Moj blog

4. oktober, 2019ANGELSKA NAPOVED ZA OKTOBER

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec oktober je pred vami. Rdeča nit tega časa bodo medosebni odnosi, kakor tudi osebne odločitve k spremembam, do katerih si želite. Bodite strpni in prijazni, a obenem odločni in jasni. Takšen pristop je ključ do izpolnjujočega in uspešnega meseca.

Oktober mesec bo najbolj radostni mesec v tem letu, a le če bomo znali svojo radost deliti z drugim. To bo odličen čas, da izboljšamo medosebne odnose, kakor tudi da spoznamo, da ne smemo iskati svoje notranje sreče v drugih. Uspešnost naših medosebnih odnosih je namreč vedno pogojena od odnosa, ki ga imamo s sabo.

Vsak, ki ima namreč težave sam s sabo, jih nato avtomatsko zrcali v medosebne odnose. Kdor nima urejenega odnosa s sabo, kdor ne zna biti v tišini s sabo, kdor se ne zna imeti rad, ne bo zmogel nikoli stkati pristnega odnosa z drugimi ali z drugimi besedami povedano – deliti dobrega z drugimi.

Večina razmišlja in verjame, da bodo postali srečni šele, ko bodo spoznali svojo boljšo polovico, a se ne zavedajo, da bodo v odnos prinesli samo tisto, kar poznajo in kar so – v končni fazi tisto, kar jih pri sebi najbolj moti. Prepogosto pozabljamo, kako zrcalimo v svoje sedanje odnose odnose, ki smo jih doživljali v otroštvu. Če so le-ti bili ljubeči, bodo lahko ljubezen delili dalje, a če so bili le- ti pod stresom in nasiljem, bomo morali vložiti v naše odnese ogromno energije, če jih bomo želeli spraviti na nivo, ki je za druge lahko čisto naraven. Mesec oktober bo čudovit čas, da spoznamo, koliko in kaj sami prispevamo najprej v zvezi s sabo in nato z drugimi. Bolj kot nas bo ta čas do drugih gnalo neko pristno čustvo, bolj bodo naši odnosi zadovoljujoči in nas bodo napolnjevali.

Oktober mesec bo po drugi strani zelo polaren mesec. Njegova pozitivna stran je ta, da v tem času ne bomo doživljali skrajno negativnih čustev, bomo pa morali v prvi polovici razumeti, kako so določena področja našega življenja na videz nerazumno povezana. Recimo, kako je odnos z našimi otroki povezan z našim duhovnim življenjem. Ali pa kako so odnosi v družini povezani z našo kariero. Takoj, ko bomo sposobni prepoznati, navidezno nepovezanost med dvema popolnoma različnima področjema, ju bomo lahko izboljšali. Ko bomo delali na enem, bomo delali za drugega. Ko bomo zanemarjali enega, bomo škodovali drugemu. Imejte dobro v mislih te informacije, ki vam lahko pomagajo do pomembnih rezultatov in do manjše izgube energije.

V sredini meseca bomo lahko kar naenkrat začutili, da nismo več samim sebi dovolj. Ta misel bo z določenega filozofskega vidika celo pravilna, vedno smo odvisni od nečesa zunaj nas; odvisni smo od zraka, od vode, od hrane, od drugih … A predvsem tisti, ki si želijo živeti neodvisno od vseh ostalih, se bodo morali v tem času soočiti s spoznanjem, da smo vedno v nečem odvisni od drugih in se naučiti sprejeti dejstvo, da smo vsi povezani med sabo. Mi potrebujemo druge in drugi potrebujejo nas.

Poskusite v tem mesecu zavestno ceniti svojega partnerja in vse, ki so del vašega življenja. Ta mesec bo resnično čas, ko si moramo dovoliti uživati v družbi drugih, seveda vedno s pravo mero odgovornosti. Šele ko smo zares odgovorni do sebe in izpolnjeni, lahko srečamo nekoga, ki bo do nas odgovoren in ob nas izpolnjen. Šele nato se nam bo lahko zgodilo nekaj izjemnega.

Če pričakujemo nekaj slabega, če se bojimo življenja, če smo nezadovoljni s sabo, bomo to prenesli v odnose z drugimi, z drugimi bomo deli svojo nesrečo. Kar izražamo, to privlačimo. Če vibriramo na frekvenci negativnosti in pomanjkanja ljubezni, bomo k sebi pritegnili partnerja, ki bo negativen in ne bo znal ljubiti. Skupaj s takšno osebo bomo le podvoji svojo nesrečo in okrepili svoj občutek nevrednosti. In seveda obratno. Če smo srečni in izpolnjeni, bomo to lahko delili z drugimi. Deliti z drugimi srečo izboljšuje vse naše življenje.

Zelo pomembna lekcija tega mesece je sledeča: biti odvisen od drugega nas dela šibke, a biti neodvisni od vseh nas dela osamljene. Močni postanemo samo, ko smo v sebi mirni in izpolnjeni ter to izpolnjenost nato delimo z drugimi. Ko delimo dobro z drugimi, nismo nikoli sami, naša sreča se krepi. Tu lahko govorimo o soodvisnosti, ne več od odvisnosti ali neodvisnosti.

Zelo pozitiven vidik teka meseca bo moč, da spremenimo navade, ki nam ne služijo več. Vzemite si potreben čas in premislite dobro, kaj je za vas najpomembnejše v vašem življenju. Najpomembnejšo stvar nato postavite na prvo mesto in kot prvo stvar, s katero se ukvarjate, ko se zbudite. Naj si bo to duhovna praksa, telovadba ali odnos z vašim partnerjem – več energije in časa kot ji boste v tem času namenili, hitreje boste napredovali na izbranem področju oz. v izbranem odnosu. In ne pozabite, d mora postati to prva misel v dnevu in prvo dejanje, ko stopite iz postelje. S tem boste dovajali moč k spremembi, ki si jo želite.

Mesec oktober je lahko zelo dober mesec, radosten mesec, v katerem lahko delimo veliko dobrega. Naj vse dobro pride tudi k vam.

6 komentarjev

  1. Kati pravi:

    Krasen mesec!
    Hvala ❤

  2. Tina pravi:

    Hvala za dragoceno napoved.
    Tvoje napovedibsi po koščkih pišem na setveni.koledar in me tako vodijo skozi cel mesec. Zelo uporabno!

  3. Miha pravi:

    Tina, hvala za dobro idejo.
    Šepetalka, hvala za tvoje delo.

  4. Marija pravi:

    Hvala 🙂

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.