Moj blog

14. junij, 2019ANGELSKI NASMEH

Drage sestre in bratje, angelski nasmeh je dar z neba in vsak, ki ga da in vsak, ki ga prejme, je blagoslovljen. Delite ta dar z vsemi, širite dobro in višajte vibracije v svetu, ki se sesuva vase.

Prepogosto pozabljamo na darove, ki jih imamo prav vsi, a jih jemljemo kot samoumevne, ker jim ne znamo pripisati prave vrednosti. Današnji blog namenjam enemu najlepših od trajnih darov našega življenja – nasmehu ali če želimo, angelskemu nasmehu, kajti gre za angelski dar.

Nasmeh in prijaznost nas nikoli ne staneta prav nič, a njihova vrednost je neizmerna. Ljudje se vedno bolj zapirajo vase in ena redkih stvari, ki nas še povezujejo, pa čeprav ne govorimo istega jezika, ne delimo iste religije ne življenja, je prav nasmeh. Nasmeh obogati tistega, ki ga ustvari in tistega, ki ga prejme.

Nasmeh lahko delimo le za trenutek, a njegov učinek lahko traja v neskončnost. Spomnim se spodbudnega nasmeha kirurga, ko sem se zbudila po operaciji. Stal je ob meni in me držal za roko. Ker nisem zmogla govoriti, mi je njegov nasmeh -in njegovo dejanje, da je ostal ob meni – dal več kot katera koli beseda. Njegov nasmeh je v mojem srcu večen. Kako bogat bi bil ta svet, če bi bilo več takšnih nasmehov.

Nihče ni tako bogat, da bi lahko živel življenje brez nasmeha in nihče tako reven, da si ga ne bi mogel privoščiti. Nasmeh je resnično neprecenljivo dejanje in vsak dan brez njega, je izgubljen. To niso samo vznesene misli, temveč globoka spoznanja, ko vpeljemo v svoje življenje navado, da imamo za vsakega lepo besedo, nežen nasmeh.

Seveda obstajajo tudi ljudje, ki ne poznajo nasmeha. Ko jim ponudiš nasmeh, mislijo, da se norčuješ iz njih. A ni ljudi, ki bi bili bolj potrebni tega srčnega dejanja, kot so oni. Pred leti se mi je pripetil nenavden dogodek. S partnerjem sem se sprehajala ob morju in videla, kako se nama približuje oseba, za katero sem na podlagi energij, ki jih čutim in njene hoje, sklepala, da je umsko prizadeta in se v srcu veselila, da jo je nekdo peljal ven in da se bo lahko naužila morja, kot sem se ga sama.

Pogledala sem jo in se ji srčno nasmehnila , ona pa je zaradi neke pretekle zamere besno napadla mojega partnerja in mislila, da jo z nasmehom izzivam. A bil je iskren kot je bila iskrena sreča, ki sem jo čutila zanjo in možnostjo, ki jo je imela ob lepoti morja. Osebe seveda nisem poznala in sem si njen napad najprej interpretirala kot nesrečen izpad osebe, ki je na psihiatričnem zdravljenju, zato je tudi bil moj nasmeh toliko bolj ljubeč. Šele kasneje sem razumela, kaj se je zgodilo in kaj vse je sprožil moj nasmeh. Njeno jezo sem na energetski ravni pomešala z umsko omejenostjo – pomislite le, kako so njena negativna čustva vplivala na njeno presojo in um. A ne smete obupati zaradi takšnih posameznikov, tudi oni bodo nekoč »zrasli«.

Nasmeh nosi v sebi moč veselja in poguma. Ni boljšega recepta v vsaki situaciji, ko potrebujemo moč in ljubezen. Nasmeh je tudi znak prijateljstva. Je nekaj, česar ni mogoče kupiti, temveč samo podariti. V tem zastonjskem daru je izjemna moč, izjemen potencial. Vsak dan ga bi morali negovati.

Če naletite danes na osebo, ki se ne zna nasmehniti, ji podarite iskren angelski nasmeh. Kajti ni človeka na tem svetu, ki ji bi bolj pomagal, pa čeprav ne v istem trenutku. Nasmeh je kot objem, je kot poljub poslan v zrak, ki kroži in zbuja srečo pri vsakemu, ki se ga dotakne.

Dodajte svoje k boljši sliki naše družbe, namenite vsakemu, ki ga danes srečate nežen nasmeh in spoznajte, kakšno čarovnijo ste ustvarili. Spoznajte moč nasmeha. Ko jo boste enkrat spoznali, bo postalo vaše glavno orodje pri širjenju dobrega in ljubezni.


Vabljeni na delavnico
                                         
                                      NOTRANJI STIK : Stik z notranjim otrokom
S pomočjo REGRESIJE in UMETNOSTNE TERAPIJE bomo v nedeljo, 23. junija vzpostavljali stik z našim notranjim otrokom ter ga pričeli ZDRAVITI. Vabljeni vsi, ki želite vzpostaviti pravi stik s svojo dušo in svojo notranjostjo in vsi, ki želite ozavestiti, kje na vašem telesu ste uskladiščili vaše otroške travme.
Program:
10.00 – 10.45 Ozaveščanje otroških spominov, travm v telesu
10.50 – 11.35 Stik z notranjim otrokom preko Umetnostne terapije
11.40 – 12.30 ozaveščanje in osebna analiza
12.30 – 13.00 prosto za kosilo
13.00 – 13.45 Stik z notranjim otrokom preko Regresije
13.45 – 14.30 ozaveščanje in osebna analiza
14.30 –  15.15 Zdravljenje notranjega otroka
Prijave do 17.6. na sepetalka.angelov@gmail.com

5 komentarjev

  1. Mihaela pravi:

    Hvala za današnji navdih poln ljubezni in nežnosti ❤
    Zelo lep spomin na dva nasmeha si delilia: prvi s kirurgom po operaciji (vem, da obstajajo in jih ni malo!)drugi z osebo, ki ne pozna moči nasmeha. Takšnih je na žalost zmeraj več. Kot praviš, ne ozirajmo se na tiste, prav tisti potrebujejo naš nasmeh!?

  2. Teja pravi:

    Hvala za čudovit zapis in deljenje osebnih izkušenj☺.
    Res je, prevečkrat pozabljamo na ta dar❤☺❤.

  3. Marija pravi:

    Hvala…:)

  4. Vita pravi:

    Hvala za ta prelep dar ❤

  5. Nina pravi:

    Nasmeh ustvarja.
    Hvala za vse kar deliš ❤❤❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.