Moj blog

11. oktober, 2019ZAKAJ NE PIŠEM VEČ O ANGELIH

Drage sestre in bratje, včasih povemo več o nečem, o čemer ne govorimo direktno, kot pa s tem, ko ves čas glodamo isto misel. O Angelih je treba malo pisati. Treba se je popolnoma predati in nas le … čutiti … s srcem … naša sporočila in našo ljubezen lahko zaznate le s srcem ..

Pred kratkim me je eden izmed bralcev vprašal, zakaj ne pišem več o Angelih in predajam njihova sporočila le še ob začetku meseca oziroma ob novi ali polni Luni. Ko sem začela pisati ta blog pred petimi leti, sem resnično pisala le o Angelih z upanjem, da prispevam v svet, kjer to temo sprejemajo bolj ali manj odprto, drugačen, predvsem pa osebni vidik mojega doživljanja in moje komunikacije z njimi.

Moja osnovna želja in gonilo, da sem tako koncentrirano pisala o njih, je bila širiti nekaj dobrega, nekaj pomembnega. Zame nekaj svetega. A s časom sem spoznala, da so prav moje osebno zaznavanje Angelskega sveta in lahkotnost, ki sem jo ob tem izražala, peljali mnoge ravno v tisto smer, kamor nisem želela, da pridejo.

Nekako sem se prepoznala v liku pokojnega kuharja animirane risanke Ratatouille, ki je trdil, da lahko vsak postane odličen kuhar. Sama sem v svojih blogih trdila, da lahko na neki točki in na svoj način vsi zaznavamo Angele. A kot se nato izkaže, da so v risanki Ratatouille narobe interpretirali kuharjevo misel, tako se je izkazalo, da so bile tudi moje besede mnogokrat narobe interpretirane. Pravilna interpretacija kuharjeve misli je bila ta, da ni važno, od kje izvira posameznik, njegove korenine, kje se je učil kuhanja – nič od tega ne pogojuje, da bo nekdo dober ali slab kuhar ( v tem primeru je bil kuhar podgana, izjemno nadarjena za kuhanje). Podobna je bila tudi moja misel – ni pomembo, da opravite tečaj zaznavanja Angelov, šolo Angelskega terapevta, preberete na milijone knjig na to temo – kajti nič od tega ne pogojuje ali zagotavlja osebnega zaznavanja Angelov.

Zaznavanje Angelov je resnično nekaj osebnega, izjemnega, čarobnega in duhovnega. Njihova sporočila so sveta, kakor je svet kanal, preko katerega jih prejemamo. Včasih ta sporočila ne razumemo, jih interpretiramo na podlagi naših želja, a to jih ne dela nič manj svetih – mi smo tisti, ki jih izkrivimo.

Dejansko sem prenehala zavestno pisati o Angelih, ko se je name obrnila znanka, ki je nisem slišala nekaj mesecev in to z novico, da sem ji preko Angelov napovedala pravilno, kaj se bo zgodilo. To mi je povedala v smislu, da so Angeli »izid zadeli«. A da je bila mera polna, mi je dodala, da je dan prej v reviji prebrala intervju s pisateljem, ki je napisal knjigo, ki sem ji čas nazaj podarila. To je bil zanjo angelski znak, da prekine najino tišino. Vse, kar sem ves ta čas pisala in izražala, jo je pripeljalo do takšnega pristopa.

Angeli ne zadenejo; Angeli vodijo, opozarjajo, spodbujajo. Angeli ne napovedujejo prihodnosti za to, da lahko nato preverimo, koliko so zdeli. Predvsem pa Angeli ne predstavljajo bega pred realnim življenjem, ne predstavljajo čarobne paličice, niso nikakršno orodje nobene manipulacije.

Seveda to ni bil razlog, zakaj ne pišem več o Angelih. A vrsta dogodkov in oseb, ki so se mi v teh letih »približali«, ker so se počutili povezane z Angeli, me je naučila, da ne razumemo in ne moremo dojeti in čutiti vsi Angelskega sveta na isti način. Čeprav lahko še tako odkrito pišem o Angelskem svetu, je to za večino le pravljica ali pa čarovnija. Je le en nov način bega ali prelaganja lastne odgovornosti na druge.

Prav zato – a vedno pod vodstvom Angelov -pišem sedaj bloge, ki lahko pomagajo posameznikom bolje razumeti in zaznavati sebe. Bloge, ki lahko širijo posameznikovo zavest in vizijo sveta. Pišem bloge, ki vodijo do prave zavesti za pravo razumevanje in vključevanje Angelov v posameznikov svet. Počenjam tisto, kar sem izpustila na svojem začetku.

Skratka, ubrala sem le drugo pot, cilj ostaja isti.


Vabljeni na delavnico

Notranji stik: ZGRADITI SEBE
kjer se bomo na različne duhovne načine naučili zgraditi sebe v osebo, ki smo si vedno želeli postati, predvsem pa spoznati, da se je ta oseba ves čas nahajala znotraj nas – kot naša najbolj pristna narava. Naučili se bomo magije bivanja, a ne tiste pravljične in izmišljene, temveč tiste realne, kozmične, ki poganja vse naše Bivanje.

Delavnica bo potekala v nedeljo, 20. oktobra od 10-16h v Kulturnem društvu Lapis, Gorica

Program:
10.00 – 10.30 Uvod v delavnico in predstavitev dela
10.30 – 11.30 STOPNIČKA 1 – Magija besed : duhovna tehnika spoznavanja moči besed in programiranja besed za kvalitetnejše življenje in izražanje sebe
11.30 – 12.30 STOPNIČKA 2 – Gledališka terapija : duhovna terapija, ki vodi k osebnem odkrivanju pravega jaza brez maske. Spoznavanje pravega jaza kot najvišji izraz sebe.
12.30 – 13.00 prosto za kosilo
13.15 – 14.15 STOPNIČKA 3 – Osebno notranje vodstvo in vizijo sebe preko vodene meditacije s pomočjo Angelov
14.15 – 15.15 STOPNIČKA 4 Kreacija sebe: povzetek pridobljenih spoznanj in znanj

Prijave odprte do 17. oktobra na sepetalka.angelov@gmail.com.

14 komentarjev

  1. Mihaela pravi:

    Hvala za ta odgovor.
    Hvala za odkritost, pogum in poštenost.
    Hvala za globino in pravo duhovnost.
    Hvala, ker delaš, deliš, obstajaš.
    Hvala Stvarstvu zate.

  2. Zvezda pravi:

    Mislila sem da ne pišeš več o angelih ker zdaj vsak tretji piše o njih in jih kanalizira. Tvojo navidezno odmaknjenost od te teme sem razumela kot odmik od banalnost s katero mnogi jemljejo angelski svet.
    Mi je žal da so te nekateri pripeljali do te točke. A prosim ne pozabi na vse ostale, ki ti sledimo in ti zaupamo. Tvoji blogi so zame kot luč v mojem življenju. Spominjajo me na vse kar RES šteje v mojem življenju.

  3. Ninchy pravi:

    Draga šepetalka angelov, kapo dol.:) Današnji blog me je presenetil, pozitivno. Napisala si tako odkrito, močno,z globino, wooow, lahko samo rečem. Hvala, hvala, hvala, ker si in ker imaš srce na pravem mestu:)

  4. Anja pravi:

    Jaz prek tvojih zapisov in dela samo na daleč slutim kakšen odnos imaš z angelskim svetom. Lahko pa rečem, da sem v dobrem letu, odkar sva prvič govorile pri sebi premaknila goro stvari. Zato se lahko samo zahvalim angelom in tebi, ki si se odločila njihov svet deliti z nami.
    Hvala.

  5. Kati pravi:

    Tudi meni tako pomagajo tvoji blogi ne glede na to o čem pišeš. Ni važno ali so Angeli ali kako izboljšati sebe, važno da jih napišeš ti.
    Želim si da bi čim več ljudi prebrali ta blog in da bi jim sporočilo seglo v srce ❤

  6. Vesna pravi:

    Ta blog me je zelo razveselil, ker piše o vsem kar čutim in mislim.
    Hvala ker tako pogumno pišeš o vsem “kar res pomeni” ?

  7. Nikita pravi:

    Vsem tvojim blogom dajem velik pomen ne glede na temo.
    Cenim vse, kar napišeš ker v blogih ne iščeš aplavze ampak resnico. Cenim tvojo duhovnost in osebno zrelost, ker znaš priznati tudi svoje spodrsljaje (čeprav to niso) in popraviti kar meniš da je narobe.
    Kapo dol.
    Vedno hvala ?

  8. Vita pravi:

    Prav obožujem tvoje bloge ko pokažeš svojo globino ?
    Hvala ker si kot si in ker hočeš vedno najboljše za vse ❤

  9. Sara pravi:

    Neskončna HVALA ❤?❤

  10. Tina pravi:

    Zelo sem vesela ko to berem. Imaš popolnoma prav ?
    Druga pot -isti cilj.
    PS: Ratatuj je moja najljubša risanka ?

  11. Teja pravi:

    Hvala?. Sama sem zaradi izpuščenih stopnic šla skozi pravi pekel…

    Hvala za ves vložen čas za pisanje blogov, ki resnično širijo posameznikovo zavest. Tudi jaz se popolnoma strinjam z Anjo ter sem hvaležna za vse mordosti, ki jih tedensko prebiram na vaši strani in nato poskušam vključiti v svoje življenje?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.