Moj blog

13. september, 2019POLNA LUNA EKSCENTRIKOV

Drage sestre in bratje, jutri bo z neba sijala Polna Luna ekscentrikov, ki bo v vaša življenja prinesla presenetljivo jasnost in odkrila marsikaj, kar je ostalo dolgo skrito. Izberite njeno pozitivno plat in ujemite prebliske, ki bodo ta dan padali z neba kot odgovori na vaše največje življenjske uganke.

Jutri se bomo srečali prav s posebno polno Luno, ki jo lahko ali ljubite ali pa zasovražite. Vmesne poti ne bo. Jutri boste z njeno pomočjo izbrali, ali boste v sebi prebudili poseben navdih vezan na prihodnost, ali pa dopustili frustracijam, da vas popolnoma prevzamejo. Pripravite se na ta čaroben čas že danes in izkoristite jutrišnje ekscentrične energije, da vas popeljejo do novih idej ter vam pomagajo videti širše sliko vaših težav, vaše situacije … vas samih.

Jutrišnja polna Luna je popoln čas za raziskovanje po svoji … ekscentričnosti, torej tistemu delu vaše osebnosti, ki se zelo razlikuje od ostalih. Večina izmed nas čuti, da mora pred drugimi skrivati svojo »drugačnost« ali bolje rečeno, svojo edinstvenost. A jutri poskusite na novo premisliti o svoji edinstvenosti in dovolite ji, da zasije s to jasno Luno. Na tem svetu je ogromno duš, ki živi med sabo drugačna in neprimerljiva življenja, a so kljub vsej drugačnosti srečni. Srečni so, ker so sprejeli sebe v svoji polnosti, ker so zavrgli potrebo po kritiziranju in obsojanju. Notranja sreča ni vezana na izpolnitev osebnih želja, je pa močno vezana na svobodno izražanje sebe.

Mnogi se počutijo sprejete v svetu šele, ko prvič izrazijo sebe in svojo edinstvenost. In jutri bo eden tistih dni, ko bo to lažje začutiti. Predvsem pa prepoznati moč, ki se zbudi v nas samih, ko svobodno izrazimo tisto, kar smo.

Paolo Coelho pravi, da če želimo biti uspešni v življenju, ne smemo prekršiti nikoli pravila, ki pravi, da si ne smemo nikoli lagati. Jutrišnja polna Luna vas spodbuja k temu, da prenehate zavajati sebe in s tem zavajati svet okoli vas. Uspeh in posledično obilje prideta do nas, ko smo odprti in odkriti – predvsem do sebe. Če sami sebi lažemo, če si prikrivamo stvari, če zanikamo lastne slabosti, ne bomo nikoli prišli nikamor, če ne v smer lastnega propada.
V kolikor vas vaš trud, da postanete »podobnim« vaši okolici, vodi le do depresije in anksioznosti, je to odličen čas, da poskusite, kaj vam lahko v življenje pripelje ne-konformnost. Mogoče ne veste, a večina uspešnih ljudi je do svojega življenjskega uspeha prišlo prav na ne-konformen način. Hodili so po lastni poti, z lastnimi pravili. Predvsem pa ne pozabite, da uspešni in srečni ljudje ne živijo tujih sanj, temveč lastne, pristne sanje.

Kdor predolgo živi ali stremi k sanjam, ki niso njegove, kmalu izgubi lastno strast. In ko pride do te točke v življenju, se moramo preprosto ustaviti. Živeti brez nobene strasti je prvi znak, da smo pozabili, kdo smo in da ne znamo več živeti lastnega, edinstvenega življenja.

Jutri je odličen dan za jasno komuniciranje do sebe in do drugih, čeprav bo v nekaterih primerih prešla v prave izzive, saj je simbol te polne Lune prav strela in blisk. A te iste energije, ki jih lahko zardi svoje jasnosti in nenadnosti povezujemo s strelo, prinašajo v naše življenje posebne iskre in bliske, ki nam lahko v trenutku razrešijo še tako nerešljiva vprašanja.

Izkoristite jutrišnji dan za globoko meditacijo in lahko vas presenetijo prebliski, ki jih boste prejeli. A ne mislite, da so ti prebliski trajni in da ste se zaradi tega povezali z ne vem kom … ti prebliski so le znak, da je prava pot, notranja pot.

8 komentarjev

  1. Sara pravi:

    Hvala za odlične napotke.
    Prav včeraj sem gledala to polno luno in se čudila njeni moči!

  2. Marija pravi:

    Se strinjam.
    Hvala ti od srca.

  3. Nataša pravi:

    To bo prav moja Luna ?
    Hvala ?

  4. Nives pravi:

    Iz srca hvala. Širiš zavest o tem da biti drugačen ne pimeni biti slab.
    ❤?

  5. Zvezda pravi:

    Jaz sem se vse življenje počutila kit da nisem s tega sveta. Neznosno sem trpela, res.
    Zdaj pa mi ni lepšega kot biti in sprejemati to kar sem.
    Tudi zame velja da je to moja luna.
    Namaste ?

  6. Deva pravi:

    To bo pa najlepša letošnja luna ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.