Moj blog

20. marec, 2020ANGELSKA NAPOVED ZA PRIHODNJI ČAS

Drage sestre in bratje, čas pred nami je izredno nepredvidljiv, spremenljiv in nejasen. Med ljudmi je vse več nestrpnosti, nerazumevanja in obsojanja. Zberite se in doumite, da vas lahko reši le notranji mir, strpnost in pravo razumevanje sebe ter drugih.

Čas, ki ga živimo, je izjemen v svoji nepredvidljivosti in hkrati je čas, ki ga živimo, izjemen v priložnostih, ki jih pogosto ni lahko prepoznati kot takšne. Mislim na priložnosti kot so prevetriti svoje življenje, ga obrniti na glavo, narediti tisto, za kar ni bilo nikoli dovolj časa (beri poguma) in odkriti sebe ter ljudi okoli nas za tisto, kar v resnici so.

Prijatelja spoznamo v nesreči in sedanji čas je tisti, ki nam bo jasno pokazal prave obraze ljudi, pa tudi našega. Kdo smo, kaj nas v življenju vodi, kaj nas blokira? Če boste le dovolj zavestno živeli dano situacijo, boste o sebi in o drugih odkrili več kot v celem dosedanjem življenju.

Opazujte, kako ljudje okoli vas sedaj delujejo, reagirajo, kako živijo skrajnost današnjega časa. Primerjajte njihovo ravnanje in reakcije s tistim, kar so vam do sedaj pripovedovali o sebi. Resnica je beseda, ki bo v tem času vedno bližje svoji izpolnitvi.

Začetek naslednjega tedna nam bo slika dane situacije z virusom, ki se razširja po vsem svetu, postala jasnejša in “realnejša”. To bo čas, ko se bodo morali tudi tisti, ki skrivajo glavo pod pesek, soočiti s spremembami, ki bodo vsiljene, vse da bi svet postal boljši. To bo skrajni čas, ko bomo morali prenehati kriviti vse okoli sebe, ker ni nihče zares kriv. Vsi smo krivi za vse,  samo zato ker zadeva ta situacija vse nas. Sprejeti restriktivni ukrepi so nujni, da »popravijo« storjene napake v preteklosti. Predvsem pa je sedaj treba vsaj moralni podpirati vse tiste, ki v tem trenutku skrbijo za onemogle.

Konec tega meseca nam bo prinesel zamude, podaljšanja, dodatno čakanje. Vse naša pričakovanja, se bodo podaljšal v čas. Verjetno se bo obup in pesimizem širil hitreje kot sam virus.

Prav tako se bo proti koncu tega meseca začelo veliko pogumneje govoriti o možnosti zdravljenja novega virusa, a pravo rešitev ne bomo dočakali pred mesecem majem. Ob iskanju zdravila za koronavirus bodo nehote našli zdravila tudi za druge bolezni. Zanimivo, da se nam bo junija ta čas zdel kot nerazumljene sanje, kot nekaj, kar ni zares nikoli obstajalo, a hkrati nekaj, kar ne bi smeli pozabiti.

Lekcija, ki jo dani čas prinaša, je jasna. Strah prinaša še več bolezni in več zunanje in notranje zmede. Za zdravljenje te bolezni potrebujemo med drugim zaupanje, da bo vse v redu. Potrebujemo občutek miru in gotovosti. To je leto duhovne transformacije, priložnosti je in jih bo ogromno, da se končno spremenimo, duhovno prerodimo oz. najdemo pravo dujovno smer. Ujemite priložnost, ki jo imate v tem trenutku. Ko vas je strah, poskusite meditirati, povežite se s svojim notranjim vodstvom, s srcem. Tudi če traja meditacija samo 5 minut, boste lahko v tem času lahko našli mir in stabilnost znotraj sebe. Ne dovolite, da vaše misli in čustva valovijo nekontreolirano.

Mir, notranja stabilnost in strpnost sta prava odgovora za svet, ki se prenavlja.

15 komentarjev

  1. Marija pravi:

    Hvala ❤

  2. Petra pravi:

    Hvala za prečudovit in jasen blog

  3. Tina pravi:

    Hvala za vse ❤

  4. Vera pravi:

    Hvala za dragoc3no sporočilo ?

  5. Vita pravi:

    Hvala za to napoved in vse spodbudne in razsvetljujoče besede za nas ?

  6. Kati pravi:

    Hvala tebi in Angelom, ker svetite vedno za nvse nas ?

  7. Anja pravi:

    Vse mine, tudi to bo, to je moja tolažba.
    Hvala za to sporočilo ❤

  8. Vesna pravi:

    Neskončna hvala. Vse bo pe v redu ☀️

  9. Miha pravi:

    Hvala. Tvoje ( angelske ) besede hkrati mirijo in osmišljajo situacijo, v kateri smo vsi ?

  10. Nika pravi:

    Hvala, hvala, hvala ???

  11. Teja pravi:

    Hvala, da ob pravem času lahko preberem prava sporočila situacije, ki se dogaja okrog nas???

  12. Luna pravi:

    Hvala, sem prv potrebovala iskreno vodstvo.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.