Moj blog

14. maj, 2019ČUDEŽI NADANGELA MIHAELA

Drage sestre in bratje, čudeži Nadangela Mihaela so neskončni. Ob težkih situacijah in življenjskih ovirah se lahko vedno obrnete nanj in prosite za njegovo pomoč. Njegova moč je izjemna, z njim postane nemogoče edina in prava Resničnost. Odprite se njegovemu Daru.

Mihael v hebrejskem jeziku pomeni: »Tisti, ki je kot Bog«. Nadangel Mihael je največji med prinašalci sporočil in je Bogu podoben v tem, da opravlja funkcijo vodje med vsemi Angeli. Kljub temu pa ne želi, da ga častimo, kot si tega ne želi noben Angel; vse, kar si lahko želi je le to, da opravlja funkcijo vmesnika med Stvarstvom in nami. Mi smo tisti, ki odločamo, kako uspešen bo pri svojem delu.

Nadangel Mihael nosi mir na svet in s svojo lučjo in zaščito briše človekove skrbi. Nadangel Mihael je neskončen. Ne obstaja ničesar, kar ga ne bi mogli vprašati. Lahko je na več različnih krajih istočasno in istočasno opravlja svoje čudeže. Kdorkoli ga pokliče, lahko doživi enkratne stvari in doseže svoj notranji mir preko njegove podpore.

Nadangel Mihael – kot vsi ostali Angeli – nam lahko pomaga samo takrat, ko smo jasno izrazili svojo željo. Prikličite ga z molitvijo, pozitivno afirmacijo ali najpreprosteje «Mihael, pomagaj mi.« Ni važno, kako ga prikličete, kar je res pomembno, je to, da SE POVEŽETE z njim. Ko ga prikličete, vam bo vedno potrdil, da je prejel vašo prošnjo in prišel do vas na odločen in jasen način.

Med vsemi Angeli in Nadangeli ima Mihael najjasnejši glas. Zato tudi zavzema takšno mesto med božjimi posredniki. Z njegovim neposrednim načinom delovanja, je gotovo najbolj jasen, a ob tem vedno nežen. Njegov ton komunikacije ali manifestacije je zmeraj nežen, a prežet z močjo in odločnostjo. Njegova moč je tako neskončna, da lahko preobrne naravne zakone ali tudi našo percepcijo časa – v kolikor nam lahko to reši življenje.

Njegova kreativnost in njegova moč sta brezmejna, prav zato nam lahko pomaga, nas podpira in ščiti. Ne pozabite, da nosi ob sebi vedno sabljo, s katero odločno preganja naše težave. V vsakem primeru pa, ko ga pokličemo, moramo stopiti prozi njemu in postati pozorni na vizije, besede in občutke, ki sledijo naši prošnji. S tem mu bomo pokazali, da smo pripravljeni nanj.

Nadangela Mihaela boste prepoznali po njegovih modrih in vijoličnih krilih, z njegovim močnim in neposrednim glasom, s toploto, ki nas nenadoma prevzame in z mirom, ki nas ozdravi. Vključimo v svoje življenje Nadangela Mihaela, da nam pomaga premagati življenjske ovire.

On nam bo poslal njegovo podporo in rešitve, ki bodo lahko nepredvidljive, a bodo vedno popolne za vsakega izmed nas.

Njegova zamenja so veličastna in ljudje, ki so bili deležni njegovim čudežem, so številni. V koliko imate kakšno izkušnjo, ki jo povezujete z njim, vas vabim, da jo delite z vsemi med komentarji.

3 komentarji

  1. Tina pravi:

    Zjutraj sem prebrala tvoj blog in ko sem parkirala pred službo kjer sem ujela pogovor dveh mamic ki sta govorili o Mihaelu. Noro!
    Hvala za potrditve!

  2. Angel pravi:

    Dostikrat vidim modro luč med meditacijo.
    Ne vem pa če je to On.

  3. Teja pravi:

    Imam izkušnjo, ki je lahko samo božanskega izvora. Pred približno enim letom sem z obema otrokoma šla čez prehod za pešce. Bil je mrak, enega otroka sem držala v naročju, drugi starejši je bil za nama, saj sem držala še neke vrečke. Ne vem kako, ampak nisem videla avta, ki se je pripeljal. Starejši otrok, ki je hodil za nama se je zapodil, da bi naju prehitel, ko je pripeljal avto in otroka za las zgrešil. Še zdaj me preleti srh, saj se je otrok gume že skoraj dotaknil in se ustavil tik pred njo. Zabremzal je tudi avto, ki res ni imel prilagojene vožnje. Bila sem v šoku. Res je bilo tako, kot da bi se čas ustavil. Otrok me je kasneje tolažil, da je vredu, da mu nič ni. No to še ni vse. Tisti večer ali naslednji, ne spomnim se točno, sem se prebudila iz spanca, ko me je močan a prijeten glas opozoril, da naj pazim ker bo padel. Takoj sem pogledala posteljo zraven, vedela sem, da govori o mojem otroku, ki je spal zraven mene. In res je ležal čisto blizu roba na drugi strani postelje (ne vem kako se mu je uspelo tako zarotirati). Očitno ga je še zmeraj varoval nadangel Mihael oziroma je bil še zmeraj obdan z zaščitno energijo. Iz vsega srca sem mu hvaležna, da sem bila prisotna takšnemu velikemu čudežu in da še zmeraj imam ob sebi otroka, ki ga imam neskončno rada.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.