Moj blog

2. avgust, 2019ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC AVGUST

Drage sestre in bratje, Angelska napoved za mesec avgust vam je na voljo. Pred vami se odpira mesec Ljubezni in mesec Srca. Osredotočite se zato na Ljubezen, ki zdravi in napolnjuje ves svet. Kajti prihaja čas, ko bo svet še kako potreboval vso Ljubezen, ki napolnjuje srca dobrih ljudi.

Ta mesec se je pričel s prelepo Novo Luno v znamenju srca, ljubezni in predanosti. Prav zato bo ves mesec obarvan s temi ljubečimi energijami, čeprav bo prišlo v sredini meseca tudi do različnih skrajnosti, ki pa bodo v svojem bistvu govorile le o naših strahovih. Se še spomnite; strah pomeni pomanjkanje ljubezni in če ni ljubezni v človeku, se bo moral posameznik ta mesec soočiti prav s svojimi strahovi – namesto z ljubeznijo. In prav v teh dveh skrajnostih bomo doživljali ta svetel mesec, ki nas bo napolnil s prav posebno energijo in zagonom do življenja in vseh novih idej, ki bodo v tem času dozorele.

Kot že rečeno bodo prvi dnevi v mesecu obarvani z barvami ljubezni, družine in druženja. Če boste znali le približno usmeriti te energije, vam bo vaše srce in vaša emotivna plat zelo hvaležna. Osredotočite se na vse, kar lahko delite z drugimi, na brezpogojno ljubezen in na Ljubezen, ki jo odkrivate v sebi. Osredotočite se na najpomembnejša področja vašega življenja in poskusite s potrpežljivostjo in predanostjo izboljšati vaše družinsko življenje. In čeravno vam ne bi šlo dobro od rok delo na tem področju, lahko vsaj olepšate svoj dom in okolico, ki pomembno vpliva na vas.

Vaš dom predstavlja vaše zatočišče in vaš občutek varnosti. V vašem domu nastaja ali se podira vaš notranji mir, zato ni zdaleč nepomembno, kako ga uredite in kaj v njem pustite. Kljub vročemu vremenu poskusite prečistiti prostore, v katerih bivate in v katerih nastajajo vaše misli. Rezultat bo podvojen v pozitivo.

Nato sledi čustveno bolj naporen teden; vse do sredine meseca bodo pod pritiskom medosebni odnosi, predvsem pa potrpljenje, ki bo potrebno, da bodo ostali v ravnovesju. Po drugi strani bodo pari, ki so močno in z ljubeznijo povezani med sabo, poglobili svoj odnos in ga tudi obogatili, medtem ko bodo bolj šibke zveze ves čas pod karmičnim pritiskom.

Bodite kar se da potrpežljivi v tem času in kar je mogoče odkriti do sebe in do drugih. Bolj kot boste odkriti s sabo, bolj bo življenje odkrito z vami in večje vpoglede boste imeli vanj. Osvobodite se vsakršnega strahu in preprosto poglejte v oči življenju, kot bi gledali sebe v ogledalu. Spoznali boste, da v resnici gledate sebe, svoje misli in odvisno od posameznika, ali boste videli svoje strahove ali svojo ljubezen. Ta dva pola gradita trenutno naš svet in vse je odvisno od vas, ali bodo vaši zidaki prepojeni z ljubeznijo ali z dvomi in strahovi.

V sredini meseca se bodo omenjeni energetski tokovi sprostili in lahko se bomo naužili še zadnjih poletnih tednov. Tudi te usmerite v svoje osebno dobro, pa tudi v dobro vsega sveta. Po sv. Lovrencu poskusite dnevno meditirati in vizualizirati, kako beli cvetovi padajo na zemljo. Zamislite si, da beli cvetovi prinašajo ljubezen, čistost in mir na naš svet. Vaše srce in vse okoli vas vam bo hvaležno za to vaše dejanje.

Nosite ta mesec v svojem srcu Angelsko sporočilo, da je letošnji avgust mesec Srca. Mesec ljubezni. Mesec razumevanja. Mesec dajanja. In mesec, ko boste lahko odkrili vaše srčno kraljestvo. Če se boste dovolj ozrli vase, boste spoznali, da ni važno, kako je vaše kraljestvo veliko in koliko dragocenosti ima. Važno je, kako ga vi dojemate in kako ga vi čutite.

Za nekoga je lahko njegovo kraljestvo njegov dom. Za drugega je lahko le njegov računalnik ali telefon. A bistvo ni v tem, kako je kraljestvo veliko ali močno. Bistveno je, kako ga mi doživljamo.

Nekdo lahko ima svoj lasten dom, prevozno sredstvo in stalen vir prihodkov, pa se počuti revnega in nesrečnega. Nekdo ima lahko le svoj tablični računalnik, preko katerega deli Ljubezen in se počuti izpolnjenega s tem, da lahko deli …

Veliko ljubezni v tem dvoreznem mesecu Ljubezni …

5 komentarjev

  1. Marija pravi:

    Hvala ❤️

  2. Vera pravi:

    Hvala za to ljubečo napoved ❤❤❤

  3. Zvezda pravi:

    Super napoved za super mesec ?

  4. Tina pravi:

    Hvala za napoved.
    Fotografija pove vse o tvoji dobroti in neizmerni ljubezni ❤

  5. Teja pravi:

    Resnično že zdaj doživljam te dve skrajnosti. Odločam se za ljubezen?. Hvala za napoved…

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.