Moj blog

24. marec, 2020NADANGELI IN DUŠNA LEKCIJA

Drage sestre in bratje, nadangeli vam lahko priskočijo na pomoč pri vsaki dušni lekciji, ki jo prestajate. Sedaj je pravi čas, da jih prikličete v vaše življenje in mirno prosite za luč, ki vam bo svetila na vaši osebni poti. Bodite vedno hvaležni in radostni, življenje je dar.

Trenutno je bolj kot kdaj koli poprej jasno, kako se duše delimo po duhovnih lekcijah in življenjskih poteh, ki smo jih prišli prehoditi na to Zemljo. Glede na trenutno situacijo, ki jo vsi živimo, sem danes zbrala tiste največje dušne skupine in pripadajoče lekcije, jih predstavila in pripisala, kako lahko posamezni dušni skupini v tem trenutku Nadangeli pomagajo prestati ta edinstven življenjski izziv.

Vsi tisti, ki niso vpeti v reševanje trenutne situacije, so na nek način »prepuščeni« sebi in času, ki jim je čisto nepričakovano ponujen, spadajo v prvo skupino. To so recimo dijaki in študentje, zaposleni v javni upravi, upokojenci, … Vsi ti čutijo, da so prejeli nekakšen dar, a ga zaradi svojih utrjenih miselnih shem, ne znajo čisto prav zagrabiti in izživeti. To so vsi tisti, ki so trenutno prisiljeni ostati doma, a niso preveč obremenjeni s finančnimi posledicami svojega »duhovnega dopusta«, saj jih »delo ali plača« čakajo po zaključku vseobsežne državne karantene. To je samo ena skupina dušnih lekcij, po katerih se sedaj ločujemo na naši Zemlji.

Vsi ti so v procesu prepoznavanja lastnega življenjskega poslanstva in pravzaprav sebe. Njihova trenutna naloga je čisto duhovna; podarjen jim je čas, ki v naši dobi šteje več kot denar. Podarjena jim je priložnost, da se v miru ozrejo vase in naredijo tisti osebni oz. duhovni preskok, ki se ga od vedno bojijo in se mu upirajo. V tem procesu vam lahko pomaga Nadangel Gabriel, prinašalec sporočil in iskrene komunikacije. Kaj je tisto, kar vas bolj kot strah blokira na vaši osebni poti? To je laž, neiskrenost, izogibanje sebi in zatiskanje oči pred iskrenim bivanjem. To je čudovita lekcija in priložnost, da se z njegovo milostjo prvič v življenju soočimo s sabo in z vsem, kar ustvarjamo.

V čisti meditaciji pokličite k sebi Nadangela Gabriela, prosite ga, naj povleče iz vaše grlene čakre moč, ki se skriva znotraj vas. Prosite ga in vizualizirajte modro luč, ki prihaja z vašega grla. V tej luči ostanite vsaj 10 minut in predstavljajte si, kako se iskrenost in resnica pretakata skozi vaše telo.

Druga skupina ljudi, ki so prišli na to Zemljo po svojo človeško lekcijo služenja bližnjemu, so sedaj, bolj kot kdaj koli poprej ujeti v svoje delo in v občutek, kako krhko je človekovo življenje, kako globoko smo vsi povezani med sabo, kako ne zmoremo zares drug brez drugega. Mislim na vse ljudi, ki delajo v zdravstvu, policiji, civilni zaščiti, trgovinah z živili … skratka vsi, ki danes služijo vsem. Ta lekcija je fizično in čustveno izčrpujoča in jih uči o medosebni povezanosti in odvisnosti. Na njih sedaj visijo mnoga človeška življenja, pa čeprav mogoče indirektno.

Ob njih si lahko vsi predstavljamo, da stoji nadangel Rafael, angel zdravljenja in ljubezni. Posebej tisti, ki so sedaj v stiku z obolelimi in/ali delajo zanje, se morajo v trenutku miru, usesti in preprosto vizualizirati zeleno svetlobo, ki prihaja s področja njihove srčne čakre. Edina energije, ki zares zdravi, je Ljubezen. Prikličite k sebi ob takšnih trenutkih nadangela Rafaela in dovolite, da najprej pozdravi vaše izčrpano srce. Ostanite v miru vsaj 10 minut in se napolnite z milostjo, ki pravzaprav izhaja iz vas.

V zadnji skupini najdemo vse tiste, ki jim »prisiljen dopust« pomeni popoln rez v financah. Bolj kot kar koli drugega jih skrbi, kako bodo po tej izkušnji lahko finančno skrbeli zase in za svoje drage. Vedo namreč, da izgubljenega delovnega časa ne bodo nikoli nadoknadil, kakor ne izgubljenih sredstev. Vse te duše imajo skupno lekcijo, ki od njih zahteva velik miselni preskok. Od njih zahteva Življenje popolno preureditev misli, predvsem pa uporabo kreativnosti na način iskanja možnih rešitev. Vse te duše morajo najprej podreti miselne sheme, ki jim ne služijo več in zgraditi nove z domišljijo, radostjo in veličino. V naravi ne preživi najmočnejša vrsta, temveč tista, ki se zna najhitreje in najbolje prilagoditi spremembam. Duše iz te skupine se morajo naučiti zaupati toku življenja, se mu prepustiti, a ne smejo po drugi strani izkoriščati dane situacije v škodo ranljivejših.

Ob njih stoji Nadangel Uriela, ki jih kaže luč v težkih časih. Če sodite v to skupino ljudi, se usedite v mir, umirite svoje dihanje in misli ter iskreno pokličite k sebi nadangela Uriela, ki naj vam posveti v spodnji del vašega telesa oz. na področje prvih dveh čaker. Urielova energija je običajno rdeče-oranžne barve, a bolj kot njegovo energijo, potrebujete njegovo moč in preboj, ki je sedaj nujen za vaš občutek miru in vzpostavljanje stabilnosti. Prosite ga za stabilnost in disciplino, ki jo potrebujete sedaj za vaš osebni podvig. Ostanite v miru obkroženi z oranžno rdečo barvo vsaj 10 minut. Ne pozabite se nikoli zahvaliti za prejeto pomoč.

Ne glede na to kateri skupini pripadate, stanite v miru in zavesti na svoji pot.

10 komentarjev

  1. Vera pravi:

    Hvala. Znajdem se v prvi skupini in je vse res ?

  2. Nina pravi:

    Hvala, zelo navdihujoče ?

  3. Mitja pravi:

    Absolutno spadam v tretjo skupino in hvala, ker tudi z duhovnostjo misliš na nas.

  4. Nives pravi:

    Hvala ❤❤❤

  5. Kati pravi:

    Hvala za vodstvo, razlago in hvala ker znaš pokazati, da je duhovnost povsod. Hvala nadangelom ?

  6. Nika pravi:

    Hvala predvsem za vodstvo kako se povezati z nadangeli

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.