Moj blog

16. avgust, 2019RAZMERJA MED DUŠAMI

Drage sestre in bratje, razmerja med dušami so si med seboj lahko zelo različna. Veliko odvisi od karme, ki dve duši povezuje, pa tudi naloge, ki sta jih duši prišli odpravit na ta svet. A nad vsem tem obstajajo tri najpomembnejša razmerja duš, ki jih je treba poznati: sorodne duše, duše dvojčice in dušni plamen.

Verjetno sodijo med najprivlačnejše teme reinkarnacije prav medosebni odnosi. Za večino ljudi so prav srečanja sorodnih duš in duš dvojčic najzanimivejši del, ki jih povezujejo s prejšnjimi življenji. Na žalost je na tem področju veliko zmede in napačnih razlag. Prav temu je namenjen tudi današnji blog, kjer bom poskusila na najenostavnejši način razložiti razliko med sorodnimi dušami, dušami dvojčicami in dušnim plamenom.

Za začetek je dobro vedeti, da je običajno vsak konflikten odnos, ki ga doživimo, vezan na negativno karmo in njegov namen je izključno ta, da se v trenutnem življenju dolg izniči in postane pozitiven. Po drugi strani, če smo imeli v prejšnji inkarnaciji nek prijeten odnos, bo odnos s to dušo v sedanjem življenju še pozitivnejši. Običajno se duše srečujejo za to, da uravnotežijo svojo karmo, a lahko se srečajo tudi zaradi – samega užitka, da se ponovno povežejo in delijo nekaj lepega.

Vsak izmed nas ima ob sebi posebne duše, s katerimi ustvari globlje odnose kot z ostalimi. Pravzaprav obstajajo tri skupine povezav duš:
1) Sorodne duše
2) Duše dvojčice
3) Dušni plamen

Sorodne duše so tiste duše, ki nam pomagajo, nas vodijo, nas razsvetljujejo. Gre za ljudi, katerim smo v prejšnjem življenji naredili nekaj dobrega in nam zato v tem življenju pomagajo.

Sorodna duša je lahko neznanec, ki nam pomaga, ko se nam pokvari avto. Lahko je prijatelj, ki nam v pravem trenutku reče nekaj, kar nam odpre misli in srce. Lahko gre za osebo, ki nas podpira in spodbuja ali osebo, ki nas zaradi svoje narave in pomoči spominja na Angela.
Sorodne duše so osebe, ob katerih se čutimo prijetno in običajno odnos z njimi ni dolgotrajne narave. Če tak odnos traja v času, pomeni, da se bo v naslednji inkarnaciji razvil v odnos duš dvojčic.

Duše dvojčice so naši posebni prijatelji v tem življenju. Gre za sorodne duše, s katerimi se vzpostavi veliko globlji odnos. Že prvič, ko ji srečamo, začutimo posebno povezavo, ob njih smo takoj sproščeni. Odnos, ki smo ga z njimi vzpostavili v prejšnjem življenju, nadaljujemo točno na točki, kjer smo ga zaključili. Gre za podoben občutek, kot bi srečali starega prijatelja in z njim na novo vzpostavili prijateljstvo. Duše dvojčice so lahko naši prijatelji ali sorodniki, lahko so kdorkoli in odnos z njimi je vedno dolgotrajen.

Nato pa stopi na vrsto dušni plamen, ki ga mnogi mešajo z dušo dvojčico. Dušni plamen je samo eden. Gre za drugo polovico našega duha. Dušni plamen je naš edini duhovni sopotnik, skoraj vedno je reinkarniran v nasprotnem spolu. Z njim smo preživeli ogromno preteklih življenju. Dušni plamen prepoznamo takoj. Tisti trenutek, ko ga srečamo, začutimo do njega nenadno privlačnost. Obe duši se takoj prepoznata.

Med njima se v trenutku rodi poseben odnos in čustva so recipročna. Dušni plamen je sorodna duša in duša dvojčica v enem. Je posebna. Je edinstvena. Je večna.

Kot zanimivost lahko dodam, da se lahko v nekaterih primerih dušni plameni rodijo tudi kot bratje/sestre dvojčki.

Zanimiv aspekt med dušnimi plameni je tudi fizična podobnost: pogosto sta si podobna po obraznih potezah, predvsem v očeh. Poleg tega sta njuni avri povezni v loku posebne energije. To velja samo za dušna plamena.

Dodati pa je treba še eno dejstvo o dušnih plamenih, ki ni tako nepomembno. Tudi dušni plameni imajo lahko med sabo negativno karmo. A kljub negativni karmi obstaja med njima edinstvena ljubezen, ki lahko premaga vsakršno negativnost.

Ni nujno, da srečamo svoj dušni plamen prav v vsaki inkarnaciji, saj je vse odvisno od tega, kar smo se dogovorili pred vrnitvijo na zemljo. In kot zadnje še najpomembnejše: dušni plameni se lahko srečajo le, ko dosežejo ISTO DUHOVNO STOPNJO.

4 komentarji

  1. Marija pravi:

    Hvala ❤️

  2. Tina pravi:

    Hvala za odličen blog. Priznam, da sem ena od tistih ki meša pojme ?
    Krasne fotke ❤?❤

  3. Miha pravi:

    Dosti je različnih razlag o razmerjah med dušami in pojmi so ponekod pomešani. Hvala za ta blog kjer si predstavila vse in tako razčistila pojme.
    Dobre fotke ?

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.