Moj blog

21. april, 2020NOVA LUNA UPANJA

Drage sestre in bratje, nova Luna upanja prinaša novo upanje na Zemljo. Odprite se njenim energijam, tokovom, moči zdravljenja, izkoristite priložnosti, ki vam bodo dane v prihodnjih tednih. To je izjemno pomemben čas, saj vas bodo trenutne odločitve peljale v zelo različne smeri.

Četrtkova nova Luna (23. aprila) odpira nov cikel našega bivanja, ki bo obarvan z občutkom svobode in z (večjo) možnostjo samoizražanja. Skratka marsičesa, kar nam je primanjkovalo v preteklem mesecu. Vsem, ki se v tem času soočate s pomembnimi odločitvami ali dvomite, katero smer izbrati, bo četrtkova Luna prinesla spodbudno moč in energijo. V naslednjih tednih uporabite njeno neusahljivo silo, da se ozrete vase in spustite preteklost iz svojih rok. Samo tako boste našli nove rešitve, kako popraviti in urediti stare napake. Naj vam njena moč služi kot luč, da prepoznate pravo pot pred sabo.

Vsaka nova Luna predstavlja zaključek in začetek njenega cikle. Vsak njen nov cikel nam na različnih nivojih dovoljuje, da začnemo čisto znova in nas osvobaja stagnacije v življenju. Pomislite samo na žensko telo, ki se ob njenih ciklih »prečisti«.

Prav ta pomladanska Luna nosi v sebi ogromno moč za nove začetke, saj jo ob tem podpira tudi sama Narava, ki se ob njej prebuja in raste. Prihajajoča nova Luna je z energetskega vidika ena močnejših v vsem letu. V tednih, ki se kažejo pred nami, nam bo omogočila nov način prepoznavanja sveta, ponudila nam bo nove možnosti gibanja, predvsem pa bo na hiter način »uredila« na videz nemogoče situacije.

Aprilska nova Luna in ves njen cikel nam prinašata možnost, da najdemo zdravilo za marsikatero neozdravljivo bolezen. V tem mesecu bo pojem zdravljenja zajel nove dimenzije, zdravljenje bo del našega vsakdana.

Zdravje in zdravljene temeljita na ravnovesju energetskih tokov v človekovem telesu. Ta Luna ima posebno moč, da jih uravnava. Opogumlja nas, da se z mislimi in telesom prepustimo naravnim življenjskim tokovom. Prihodnjih 30 dni je odličen čas, v kolikor se želite naučiti katere od tehnik dihanja.

Iskrive energije te Lune nosijo v sebi tudi svojo nemirno plat. V kolikor boste to Luno začutili preko nekakšne nervoze, se morate le umiriti in začet opazovati svoje dihanje. Dihanje je tisto, ki vas bo pripeljalo nazaj v vaš center, kjer se nahaja vaš mir. V tem času je pomembno, da se izogibate kreganju, pa tudi nemirnim živalim, ki lahko povzročijo nesreče ali škode.

Na splošno odpira ta nova Luna nov cikel rasti ter prinaša na Zemljo seme za zdravljenje fizičnega telesa in misli. Uporabite ta čas za notranje delo, preverite sedaj, kaj je nujno, da boste lahko šli naprej v življenju: na odprt in neobremenjen način.

Pojdimo naprej in prepustimo se toku, ki prihaja k nam ob potrebnem času.


Povežite se ob tej Novi Luni s sabo, s pomočjo meditacije in dovolite si prejeti notranje vodstvo, ki vas bo vodilo v tem prelomnem času, kjer nas bodo različne izbire peljale v čisto različne smeri in k različnim izkušnjam.

Za vas bom pripravila avdio s 30- minutno meditacijo in vodstvom.

Prijave za meditacijo so odprte do četrtka, 23. aprila na sepetalka.angelov@gmail.com

9 komentarjev

  1. Kati pravi:

    Hvala za spodbudno in upanja polno napoved ?

  2. Sara pravi:

    Hvaležna iz ❤

  3. Nina pravi:

    Neskončna HVALA ?

  4. Miha pravi:

    Odlično. Mislim, da to luno vsi rabimo ?

  5. Vera pravi:

    Hvala za prekrasno napoved ??

  6. Tina pravi:

    Hvala za luč ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.