Moj blog

5. maj, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC MAJ

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec maj je pred vami. Vdihnite globoko z vsemi pljuči in stopite sami proti življenju. Ne čakajte, da bo prišlo življenje k vam, temveč aktivno delujte in soustvarjajte vašo prihodnost.

Pred nami je nov mesec, v katerega vsi polagamo veliko svojih upov. Po začetnih dnevih, v katere bomo vsi vložili veliko pozitivne energije, bodo v prvem tednu začele kapljati na dan različne napetosti, nepravilnosti, krivičnosti, pa tudi neprikladne skrivnosti, ki nam bodo predramile razum in nas prebudile iz zasanjanosti, v kateri smo obstali. To nas bo prisililo, da bomo pričeli bolj intenzivno iskati in raziskovati pot, ki nas bo pripeljala ven iz različnih osebnih kriz, ki jih doživljamo.

Uporabite v tem času vašo individualno energijo in moč ter prepoznajte vašo osebno vrednost, kar je edino, kar vas lahko sedaj pripelje po jasni poti do želenega cilja. Šele ko boste v svojem življenju začutili vašo pravo vrednost, boste lahko v svoje življenje pritegnili res tisto, česar ste vredni. Sedaj je tisti pravi čas, ko lahko vsi prepoznamo svojo lastno vrednost, a tudi vrednost drugih.

Najpomembnejši in najtežji del meseca bo med 10. in 15. majem, ko bomo morali v svojem življenju narediti nekaj korakov nazaj in ponovno na nek način »obstati«. Soočiti se bomo morali z »domino efektom«, ki smo ga ustvarili v prejšnjih tednih; morali bomo sprejeti, da bo za vzpostavitev ponovnega ravnotežja potreben dodatni čas. Mnoge bo v tem času zajela nekakšna potrtost.

Najboljši del meseca nas čaka po 20. maju, ko se bo v marsikom prebudila potreba po ljubezni, številni se bodo vrnili k starim ljubeznim, ob katerih se bodo počutili ponovno varne. Bodite pozorni v tem času vsi, ki živite »nejasne zveze«. To bo verjetno čas, ko bodo takšne zveze propadale ena za drugo, ker brez resnice ljubezen ne more krožiti in obstati. To bo odličen čas, ko bomo lahko prepoznali pravo kvaliteto naših zvez.

V drugi polovici meseca bo medosebna komunikacija lažja, jasnejša, imeli bomo možnost za razvijanje novih idej, pisanje in osebno izražanje. Nova Luna (23. maja) bo prinesla še več kreativnosti, izvrstnih zamisli, to bo primeren čas, da se ozremo vase in da prenehamo potencirati težave, ki jih živimo navzven.

V tem mesecu moramo začeti razvijati upanje za prihodnost, to bo ustvarilo potreben mir in umirjenost znotraj vseh nas. Ne mislite na težave, temveč na način, kako jih rešiti. Ne smete se osredotočati le na preteklost in obstati, ne postanite žrtve. Ko ste potrti, se ozrite v prihodnost. Začnite planirati svojo prihodnost, vanjo vlagati svoje pozitivne vizije in misli, predvsem pa v svoje pozitivne vizije vključujte tudi druge. Delite tisto dobro, kar je znotraj vas.

Boljši meseci prihajajo, a če bomo želeli požeti čim več dobrega od njih, bomo morali prav danes posejati dobre misli in dobra dejanja, drugače bomo tudi takrat ostali praznih rok.

8 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala, z nestrpnostjo pričakujem vse tvoje napivedi ?

  2. Vera pravi:

    Hvala hvala hvala ?

  3. Katja pravi:

    Iz srca hvala, zelo pomaga vsaka takšna napoved ?

  4. Miha pravi:

    Odlično. Označen koledar za maj ?????

  5. Zvezda pravi:

    Neskončna hvala ❤❤❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.