Moj blog

22. november, 2019ANGELI V TRENUTKIH OBUPA

Drage sestre in bratje, Angeli smo z vami v vseh trenutkih obupa, v stiski in bolečini. Vedno in povsod smo z vami. Nikoli ne smete obupati, prenehati ali se počutiti izgubljeni, saj niste nikoli sami.

Življenje je v prvi vrsti skrivnost, ki se ji lahko samo z zavestnim bivanjem približamo. Manj kot živimo svoje življenje zavestno, bolj skrivnostno se nam zdi, a tudi bolj banalno in manj globoko ga lahko zaznamo.

Kdor pozna svoje življenje, pozna sebe in je v stiku s sabo, se ves čas zaveda neskončnosti bivanja in relativnosti, pod katero se odvijajo naše osebne zgodbe. Včasih smo na vrhu vala, drugič v največjih globinah oceana, a ves čas plešemo nam neznani ples duš, reinkarnacij in karme. Še največji modrec na Zemlji ne najde vedno odgovorov na vsa vprašanja.

Danes bi želela napisati blog za vse trenutke obupa, ko si želimo »razumeti«, zakaj ravno mi in zakaj ravno v tej obliki. Želim napisati besede Angelov, ki jih zaradi prevelike osebne bolečine ni moč slišati, njihovo tolažbo, ki jo zaradi zmede ni moč zaznati, njihovo Ljubezen, ki zdravi preko srca.

Angeli nas od vedno učijo, da gremo v vsaki situaciji čisto do konca in to po naših najboljših močeh. Tudi za vse stvari v življenju, za katere vemo, da smo izgubili že v štartu oz. da gre za brezupen položaj, smo dolžni svetiti in širiti dobro dalje. Zapomnite si, vedno smo dolžni narediti vse, kar lahko in ko pridemo do točke, ko nimamo več moči, se ne smemo nikoli predati, temveč moramo nato narediti še dejanje, ki zahteva največ poguma in vere; predati moramo svojo skrb višjim silam in se osvoboditi vsakršne navezanosti.

Na točki, ko smo naredili vse, kar je v naših močeh, moramo sprejeti dejstvo, da nismo vsemogočni in da so določene stvari nad nami in ki jih ne razumemo iz točke, na kateri se nahajamo. A s pravilnim odnosom lahko pridobimo možnost, da to nekoč razumemo. Kajti naša največja omejitev je naš razum, ki nam dovoli videti svet samo iz perspektive naše glave in se sam ni sposoben povzdigniti nad vse, v kar smo vpleteni in pogledati z višin na svet, ki nam je dan.

Ko se znajdete v situaciji, ki se vam zdi večja od vas, recimo da gre za neozdravljivo bolezen ali pa za kakršen koli drugi občutek nemoči na nekem drugem področju, morate z vaše strani vedno narediti vse, kaj je mogoče. In ko se znajdete na točki, kjer vam ne preostane več nič, kar bi lahko storili, šele takrat predate situacijo Življenju, s prošnjo in globoko molitvijo, da se izteče v najvišje dobro vseh.

Skozi življenje vas ne sme nikoli voditi nemirno srce; nemirno srce je zmedeno, polno želja in pričakovanj. Samo mirnemu srcu lahko prisluhnemo in srce bomo umirili le takrat, ko bomo vedeli, da smo naredili v življenju vse, kar je bilo mogoče. Mirno srce je edino orodje, ki nas lahko modro vodi skozi življenje in skozi najzahtevnejše situacije, ki nas lahko doletijo. Samo mirno srce lahko zaupa, da se vse zgodi s točno določenim razlogom in samo mirno srce lahko preda teže, ki jih nosi, silam, ki vodijo svet.

Da postane srce mirno, ga moramo uriti. Urimo ga lahko z vsakdanjo meditacijo, mantrami, kontemplacijo, molitvijo, s kontroliranim dihanjem, pozitivnimi afirmacijami in s prebiranjem pravih duhovnih zapisov.

Življenje lahko čisto vsak trenutek spremeni svojo smer. To je njegova največja skrivnost in zanjo je potrebna globoka modrost umirjenega srca. Zaupajte vase in naredite vedno čisto vse, kar lahko. Nato pa predajte svoje skrbi silam, ki so močnejše od vas in jim otroško zaupajte. Takrat boste začutili v svojem srcu angelsko tolažbo.

5 komentarjev

  1. Marija pravi:

    Čudovito…hvala. 🙂

  2. Tujka pravi:

    Prekrasna tolažba in vodstvo obenem … ❤

  3. Nina pravi:

    Hvala ❤❤❤

  4. Janko pravi:

    NAJ BOLEČINO IN BREZUP OBSIJE ANGELSKA SVETLOBA V BARVAH MAVRICE, MIRU, TOPLINE IN BREZČASJA….

    H V A L A

  5. Teja pravi:

    Včasih si želim, da se vaše napovedi ne bi izkazale za resnične. Hvala za tolažbo v tem obdobju stiske, obupa oz. streznitve ???

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.