Moj blog

6. marec, 2020POMEN URE

Drage sestre in bratje, pomen ure in ponavljajočih se števil na uri vam govori o pomenu časa, predvsem o pomenu sedanjega trenutka in energije, ki jo po nepotrebnem izgubljate, ko niste tukaj in sedaj. Biti tukaj in sedaj ne pomeni sanjariti, premišljevati, reagirati. Pomeni živeti zavestno.

Med najpogostejšimi angelskimi znamenji najdemo največkrat ponavljajoča se števila na uri. Šele ko opazimo, da se nam določeno število ponavlja na uri, postanemo dovolj pozorni, da ga odkrijemo še na drugih mestih, kot so recimo računi, strani knjig, ki jih beremo, na registrskih tablicah ipd. Mnogi ne vedo, da ne nosi samo ponavljajoče se število svojo sporočilo, temveč tudi ura kot simbol časa, ki ga posameznik živi.

Za popolno analizo angelskega števila je tudi pomembno, da se osredotočimo na to, kje ga vidimo. Današnji blog namenjam zato pomenu ure kot sporočila zase.

Sporočilo, ki ga nosi angelsko število na uri, je za vse enako, v nasprotju z angelskimi števili, ki so pri končni interpretaciji zelo subjektivna.

Preko pomena ure nas Angeli jasno učijo o pomenu časa v našem življenju. Prvo in najjasneje sporočilo, ko vidite ponavljajoča se števila na uri, je vedno eno: naučite se živeti tukaj in sedaj! To je samo ena izmed maksim, ki jih v duhovnem svetu slišimo na vsakem koraku, a v sodobnem človeku najde le redko pravi prostor. Živeti tukaj in sedaj pomeni biti prisotni. Živeti tukaj in sedaj pomeni prepoznati v sebi moči, pomeni, da smo disciplinirani pri svojih odločitvah in dovolj stabilni, da se soočamo z življenjem. Smo tukaj in sedaj, ne glede na to, kar se dogaja okoli nas.

Zaradi nečloveškega tempa življenja, ki nam ga narekuje življenje, smo z mislimi ves čas ali v prihodnosti (kaj moram še storiti) ali v preteklosti ( česa nisem storil). Čas, ko bi morali biti popolnoma zbrani in se osredotočiti v to kar počnemo, si ga sami sebi jemljemo s svojim stalnim premišljevanjem in premlevanjem. S tem pa izgubljamo ogromno življenjske energije, ki nam je ne bo nihče vrnil. Recimo pri jogi, kjer se posameznik uči upravljati s svojimi energijami, je to zelo opazno. Vsakič, ko uporabi čas, ki ga namenja jogi, za to, da se izgublja v svojih skrbeh ali v razmišljanju, kako je boljši/slabši od drugih, namesto da se napolni z energijo, jo več izgubi kot dobi. Na koncu vadbe ima samo delen rezultat, a je kljub temu zadovoljen, saj je vajen ves čas izgubljati, kar si lahko ustvarja – energijo. To velja za številna različna področja našega življenja in ne samo za ta primer.

Vsakič, ko nismo v sedanjosti, izgubljamo življenjsko energijo. Zato nas Angeli opozarjajo prav preko ure, da se moramo za to, da lahko karkoli razrešimo pri sebi in svojem življenju, najprej vrniti v sedanjost. Ne glede na to, ali videvate na uri 13:13 ali 22:22, v vsakem primeru se boste morali najprej v življenju vrniti v sedanjost, da boste lahko sporočilo razbrali in mu nato tudi sledili.

Moč sedanjega trenutka je nepredstavljiva vse dokler je zares ne odkrijemo.

Drug pomen videvanja ponavljajočih se števil na uri je vezan na čas, ki ga v življenju izgubljamo. Rimski bog časa je Saturn, grški Kronos. Oba sta za človeka stroga učitelja, ki ga učita o pomenu časa v življenju in o posledicah, ki sledijo, ko ga ne spoštujemo pravilno. Čas je denar, rana ura zlata ura … tudi naša tradicija nas uči o vrednosti časa, a ne v smislu, da ga moramo izkoristiti na način, ki se nam subjektivno zdi pravi, temveč na to, da naredimo stvari v pravem času, da izkoristimo, kar nam je dano, ko je za to čas.

To je drugi del angelskega sporočila vezan na uro. Za vse je svoj čas in ko začnete vztrajno videvati določena števila na uri, vam Angeli sporočajo, da je sedaj pravi čas, ki mu morate dati njegovo pravo vrednost. Je pa to zelo težko, ko nimate v sebi »pravih pogojev«, da bi lahko pravilno nato interpretirali sporočilo, ki ga nosi videno število in zato delovali, kot bi morali.

A prvi korak k sebi boste naredili že s tem, ko se boste zaradi presenečenja nad stalnim videvanjem istih števil, ustavili in vrnili v sedanjost. Ko boste opazili, da je sedanjost najvarnejši in sploh edini čas, saj lahko delujete in spreminjate svoje življenje in sebe samo v sedanjosti. V sedanjosti se nahaja edina točka moči, ki jo imate. Vi.

7 komentarjev

  1. Vera pravi:

    Najlepša hvala ❤

  2. Nika pravi:

    Zelo poučno in srčno, hvala ?

  3. Sara pravi:

    Hvala, hvala, hvala.
    Ob navihu UČIŠ ?❤

  4. Tina pravi:

    Hvala za prečudovito delo ?

  5. Katja pravi:

    Vsak dan se zbudim ob 5:55

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.