Moj blog

8. oktober, 2019BREZ ZAKLJUČKA NI ZAČETKA

Drage sestre in bratje, brez zaključka ni začetka, kar pomeni, da ne morete začeti novega poglavja, če niste zaključili starega. Več poglavij, ki jih v življenju pustite odprtih, več energije izgubljate, ko nato poskušate odpreti nove. Osredotočite se na vaš sedanji trenutek in v njem poiščite vse, kar potrebuje svoj konec.

»Preveč sem utrujena, nimam časa, počutim se blokirano, preveč stvari moram narediti, …« Mnogokrat se ljudje obrnejo name prav s temi besedami in šele globok pogovor in analiza pokažeta, da so vsa ta negativna stanja duha vezana na situacije, probleme ali odnose, ki jih niso predelali ne zaključili. Večina se ljudi sploh ne zaveda, koliko energije zadržujemo in blokiramo za vse situacije, ki jih v našem življenju nismo zaključili, naredili ali izpolnili. Temu namenjam današnji blog v pomoč vsem, ki nezavedno blokirajo svoje življenje in ga posledično občutijo kot nekaj stresnega, ob čemer nimajo dovolj moči, da bi ga-se spremenili.

Lep primer nezaključenih stvari je telefonski klic, ki ga prelagamo v neskončnost ali sporočilo, za katerega ne zmoremo zbrati poguma, da ga napišemo, pogovor s svojim partnerjem, za katerega nimam nikoli časa in ki ga prelagam že mesece ali celo leta. Pa še nedokončan študij, diploma, neprebrana knjiga, za katero vemo, da nam bi lahko pomagala. Nikoli ne najdemo pravega časa za neka določena dejanja, ki se nato v našem nezavednem oblikujejo kot nerazumljene blokade.

Težava je, ker jim ne dajemo pravega pomena in mislimo, da moramo v življenju vedno samo dalje, v iskanju nove cone udobja.

Zelo pomembno se je pri tem zavedati, da vse, kar v življenju nismo zaključili, potrebuje neko specifično količino energije, za to, da lahko obstaja, da nekje čaka na nas. Ta energija, ki jo nato doživljamo kot njeno pomanjkanje, zdaleč ni tako zanemarljiva, kot se zdi. Posebej pri duhovnih tehnikah pridejo posamezniki do nekakšnega zidu, ker ne znajo prepoznati kanala, od koder jim ta energija uhaja.

Tudi ko navidezno v mislih ne razmišljamo več o nerešenih situacijah, je v resnici del nas, naše POZORNOSTI, še vedno vezan na tisto situacijo, pa četudi tega ne opazimo. In tiste energije, moči, pozornosti, ki jo nezavedno namenjamo nerešenim situacijam, nam niso več na voljo. Energija, ki jo potrebujemo, da bi naredil nekaj drugega, recimo da bi pričel nove projekte ali se posvetili novim idejam, je blokirana pri vseh nerešenih stvareh.

Kako delujejo nerešene situacije v našem življenju lahko zelo slikovito ponazorim z računalnikom, na katerem pustimo ogromno odprtih oken: zaradi česar se nato ves sistem upočasni in če jih pred večerom na ugasnemo vse po vrsti, tvegamo, da se bo računalnik blokiral.

Ko se počutite utrujene, pod stresom, blokirane, ko se ne znate odločiti, ko ne zmorete nečesa izbrati, takrat morate odpreti oči in prepoznati, česa niste zaprli v vaši preteklosti. Pričnite pri najlažjih dejanjih in se nato soočite s tistimi težjimi. Tako boste obenem gradili tudi vašo samozavest.

Zavedajte se ogromne moči, navdiha in kreativnosti, ki se sprosti vsakič, ko nekaj zavestno zaključite. Samo takrat ste zares svobodni, da pričnete nekaj novega. Vse je v vaših rokah, če to želite ali ne – če se tega zavedate ali ne.


Vabljeni na delavnico

Notranji stik: ZGRADITI SEBE
kjer se bomo na različne duhovne načine naučili zgraditi sebe v osebo, ki smo si vedno želeli postati, predvsem pa spoznati, da se je ta oseba ves čas nahajala znotraj nas – kot naša najbolj pristna narava. Naučili se bomo magije bivanja, a ne tiste pravljične in izmišljene, temveč tiste realne, kozmične, ki poganja vse naše Bivanje.

Delavnica bo potekala v nedeljo, 20. oktobra od 10-16h v Kulturnem društvu Lapis, Gorica

Program:
10.00 – 10.30 Uvod v delavnico in predstavitev dela
10.30 – 11.30 STOPNIČKA 1 – Magija besed : duhovna tehnika spoznavanja moči besed in programiranja besed za kvalitetnejše življenje in izražanje sebe
11.30 – 12.30 STOPNIČKA 2 – Gledališka terapija : duhovna terapija, ki vodi k osebnem odkrivanju pravega jaza brez maske. Spoznavanje pravega jaza kot najvišji izraz sebe.
12.30 – 13.00 prosto za kosilo
13.15 – 14.15 STOPNIČKA 3 – Osebno notranje vodstvo in vizijo sebe preko vodene meditacije s pomočjo Angelov
14.15 – 15.15 STOPNIČKA 4 Kreacija sebe: povzetek pridobljenih spoznanj in znanj

Prijave odprte do 17. oktobra na sepetalka.angelov@gmail.com.

6 komentarjev

  1. Nika pravi:

    Vse je res.
    Hvala ❤

  2. Vera pravi:

    Lahko rečem samo HVALA ker vsevkar napišeš zgleda napisano zame ?

  3. Tina pravi:

    Meni se tudi zdi kot bi pisala tame ?
    Mislim, da imaš prav. Energija odteka nekam ker nismo pozorni.

  4. Sara pravi:

    Hvala iz srca ?

  5. Ketu pravi:

    Zelo zanimivo in zelo resnično. Ni kaj, treba je zaključit ..n

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.