Moj blog

3. april, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA APRIL

Drage sestre in bratje, pred vami je angelska napoved za mesec april. Sprejmite jo odprto in izkoristite informacije in znanja, ki so vam podarjena. Živite svoje življenje, predvsem pa sedanji trenutek, v miru. Povezani bodite s svojim srcem in ostanite realni do sebe.

Mesec začenjamo z globalno, pravzaprav kolektivno situacijo, ki nas je v večini poslala vse domov.

DOMov.

Ste kdaj pomislili, kaj predstavlja dom v vašem življenju? Dom predstavlja nas same. Sedaj nismo samo prisiljeni ostati doma- še več -prisiljeni smo stopiti vase, prisiljeni smo stopiti na najrazburljivejše potovanje, kar jih obstaja. V sebe. Smo tega sposobni, imamo dovolj notranjega miru in stabilnosti, da se ob tej priložnosti ozremo vase? V tej situaciji namreč trpijo najbolj osebe, ki nimajo notranjega miru in stabilnosti. Svojo notranjo praznino polnijo z zunanjim ropotom, ljudmi, zmedo. Sedanji čas doživljajo kot veliko kazen.

April mesec bo poleg besed kot so strah in drama, povezan tudi z besedo transcendentalnost. S transcendentalnimi potovanji vase. Ko pišem, da je ta čas namenjen duhovni rasti, to niso prazne besede. Ta čas je pravzaprav odgovor Zemlje našemu preteklemu početju. Videli bomo stvari, ki jih prej še nikoli nismo videli. To je trenutno edini način, da Narava vzpostavi nazaj »ravnovesje«.

Predstavljate si sedanji čas kot karmični čas, v katerega smo se vsi razvili. To je čas, ki smo ga ustvarili z negativnimi čustvi in sebičnimi dejani, ki prevladujejo po svetu. Sedaj se lahko bolj kot kdaj koli prej počutimo izolirane in polarizirane. A samo to stanje nam še ostane, samo popoln odklop nam lahko prebudi željo po povezovanju in občutku, da smo vsi eno.

Ta isti čas, ki nas tlači, je tisti čas, ki nas bo povzdignil.

Kot sem že omenila, je sedanji čas namenjen delu na sebi, ki ga v prispodobi marsikdo razume kot delo na domu, od doma. V tem času bomo lahko izjemno okrepili sebe in to na različne načine. Spoznati bomo morali vse svoje nepotrebne navade, kako smo izgubljali čas v preteklosti, se otročje odzivali na življenje; a predvsem se bomo morali soočiti s sabo, prvič v življenju kot pravi duhovni bojevniki.

Sprejeti moramo, da bomo ostali na tem nenavadnem »popotovanju« še kar lep čas in da se bodo nato stvari spremenile tako, da se ne bodo nikoli več vrnile v začetno stanje. To moramo sprejeti kot pozitivno, ker samo tako bomo popravili, kar smo v preteklosti počeli narobe. Vsiljene spremembe bodo za najvišje dobro vseh.

Začetek aprila bodo morali še zadnji, ki tega še niso naredili, odpreti oči in razumeti, da nam ne mediji ne vodstva držav ne govorijo resnice. Trenutno zavajanje informacij je takšno kot še ni bilo nikoli v zgodovini človeštva. A najgloblja resnica je ta, da nihče zares ne ve in pozna razsežnosti sedanjega stanja.

Začetek naslednjega tedna bo prišlo do novih pretresov, novih zahtev. To je čas, ki ga moramo nameniti urejanju svojih misli, svojih navad, svojega življenja. Naučiti se bomo morali uporabljati čas, da nam bo ta služil blagodejno, da bo On delal za nas in ne mi za njega; zavedati se moramo, kje smo ga prej izgubljali in izrabljali.

Sedanji čas nas uči, da se moramo umiriti in ustaviti. Začnite uporabljati zanje, ki ga imate in ste ga zbrali. Spoznajte resnico, kje ste in kdo ste. Sedaj izbirate samo med mirom in nemirom, med sabo in egom.

Od 22. aprila dalje se bodo stvari malo pomirile in zdelo se nam bo, da gremo v smer rešitve. Dnevi med 23. in 26. aprilom bo najboljši čas v tem mesecu, predvsem za zdravljenje in učenje, če se boste za to odločili. Konec aprila bo prišlo do novega »prebujenja«, novega načina gledanja na naša življenja. Prepustite se mu, predvsem pa se prepustite resnici, ki čaka na vse. Verjetno bo resnica vezana tudi v način prehrane, v katerega »verjamemo«.

Izkoristite mesec april, da uvedete v svoj vsakdan srčno meditacijo. To je zelo enostavna in čudovita meditacija, ki jo izvajajte vsaj 5 minut dnevno. Namenjena je zdravljenju in čiščenje misli. Zanjo potrebujemo mir in globoko dihanje. V Indiji pravijo, da ko človek spremeni način dihanja, spremeni svojo zavest. Torej, ob vdihu vdihnite zrak v svoje srce in pomislite na ljudi, ki jih imate radi, na lepote življenja, vdihnite z ljubeznijo in hvaležnostjo.

Z izdihom nato pošljite ljubezen in hvaležnost v zunanji svet. Predstavljajte si, da ga s tem zdravite. S takšnim namenom lahko zavestno dihate večkrat na dan. To dihanje bo prineslo globoko spremembo v vaše življenje ter izboljšalo zunanji svet. Združiti se moramo in sebe in zdraviti ves svet – Eno.

Na osebni ravni moramo priti do višje zavesti, kajti to je edino področje, na katerega imamo neposreden vpliv. Tu ni omejitev, ne bolezni.

V tem mesecu bodite pozorni na svoje sanje in na informacije, ki jih prejemate preko sanj. Preko sanj boste mogoče prejeli pomoč za prihodnji čas.

Dela je ogromno. Začnimo ga.

10 komentarjev

  1. Nika pravi:

    Hvala ?????

  2. Vera pravi:

    Neskončna hvala za vodstvo in ljubezen ❤

  3. Katja pravi:

    Hvala za napoved, predvsem pa za duhovno vodstvo ?

  4. Nives pravi:

    Hvala ?❤

  5. Vesna pravi:

    Hvala, svetiš, vodiš, daješ, služiš
    ???????????

  6. Mitja pravi:

    Hvala, pozrebujemo vsi Luč ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.