelov@gmail.com

8 komentarjev

 1. Vesna pravi:

  Waw, waw, waw … pa da vidimo, kaj me čaka

 2. Kati pravi:

  Odpiram se tej izkušnji, hvala 😇

 3. Veronika pravi:

  Hvala za izredne informacije 🏵

 4. Nika pravi:

  Hvala, zelo me zanima ta tema sploh ker je res, kar si napisala. Meni so rekli, da sem bila v prejšnjem življenju šaman, v tem sem se rodila v družini ki nima veze z ničemer …

 5. Miha pravi:

  Zelo zelo zelo zanimiva tema in še bolj zanimiv čas pred nami. HVALA KOT VEDNO

 6. Teja pravi:

  💜Hvala💜

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.