Moj blog

2. julij, 2019ANGELSKA NAPOVED ZA MESEC JULIJ

Drage sestre in bratje, angelska napoved za mesec julij je poseben dar za vse, ki iščejo svoj smisel, svoje poslanstvo in uresničitev svojih želja. Uporabite modro dani čas, širite ljubezen in zaznavajte spremembe, ki jih prinaša to dejanje v vaše življenje.

Vstopili smo v mesec, kjer bodo naša čustva zelo intenzivna, tako zelo intenzivna, da bodo močno zameglila naš občutek za pravo smer. V tem mesecu bomo lahko v kratkem času občutili vso paleto možnih čustev, kar nas bo vodilo v različna stanja zmede. Občutek zmede glede naših čustev bo povzročil zmedo tudi v komunikaciji. Pogosto ne bomo pravilno razumljeni in prav mogoče je, da tudi mi ne bomo sposobni pravilno razumeti drugih. Zdelo se nam bo, da ne bomo imeli dovolj energije, da bi razčistili dano situacijo v medosebnih odnosih.

Kljub čustveni zmedi ali pa ravno zaradi nje, bo to odličen čas, da se osredotočimo na smisel svojega življenja. Kajti ravno pomanjkanje smisla in osebnega poslanstva povzroča vso čustveno zmedo, skozi katero stopamo. Rešitev za to bomo našli v tem, da zbistrimo svoje prave želje. Šele ko bomo jasno videli, kaj želimo v življenju, se bo naše poslanstvo lahko sploh aktiviralo. Če niste prepričani, kaj si želite ali če vas ljudje okoli vas ne razumejo, je to zato, ker ne veste, kaj si želite – ne poznate svojega smisla, ne poznate sebe. Vaša dejanja in vaše besede bi morala biti vedno skladna z vašimi željami – ciljem. V nasprotnem primeru vas drugi ne morejo razumeti in vi ne boste nikoli sposobni izpolniti svojih sanj. Kot je zapisal C.Palahniuk, če ne veste kaj si želite, se lahko kaj hitro znajdete z nečem, česar si ne želite.

Preveč ljudi, kljub vsem letom na tej zemlji, nima jasne vizije o svojem življenju ter se nikoli ne osredotoči zares na tisto, kar želi. Kljub navadam, ki vladajo njihovim življenjem, živijo svoja življenja v zmedi in prepogosto spreminjajo svoje mnenje. To je ena večjih napak, ki jih počne moderni človek. Skakanje iz ene teme na drugo, kopanje na površju in izogibanje globin.

Sedaj je odličen čas, da uporabimo moč naših emocij, da določimo, kaj želimo v življenju gojiti in nato manifestirati. To nam bo pomagalo, da se bomo izognili nepotrebnemu izgubljanju energije, ki nam jo prinaša ta mesec.

Vprašajte se, kako preko besed in dejanj izražate vaše namene? So vse vaše besede vedno v skladu z vašimi cilji? Kaj želite doprinesti v ta sedanji trenutek? Svoje želje lahko uresničite samo tako, da se najprej osredotočite nanje.

Uporaba ognja je eden izmed načinov, ki vam lahko pomagajo pri manifestaciji vaših želja.

Spomnimo se, da je ogenj simbol moči. Ogenj uporabljamo v večini ritualov, prižiganje sveč je del zdravljenja tudi za cerkev. Vsak rojstni dan ugašamo svečko, kar naj nam bi nato izpolnilo željo. Obstaja tehten razlog, zakaj uporabljamo ogenj za krepitev naših želja.

Angelski dar tega meseca; dar, ki ga sedaj prinašajo na Zemljo, je zdravljenje duše z ognjem, ki povzdigne posameznikovo dušo, da najde svoj smisel.

Gre za zelo močno tehniko, ki pomaga pri osredotočenju in se prične tako, da prižgemo svečko – s posebnim namenom. Kot prižgemo svečko v cerkvi za nekoga, ki je v težavah, lahko podobno naredimo tudi zase. Da obogatimo ta ritual, moramo najti zanj poseben prostor. Kar je najpomembnejše, moramo sami v ritual prenesti poseben smisel in namen. Prižgite svečko s posebnim namenom in nato pričnite z lastno kontemplacijo, kjer se poglobite v to, kar želite ustvariti oz. na vaše želje – ves čas morate opazovati plamen. Ostanite v miru in meditirajte na plamen vaših želja in začutite, da ima prav ta plamen moč, da aktivira vaše želje.

Vaše želje bo uresničila vaša volja. Volja je tista, ki nas vodi do izpolnitve naših želja. S svojimi mislimi prenašamo moč svojega uma v plamen, ki je le katalizator manifestacije želja.
Vso moč za izpolnitev vaših želja nosite znotraj sebe, plamen vam le dovoljuje, da nekam osredotočite svoj namen. Ogenj je simbol ogromne moči, ki se nahaja znotraj vas.

Julij mesec je zelo pomemben mesec za vse nas, saj predstavlja čas, ko se lahko pričnemo aktivirati ali zavedati moči duše, ki prebiva znotraj nas.

Odločitev, kaj s tem časom narediti, je vedno vaša.

5 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala ❤❤❤

  2. Vita pravi:

    Hvala za vse, kar daješ ?

  3. Zvezda pravi:

    Hvala. Tvoje napovedi so mi zmeraj točne ?

  4. Teja pravi:

    Hvala❤?❤

  5. PInka pravi:

    Hvala za vse kar si napisala. Meni se je včeraj mešali mi je šlo vse narobe. Mrk, a ne?
    Danes sem čustveno na tleh in tvoje besede me vodijo v luč …

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.