Moj blog

12. november, 2019POLNA LUNA BOGINJ

Drage sestre in bratje, današnja polna Luna boginj prinaša na Zemljo posebno moč, da vzpostavite stik s svojimi pokojnimi. Prinaša moč regeneracij in razumevanja, koliko prostora zares potrebuje vaš čustveni del. Prisluhnite mu in če opazite, da je v zadnjem času zrasel, mu naklonite nov prostor. Nove možnosti.

Ob današnji polni Luni boginj poskusite utišat svoje misli in pozorno prisluhnite, ali zmorete zaslišati šepet duhov v temi. Ta sijoča Luna namreč odpira skrivnostni portal v kraljestvo ne-inkarniranih duš in na ta način omogoča odprtje redkega kanala, kjer je mogoče vzpostaviti stik z umrlimi. Ni slučajno, da se ta posebna Luna prikaže na nebu okoli prvega novembra in noči čarovnic. Prižgite zato danes posebno svečko za svoje pokojne in jim s tem izkažite hvaležnost za vse, kar ste lahko delili skupaj z njimi.

Naj vas v današnji meditaciji ne bo strah prisluhniti pozabljenim spominom ali celo spominom na prejšnja življenja, ki lahko priplavajo na plan s pomočjo današnjih energij. Tančica fizičnega zaznave se vedno bolj tanjša skladno z jakostjo Polne Lune. Uporabite njeno moč v teh dneh za to, da razširite področja vaše zaznave in se dotaknete tudi nevidnega.

Današnja polna Luna lahko s svojo močjo ozavesti pretekle in zakopane krivice in nam osvetli in razjasni naše najtemnejše dele psihe. Poskusite ujeti v zraku to posebna modrost, ki nam jo prišepetavajo naši predniki in ki govori tudi o skrivnostih stvarstva. Noči okoli te polne Lune so posebej magične.

Ozvezdje, v katerem se nahaja današnja polna Luna je vezano na simbol maternice, prav zato nosijo s sabo energije vezane na božansko ženskost v tantrični obliki, torej vezano na spolno moč zdravljenja in regeneracije.

V tem ozvezdju se presenetljivo nahaja tudi zvezda smrti, ki je neizprosno povezana z rojstvom. Zvezda smrti je odgovorna na zbiranje in usmerjanje pokojnih duš proti novi maternici in njihovem zadnjem rojstvu. Pravijo, da se prek te zvezde vračamo na Zemljo.

Prav zaradi tega je današnja polna Luna ena izmed najbolj svetih v letu. Moč krize in regeneracije bo z njeno pomočjo kot blagoslov. Ta njen vpliv lahko dosega tudi skrite teme kot so smrt in izgube, strah do duhov in preteklosti. A ne bojte se ničesar od tega, saj gre le za novo priložnost zdravljenja, transformacije in osvoboditve bolečin in obžalovanj, ki ste se jih predolgo oklepali.

Božanska ženska moč, ki jo prinaša današnja polna Luna je tu zato, da nas vodi in da nam daje moč za ponovno rojstvo, ne glede na to ali gre za kreativno ali čustveno rojstvo ter prinaša k nam boljši čas in boljši prostor.

Mnogi se bodo v teh dneh znašli v stiki, ker bodo »prerasli njihov čustveni položaj«. Ko prerastemo obleko, si lahko poiščemo ali priskrbimo drugo, ki nam bo prav. A ko čustveno prerastemo nek položaj, ni tako enostavno zamenjati starega položaja, situacije, stanja. Ko čustveno prerastemo nek odnos, ko postanemo »preveliki« za majhen svet, v katerem smo do sedaj udobno bivali, bomo morali poiskati boljši čas in boljši prostor zase. In prav to moč nam prinaša današnja polna Luna. Naj vas blagoslovi s svojo svetostjo in naj vam razsvetli možnosti vašega bivanja.


Toplo vabljeni na delavnico

MOJA KARMA

v nedeljo, 24. novembra 2019 ob 10h v prostorih kulturnega društva Lapis

Pravijo, da je človekova karma skupek posameznikovih dejanj, dobrih ali slabih. V resnici je karma tudi to in prav zaradi tega se prevečkrat posplošuje in izgublja njen pravi smisel :

KARMA SO NAŠE MISLI.

Kaj je v življenju res kazen in kaj je posledica naših misli? Kje se rodi seme za vsako našo dejanje, ki nato vpliva na obliko naše karme? Pridružite se nam na tem posebnem popotovanju k razumevanju in zdravljenju osebne karme.

Program:
10.00 – 10.45 Uvod v karmo, izvor, razlog, smisel
10.45 – 11.30 Seznanjanje z osebno karmo udeležencev
11.30 – 12.30 Prva karmična terapija z ogledalom
12.30 – 13.30 prosto za kosilo
13.30 – 14.30 Druga skupinska karmična terapija
14.30 – 15.30 Vodena regresija k izvoru karme
15.30. – 16.00 zaključki

Rok prijave in informacije je četrtek, 21. november na sepetalka.angelov@gmail.com

6 komentarjev

  1. Pinka pravi:

    Hvala za vse nasvete.
    Močna je ta luna boginj in ambiciozna ❤

  2. Sara pravi:

    Hvala za VSE POMEMBNE informacije tvojih blogov ?

  3. Nina pravi:

    Hvala s srca s strani vse boginj.
    ?

  4. Teja pravi:

    Hvala???. Bloge o polnih lunah sem res zelo vesela. Kakšne zanimive energije so zmeraj v času okrog polnih lun.
    Hvala, hvala, hvala.

  5. Vera pravi:

    Hvala za vse te razlage.
    Danes prižgem svečko in počakam, če bo kdo tam.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.