Moj blog

9. marec, 2020POLNA LUNA LJUBEZNI

Drage sestre in bratje, polna Luna ljubezni je čas, ko lahko nazaj uravnate vaše življenje z lepoto in skladnostjo, ki jo prenašajo njene energije. Vzemite si čas, da z nežnostjo popravite, kar v medosebnih odnosih ne gre in prepustite se ljubezni v vseh njenih oblikah.

Današnjo polno Luno lahko poimenujemo v Luno ljubezni, saj prinaša na Zemljo obilo energije najlepšega čustva, kar ga poznamo. V nasprotju z Novo Luno v februarju, ki nam je prinesla zavest strahu pred boleznijo in vsega, česar ne moremo ozdraviti, nam ta Luna prinaša ravnovesje s svojo ljubečo močjo in duhovnim bogastvom. Koliko duhovnega bogastva bomo v teh dneh prestregli, je odvisno od preteklih duhovnih zaslug, ki jih imamo. Meditacija in joga sta recimo tisti, ki vodita do duhovnega obilja, dobra dela in služenje sočloveku so tista, ki nam ustvarjajo materialno srečo. Vse to so duhovne zasluge, ki bodo v tem času »poplačane« z Neba.

Energije nove Lune ( konec februarja) so nas vodile k zmedi in osredotočanju na to, da sledimo nečemu, kar je večje od nas. V nasprotju s tistimi energijami, nam današnja polna Luna prinaša luč nad potencialom, ki ga ima vsak posameznik, da odkrije svojo lastno moč in svoje bogastvo. To je prelepa Luna obilja, ljubezni in sproščenosti. Najvišji cilj njenih energij je v tem, da jih uporabimo dobrosrčno, da jih delimo z drugimi in da jih ne skrivamo le zase.

Kdor se bo resnično v tem času zazrl vase, bo očistil od znotraj sebe, ker bo znal na pravi način deliti svojo svetlobo z drugimi. Premislite dobro, v kolikor imate v sebi posebno moč, je vaša dolžnost, da širite srečo okoli sebe in je ne držite samo zase.

Današnja polna Luna nas spominja, da ko smo dosegli v življenju določene cilje in rezultate, se moramo nato znati tudi ustaviti in sprostiti. Podobno je kot pri grajenju mišic; če želimo, da rastejo, si moramo po naporni vadbi vzeti tudi pravi čas za počitek. Tako bodo nekateri občutili danes, naj bo danes počitek nekaj svetega.

A najpomembnejši vpliv bo imela današnja polna Luna na področju ljubezni. Še tri dni po tej Luni je odličen čas, da resnično počistite v vaših medosebnih odnosih s pomočjo teh nežnih energij. Za nekatere bo to pomenilo, da bodo v tem času znali skleniti kompromise v zvezi, ki bodo najboljši za obe strani, nekatere bodo te energije vodile, da v sebi prebudijo posebno kreativnost, tretji bodo na novo odkrili svojo čutnost v njihovi intimni zvezi. Kdor teh energij ne bo znal pravilno uravnati, se bo verjetno bolj kot kdaj prepustil užitkom in prestopil meje, ki se jih je do sedaj bal. Prav zato je to odločen čas, da se usmerite v spoznavanje sebe in ugotovite, kam vas vodijo vaše želje, predvsem pa je to idealen čas, da izboljšate vaše partnerske odnose.

Uporabite te edinstvene energije, da vnesete ponovno lepoto v vaše življenje.

15 komentarjev

  1. Nina pravi:

    Hvala, takšen dan potrebujem ?

  2. Vera pravi:

    Hvala, hvala, hvala.
    Še enkrat z ljubeznijo HVALA ❤

  3. Nika pravi:

    Ljubezen je tista, ki zdravi.
    HVALA ?

  4. Luna pravi:

    Sprejem vse dobro te čudovite Lune ?❤

  5. Kati pravi:

    Danes sem zelo slabo spala. Sem se vsaj 4× zbudila. A sem čisto v redu, se počutim kot Luna, ki sije na nas. Je to res čas, ko moramo reagirati z ljubeznijo in ne s strahom. Mislim, da ni naključje da je prav danes ta polna Luna. Od nas je odvisno, za kaj se bomo odločili: za Ljubezen ali Strah?
    Srčna HVALA ?

  6. Sara pravi:

    Že od včeraj čutim te nežne energije v zraku. Se strinjam s Kati, so edine ki nas v tem obdobju lahko rešijo.
    Angelska hvala ?

  7. Petra pravi:

    Hvala za to sporočilo, ki ga prav vsi potrebujemo ♥

  8. Zvezda pravi:

    O, hvala, pravi balzam za dušo in srce ?

  9. Eden pravi:

    Hvala, naj pride do vseh ❤

  10. Pinka pravi:

    Tudi jaz se pridružujem tem energijam in delim z vsemi, kar dobrega imam ?

  11. Utrinek pravi:

    Hvala ?
    Ljubezen je odgovor?

  12. Miha pravi:

    Pridružujem se vsem lepim, pozitivnim in ljubečim mislim, da s pomočjo te polne lune dvignemo zvest vseh okoli nas.

  13. Nives pravi:

    Hvala, vsi potrebujemo Ljubezen ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.