Moj blog

24. april, 202026. APRIL: NAJBOLJŠI DAN V 2020

Drage sestre in bratje, prihodnja nedelja je najboljši dan v tem letu. Vsak dan je lahko za vas najboljši dan v letu, če posadite danes prava semena ljubezni in novih idej. Razumite, da ni vaš ego tisti, ki vas vodi k uspehu, temveč jasna slika o tem, kdo v resnici ste.

Vsako leto zaradi posebne postavitve Sonca in Lune, ki morata zavzeti točno določen položaj, dobimo vsi možnost, da izboljšamo svoje življenje. Gre za najboljši dan v letu, ki pade letos na 26. april. Ni vsako leto isti dan, a običajno pade ta dan med aprilom in majem.

Zakaj je ta dan tako poseben? Ker pridejo na Zemljo posebni energijski tokovi, ki jih sproži postavitev Sonca in Lune in ki ojačajo naše notranje in zunanje zaznave. Duša in misli se ta dan združijo v svoji popolnosti. To nas vodi do višje zavesti. In prav višja zavest je tista, ki nas lahko vodi do sreče.

Ko sta Sonce in Luna v tem posebnem položaju, postane zavedanje sebe in sveta zelo ostro. Preprosto povedano, to je dan v letu, ko jasneje vidimo, kdo smo in kaj nas obkroža. Prepoznamo stvari v našem življenju, ki so pravilne in tiste, ki niso. Z edinstveno lahkoto uvidimo situacije, ki bodo za nas uspešne in pozitivne za naše življenje. To je dan, ko lahko začnemo manifestirati svoje želje, kajti naenkrat nam postane jasno, kaj nas do njih ovira.

Prav ta dan je zavest o sebi, o tem, kod smo in kdo bomo postali, veliko močnejša kot kateri koli dan v letu. Ta dan vemo in čutimo, kaj moramo narediti.

Pa vendar je ta zavest odvisna predvsem od stopnje naše duhovne dozorelosti. Te energije so prepoznavne posameznikom, ki poznajo svoj notranji svet in seveda manj občutne tistim, ki verjamejo, da predstavlja njihovo življenje izključno materialni svet.

Pa vendar lahko vsi izkoristimo ta dan, saj kar delamo ta dan, se bo širilo in raslo v prihodnosti. Ker se bomo bolj kot kateri koli dan v letu prepoznali za tisto, kar smo, bo naše delo pristnejše in nas bo vse, česar se bomo lotili, vodilo k uspehu. To nedeljo bo »notranji stik« ojačen in veliko ljudi bo lahko prejelo edinstvene navdihe.

V nedeljo bo torej najboljši dan v tem letu. Kako ga boste preživeli?

Ljudje smo nesrečni in nezadovoljni, ker se identificiramo izključno s svojimi mislimi, s svojim telesom in s svojimi čustvi. Pozabljamo pa, kdo smo v resnici. V resnici smo duhovna bitja. Zato bi bilo prav, da najboljši in najlepši dan v tem letu posvetite vsaj eno uro pravi duhovnosti.
Meditirajte. Molite. Postite se. Ne pozabite, da je ta dan samo enkrat v letu. Odpovejte se vsem množičnim medijem in družabnim omrežjem.

Če ste z nekom skregani ali imate z njim slabe odnose, prosite ta dan za odpuščanje oz. odpustite vsem, ki vas za to prosijo. Zahvalite se vsem, ki so vam pomagali v tem življenju in pomagajte tistim, ki potrebujejo vašo pomoč.

Ne opravljajte, ne zapravljajte svojega časa, temveč se osredotočite na trenutne energije. To je odličen dan za to, da pričnemo z novo duhovno prakso ali knjigo. Vstanite s soncem, meditirajte, ponavljajte svoje mantre. Če boste ta dan pravilno usmerili, bo vse leto za vas pozitivno. To ne pomeni, da ne boste imeli nobenih težav več, pomeni le, da boste vse težave premagali.
Vsaj ta dan ne počnite negativnih stvari, če že dobrih ne morete.

To je je dan, ko je vaša zavest najvišja; zato bo od semena, ki ga ta dan posejete, odvisna vaša prihodnost. Vse dobro, kar boste ta dan naredili, se bo povečalo, potrojilo. Ozavestite te posebne energije, te priložnosti, ki so neponovljive. In ne pozabite, da je sedanji trenutek edini trenutek, iz katerega se lahko začnejo uresničevati vaše sanje.
Uspešen najboljši dan v letu vam želim.

8 komentarjev

  1. Kati pravi:

    Preprosto HVALA ZA VSE ???

  2. Vera pravi:

    Čudovito ?

  3. Tina pravi:

    Hvala za prekrasno spročilo

  4. Zvezda pravi:

    H V A L A??

  5. Lucija pravi:

    Hvala za sporočilo, sem dobila navdih..

  6. Jana pravi:

    Srečen najboljši dan vsem vam ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.