Moj blog

10. maj, 2019SREČANJE Z ANGELOM VARUHOM

Drage sestre in bratje, srečanje z vašim Angelom varuhom je edinstveno doživetje, ki ga lahko sami ustvarite samo z igrivim in otroškim srcem. Vsakdo se kdaj sreča s svojim Angelom varuhom, pa ne ve, koga je srečal. Ostane mu le nenavaden občutek, da je v življenju nekaj »nad njim«.

Angel varuh nas spremlja vse življenje; od našega prvega vdiha do naše smrti. Vsakdo izmed nas sreča svojega Angela varuha večkrat v svojem življenju, brez da bi vedel, kdo v resnici je. A čisto vsakič, ko ga srečamo ali pridemo z njim v stik, nas prevzame občutek miru in brezpogojne ljubezni.

Angeli lahko prevzamejo človeško podobo za kratek čas, mnogo je pričanj o ljudeh, ki so se jim prikazali Angeli v nesrečah, pomagali ponesrečencem in nato izginili neznano kam. Tudi meni se je zgodila pred nekaj meseci zelo podobna zgodba, ko je bil na kraju nesreče že tik pred nesrečo prisoten moški v policijski uniformi, ki je nato magično uredil situacijo in nato izginil pred prihodom policije.

Angeli so most med nami in Stvarstvom. Njihova dejanja, ki so za nas čudeži, so zanje preprosta dejanja ljubezni.

Od mojih prvih stikov z njimi, sem vedno potrebovala potrditve, da gre res zanje in ne za mojo domišljijo. Velikokrat, predvsem ko mi je bilo hudo, sem jih prosila za kakšno znamenje, s katerim bi prejela potrditev, da so ob meni. Vsakič, ko sem prosila za odgovor, sem ga nato prejela. Njihov odgovor mi je segrel srce in prebudil nasmeh. Po tem sem nato pričela prepoznavati njihova znamenja, po lahkotnosti in radoživosti, ki so jih vsebovala – v nasprotju z mojo resnostjo in prestrašenostjo nad nevidnim svetom.

Spomnim se dneva, ko sem na poti v službo prosila za njihovo znamenje in v službi me je na moji pisalni mizi nato pričakalo belo angelsko pero. Takrat so mi dokazali, da lahko manifestirajo čisto vse.

Naši ljubljeni Angeli se radoživo igrajo in nam pošiljajo sporočila, ki jih lahko samo mi dešifriramo. Lahko da nas bo pritegnil kakšen napis, knjiga ali slišane besede. Kar loči Angelsko sporočilo od ega je to, da nas Angelsko sporočilo vedno čustveno prevzame, nam nariše nasmeh in nam vlije zaupanje, medtem ko je za ego to veliko težje. Kar premislite, kdaj ste nazadnje prejeli igrivo znamenje, ki vam je narisalo na obraz nasmeh in kdaj so vaše srce napolnili dvomi strahu.

Angeli imajo odličen smisel za humor in nam lahko pustijo sporočilo na zelo simpatičen način. Recimo, da preberete odgovor na svoje vprašanje na majici mimoidočega. Možnosti je neskončno, samo če smo pripravljeni nanje.

Poskusite tudi vi. Postavite vprašanje Angelu varuhu in bodite pozorni na svet okoli in znotraj vas. Kmalu boste opazili, da vam oči bežijo na nek poseben kraj z napisom ali pa ušesa prisluhnejo pogovoru, ki vam na videz ni namenjen. Bodite pri čakanju na vaš odgovor kar se da spontani in hvaležni.

Iskanje odgovora na Angelsko vprašanje je kot igra lov na zaklad: če boste pravilno zbrali vse Angelske namige, boste našli pravi odgovor. Naj bo iskanje vsakega odgovora kot lov na vaš osebni zaklad. Naj vas ne bo strah, da motite bitja svetlobe, vsak Angel Varuh obožuje posredovati potrditev, da je ob vas.

Prejeti Angelska znamenja, čutiti njihovo prisotnost ali njegov glas predstavlja za vsakega globoko doživetje. Za to potrebujete potrpežljivost, zaupanje, vero in ljubezen.

Vaš Angel varuh je ob vas prav ta trenutek in želi komunicirati z vami. Približajte se mu z radovednostjo in čistostjo majhnega otroka. Postavite mu vprašanje in se nato podajte na vaš lov na zaklad.

10 komentarjev

  1. Utrinek pravi:

    Hvala za čudovito sporočilo. Iz otroštva imam več spominov ljudi ki jih drugi niso videli, so lahko bili angeli?

  2. Veronika pravi:

    Zelo lepo. HVALA.
    Jas se spomnim kako me je kot otroka vodila modra svetloba stran od ognja v požaru. Nor spomin, ki ga povezujem z svojim angelom varuhom ?

  3. Pinka pravi:

    Meni je žal da sem prevečkrat v življenju gledala drugam ko mi je kdo pomagal ?
    Iz tega sem se nučila da zdaj živim v sedanjosti in iščem odgovore v sedanjosti.
    Lov na zaklad ❤❤❤

  4. Angel pravi:

    Hvala, hvala, hvala.
    Zanima me ali lahko angele vp človeški podobi vidjo vsi ali samo nekateri?

  5. Vita pravi:

    Moj lov na angelske odgovire -zaklade se nikoli ne konča.
    ?

  6. Teja pravi:

    Tudi mene zmeraj znova presenečajo s svojo izvirnostjo☺. Hvala❤

  7. Deva pravi:

    Čudovito naključje: danes sem na oglasnem panoju prebrala besedo SENSITIVE. Vse mi je bilo takoj jasno.
    Hvala za vsa naključja in vsak blog ki zgleda kot bi bil pisan zame …

  8. Severin pravi:

    Preprosto hvala za vse kar pišete.

  9. Tina pravi:

    Hvala za vsa angelske izkušnje ❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.