Moj blog

5. december, 2019ANGELSKA NAPOVED ZA DECEMBER

Drage sestre in bratje, angelska napoved za december je pred vami. Odprite svoje srce in dopustite, da vas navdahnejo angelske energije in vam pomagajo, da se povzdignite visoko, kamor niste segli nikoli. Do zvezd.

Letošnji december nam bo postregel s pisanimi darili, vsaj z energetskega vidika gledano. Najlepše darilo, ki ga lahko poiščemo trenutno v »zraku«, je možnost za notranje prebujenje. Vse Vesolje deluje namreč v smer, da čim več ljudi prebudi v sebi prava prepričanja in čisto vizijo duhovnosti – vse to pa lahko naredimo samo na podlagi preteklih izkušenj, spoznanj in temeljitega dela na sebi. Smo v tem letu naredili dovolj na tem področju, da se lahko sedaj zavestno spremenimo ali bolje, prebudimo?

Rdeča nit tega meseca bo vsekakor moč pozitivnih misli, ki bodo prinesle spremembe, ki si jih želimo, če jih bomo le zavestno uporabljali. Če tega ne počnete oz. niste nikoli počeli, začnite dnevno vnašati v svoja vsakdanja opravila pozitivne afirmacije, ki vas lahko vodijo do vašega novega stanja zavesti.

Kar spreminja ta svet, je naš način razmišljanja, naše misli. In kaj vpliva na naš način razmišljanja in naše misli? Odgovor je preprost; naša čustva.

Pravo vprašanje, kako spremeniti naše misli, se pravzaprav glasi, kako spremeniti naša čustva. Veš naš sistem delovanja je sestavljen na podlagi izkušenj iz preteklosti in čustev, ki nato oblikujejo naše reakcije in naše misli. Ljudje, ki niso imeli lahkega otroštva, se odzivajo na svet na podlagi negativnih preteklih izkušenj in zato je zanje skoraj nemogoče priti do zadovoljujočih odnosov. A sedaj je prišel čas, ko lahko spremenimo naša čustva oz. to, v kar verjamemo. In to lahko naredimo s pomočjo zdravilne energije, ki ji pravimo Ljubezen. Od tega meseca dalje, pa tudi v naslednjem letu, bomo kolektivno začeli spoznavati moč energije in čudežnih ozdravitev s pomočjo Ljubezni. Mogoče bo prav prihodnje leto čas, ko se bosta znanost in duhovnost združila v obliko čudežnega zdravljenja.

Prva dva tedna v tem mesecu se bomo počutili dobro in optimistično, zlahka bomo čutili ljubezen znotraj in zunaj nas. To je odličen čas, da si zadamo kot cilj vseprisotno obilje v življenju. Ob tem nam bo pomagala tudi čudovita Polna Luna 12. decembra vezana na finance, denar in stabilnost. Druga polovica meseca bo prav tako obarvana z občutkom notranjega zadovoljstva in miru, vse do božiča, ko bo prišlo do določenih intenzivnih sprememb.

Razrešite pri sebi vse, kar se vam odpre v božičnem času, nikakor ne podcenjujte določenih agresivnih reakcij, ki bodo v nasprotnem primeru svoj prostor našle v začetku naslednjega leta.
Poskusite razumeti svoje življenje, kdo ste in kaj se vam dogaja, kateri so vaši življenjski rezultati trenutno? Vaše življenje je odraz tega, kar se dogaja znotraj vas. Če širite ljubezen, boste v sebi začutili ljubezen. Če širite zamere, boste kot ogledalo nazaj prejeli iste občutke. Zavejte se vaših čustev in prepoznajte rezultate vaših projekcij v vašem življenju. To vam bo prineslo tisto pravo notranjo transformacijo, h kateri vabi letošnji december.

Vse, kar potrebujemo v tem času je novo način razumevanja sveta. Sedaj imamo največje možnosti, da se prebudimo, da se spremenimo in da vidimo svet z drugačne perspektive – in ne več samo preko fizičnih zaznav ali čustev. Sedaj lahko naredimo potreben preskok, da zaznamo svet preko Ljubezni, ki lahko očisti vse. Sedaj bodo prišli na dan številni dogodki, ki nas bodo silili, da spremenimo naš način dojemanja in delovanja.

26. decembra nas čaka sončni mrk v znamenju širše resnice in duhovnosti. Kot vsak mrk nam tudi ta prinaša svojo zgodbo, odpira svojo poglavje, ki ga bomo bolj ali manj zavestno nato živeli do naslednjega sončnega mrka, torej približno šest mesecev. Mnogi doživijo sončni mrk zelo plitko, kot nekakšen stres, ki ga zavestno ne znajo definirati, ker nimajo pravega stika s sabo. Zanje so ta kozmična vrata le nekakšen nerazumljiv notranji pritisk, ki se odpre znotraj njih in ki ga nato potlačijo ali huje, širijo v zunanji svet. Bodite zato previdni in bolj strpni za prihajajoč božič in Sv. Štefana.

Sončni mrk nas opominja na pomanjkanje svetlobe (ki simbolizira naše razumevanje!) in na preteklost, ki je ne razumemo. Vsak mrk prinese nekaj ven iz teme, za vsakega posebej izmed nas. Isti mrk, kot nas čaka po božiču, se je zgodil leta 2001, zato se spomnite tistega časa in vsega, kar ste takrat doživljali. Vse, česar takrat niste razrešili, lahko razrešite ob tem mrku. Ali pa prenesete vaše lekcije v nek nedoločen prihodnji čas, kakor tudi prostor.

Ta mrk nam prinaša v našo zavest širše razumevanje vseh sprememb in spoznanj, ki smo jih doživeli v tem letu. Pomembno je, da jih v sebi ponotranjimo in razumemo, saj nam naslednje leto prinaša še več transformacijskih sprememb in spoznanj, kot smo jih doživeli v tem letu. Sončni mrk bo priprava na to, kar nas v naslednjem letu čaka: jasno soočenje z vsem, kar smo si prikrivali, kar so nam prikrivil in z vsem zavajanjem, ki smo ga ustvarili ali bili deležni – veliko teh sprememb bo prišlo na dan na zelo uničujoč način. A kot dobro veste, je treba včasih nekaj popolnoma uničiti, da se naredi prostor temu, kar mora priti. Potrebna je popolna tema, da pridejo lahko na dan vse temne misli, prepričanja in čustva; to je točka začetka. Skrite stvari, ki prihajajo na dan, morajo priti na dan, saj dokler jih ne bomo zares poznali, jih ne bomo mogli niti ozdraviti.

Mnogi si želijo duhovne rasti, ker se nočejo več vrniti na to Zemljo, k tem izkušnjam, v to »temo« in v lastno prikrivanje. Za vse tiste, ki imate podobne misli, morate vedeti, da dokler ne boste ljubili tega planeta, svojega življenja, svojih lekcij in svojih sovražnikov … se boste vračali na ta svet. Pravo razsvetljenje in nirvana sta v tem, da ljubimo in širimo ljubezen tam, kjer smo. Pred tem se lekcije nismo naučili in se bomo vedno vračali.

Naj vam december prinese najlepša darila Spoznanj in Ljubezni.


Vabljeni na delavnico

MITOLOGIJA VAŠE DUŠE, ZGODBA VAŠE DUŠE

Naše duše izhajajo iz različnih ozvezdij. In prav človek je vsakemu ozvezdju namenil svojo mitološko zgodbo. Z mitološkimi zgodbami je poskusil razložiti in osmisliti določene zemeljske pojave, a tudi povedati smisel reinkarnacije posamezne duše, ki je vezana na ozvezdje, s katerega prihaja.

Spoznajte mitološko zgodbo vaše duše.

Spoznajte na kateri točki zgodbe se nahajate v tem trenutku in kaj vas čaka v prihodnosti.

V nedeljo, 15. decembra ob 10h v Gorici, Kulturno društvo Lapis
Prijave do srede 11. decembra 2019

10 komentarjev

  1. Anja pravi:

    Hvala za angelsko vodstvo. ♥️

  2. Nina pravi:

    Hvala za dragoceno vodstvo.
    Čutim mir in spokojnost, naj trajajo tudi po mrku ?

  3. Kati pravi:

    Kako sem čakal na to napoved! Hvala za vodstvo ?

  4. Tina pravi:

    Hvala za ta DAR ?

  5. Teja pravi:

    Hvala?. Tudi jaz sem nestrpno pričakovala ta blog. Resnično hvala, hvala za usmeritve. Očitno nas čaka še en ‘učni’ mesec.

  6. Sara pravi:

    Hvala za napoved, ki ni samo napoved.
    Je še duhovno učenje, življenske lekcije in vodstvo ??

  7. Tujka pravi:

    Hvala iz ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.