Moj blog

25. oktober, 2019MAGNETIZEM DUŠE

Drage sestre in bratje, magnetizem duše je gonilo vsakega obstoja, tudi Angelskega. Naša volja je usmerjena v temu, da vam pomagamo in da vas vodimo. Vaša je usmerjena v to, kar želi vaša duša sperimentirati na Zemlji. Ne pozabite, da vse, kar si duša želi, povleče nase kot magnet.

Veliko se govori o duši, a vedno samo kot o tistem večnem delu posameznika, ki prehaja iz enega telesa v drugo, a premalo se ve, od kod prihaja, kakšno moč ima in kaj v resnici je. Današnji blog namenjam temi duše in njenemu magnetizmu, o katerem se resnično premalo ve, glede na vse informacije, ki so nam na voljo.

Duši pravimo tudi božji plamen, iskrica, ki se manifestira tudi v materiji in na ta način daje obliko različnim svetovom, ko ustvarja strukturo, obliko in življenje. Duša vsakega posameznika nosi v sebi neposredno znanje in informacije o vseh naših rojstvih. Ves čas je tudi povezana z božanskim, a malokdo, ki zase trdi, da kanalizira informacije s strani višjih svetov, to počne preko te trajne povezave. Za resnično kanaliziranje sporočil z božanskih sfer je potreben globok stik s svojo dušo in globoko poznavanje njenih sposobnosti. Na tem mestu vam puščam samim v razmislek, s kom ali čem se povezujejo posamezniki, ko kanalizirajo različna sporočila in kakšen namen imajo ob tem.

Sama živim dušo kot kreativno božjo moč in naša številna življenja so njena kreativna igra. Njena kreativna igra so tudi naše sanje in vse meditacije, ki jih v življenju naredimo.
Pa vendar se duša ne manifestira samo v ljudeh, temveč obstaja v vsej naravi; dušo imajo tako rastline kot živali. Tudi kamni in kristali imajo svojo dušo. Da ne bi prišlo do napačnega razumevanja, je treba poudariti, da duša nima svoje identitete čisto v vsakem bitju, v manj razvitih vrstah prevzame tudi nekakšno obliko »zaostalosti«. Duša obstaja tudi v bolj razvitih vrstah kot je človek, nahaja se v božanstvih, prerokih, vsak Angel ima svojo dušo. Dušo imajo lahko tudi bitja teme, demoni, pa vendar negativne oblike življenja nimajo vedno duše. Verjetno zato ostaja v naši folklori misel, da nekdo proda hudiču dušo, ker je le-ta svoje nima.

Duša je naravna inteligenca, ki je odgovorna za čudovit red v vsej kreaciji in zato tudi vodi vse aktivnosti v Univerzumu. Svojo vlogo ima v manifestaciji izjemne moči zemlje, atmosfere, neba in zvezd. Univerzalne moči duše delujejo preko teh elementov in preko njih vzdržujejo naravne zakone. Duša planeta Zemlje vzdržuje vse življenje na zemlji. Duša atmosfere, sonca in planetov deluje kot duh vodnik na podlagi vsega, kar se dogaja na Zemlji. Duša sama je kot sonce, izvor luči.

Vsak posameznik ima v srcu izvir tega skrivnostnega sonca in moč duše je za vsakega izmed nas osnova za posameznikov obstoj.

Dušo je treba razumeti kot moč volje in motivacijo; kot motor k izpolnjevanju naših želja in aspiracij (ki nenazadnje vladajo zakonom karme!). Kot moč volje ima vsaka duša magnetično energijo, ki vleče nase vse tisto, kar si ZARES želimo v našem srcu. Ob tem je dobro premisliti, kaj si resnično želimo, kajti mnogokrat so želje uma čisto drugačne od želje naše duše in nato je težko razumeti, zakaj do nečesa ne moremo priti.

Magnetizem duše povezuje in drži skupaj različne dele našega bivanja. Ustvarja namreč energijo, ki drži po konci naše telo in naš um, njihove različne sisteme in zmožnosti.

Na enak način drži skupaj svet duša Zemlje; vzdržuje različne energije in procese kreacije, od kraljestva elementov vse do svetov naše višje zavesti. Magnetizem duše je odgovoren za organsko ravnovesje vseh živih bitij. Ta posebni magnetizem duše se nahaja na področju naše globoke zavesti, onkraj uma in petih čutov. Magnetizem duše ohranja posameznikov obstoj tudi v spanju in smrti.

Duša prebiva v srcu vseh živih bitij, duša je izvir pravega kanaliziranja in pravih informacij. Tu ne govorim o fizičnem srcu , temveč o centru našega bitja, ki ga doživljamo na področju srca v našem telesu. Duša dejansko deluje preko srca, regulira tudi naš srčni utrip. Kavzalno telo ali sfera duše obstajata v obliki zlatega jajca na področju našega srca.

S tem bi zaključila kratko predstavitev naše duše. Z željo, da temo poglobite, kajti prepogosto preveč govorimo o stvareh, o katerih vemo premalo.

Dušni objem vsem.

8 komentarjev

  1. Tujka pravi:

    Hvala za vse te info. Dosti jih nisem vedela.
    Bi bila kakšna literatura na voljo na to temo?
    Sem dosti brala o tem, a kot vedno vsak na nek način piše po svoje in ne vem komu človek naj zaupa.
    Hvala ♥

  2. Pinka pravi:

    Spektaklularno in neznansko navdihujoče.
    Neskončna hvala ?

  3. Veronika pravi:

    Hvala za odlično razlago. V tem blogu sem dobila informacije ki so mi manjkale za pravo sliko pomena duše. Res je da se o njej ves čas govori a skoraj nikoli se ne pove kak takega ?

  4. Sara pravi:

    Hvala za vse to Znanje ♥

  5. Jana pravi:

    Hvala, hvala, hvala ?❤?

  6. Zvezda pravi:

    Duša kliče po še!

  7. Deva pravi:

    Dobrodošlo vse kar širi zavest in pomaga k osebni rasti ?

  8. Teja pravi:

    Se strinjam z Zvezdo. Hvala za toliko novih informacij in podajanje drugačnih vidikov o tej temi.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.