Moj blog

7. maj, 2019NAJBOLJŠI DAN V LETU

Drage sestre in bratje, danes je najboljši dan v tem letu. Vsak dan je lahko za vas najboljši dan v letu, če posadite danes prava semena ljubezni in novih idej. Razumite, da ni vaš ego tisti, ki vas vodi k uspehu, temveč jasna slika o tem, kdo v resnici ste.

Vsako leto zaradi posebne postavitve Sonca in Lune, ki morata zavzeti točno določen položaj, dobimo vsi možnost, da izboljšamo svoje življenje. Gre za najboljši dan v letu, ki pade letos na 7. maj. Ni vsako leto isti dan, a običajno pade ta dan med aprilom in majem.

Zakaj je ta dan tako poseben? Ker pridejo na Zemljo posebni energijski tokovi, ki jih sproži postavitev Sonca in Lune in ki ojačajo naše notranje in zunanje zaznave. Duša in misli se ta dan združijo v svoji popolnosti. To nas vodi do višje zavesti. In prav višja zavest je tista, ki nas lahko vodi do sreče.

Ko sta Sonce in Luna v tem posebnem položaju postane zavedanje sebe in sveta zelo ostro. Preprosto povedano, to je dan v letu, ko jasneje vidimo, kdo smo in kaj nas obkroža. Prepoznamo stvari v našem življenju, ki so pravilne in tiste, ki niso. Z edinstveno lahkoto uvidimo situacije, ki bodo za nas uspešne in pozitivne za naše življenje. To je dan, ko lahko začnemo manifestirati svoje želje, kajti naenkrat nam postane jasno, kaj nas do njih ovira.

Prav danes je zavest o sebi, o tem, kod smo in kdo bomo postali, veliko močnejša kot kateri koli dan v letu. Danes vemo in čutimo, kaj moramo narediti.

Pa vendar je ta zavest odvisna predvsem od stopnje naše duhovne dozorelosti. Današnje energije so prepoznavne posameznikom, ki poznajo svoj notranji svet in seveda manj občutne tistim, ki verjamejo, da predstavlja njihovo življenje izključno materialni svet.

Pa vendar lahko vsi izkoristimo ta dan, saj kar delamo ta dan, se bo širilo in raslo v prihodnosti. Ker se bomo bolj kot kateri koli dan v letu prepoznali za tisto, kar smo, bo naše delo pristnejše in nas bo vse, česar se bomo lotili, vodilo k uspehu. Danes je notranji stik ojačen in veliko ljudi bo lahko prejelo edinstvene navdihe.

Danes je torej najboljši dan v tem letu. Kako ga boste preživeli?

Ljudje smo nesrečni in nezadovoljni, ker se identificiramo izključno s svojimi mislimi, s svojim telesom in s svojimi čustvi. Pozabljamo pa, kdo smo v resnici. V resnici smo duhovna bitja. Zato bi bilo prav, da najboljši in najlepši dan v tem letu posvetite vsaj eno uro pravi duhovnosti.

Meditirajte. Molite. Obiščite svet kraj. Postite se. Ne pozabite, da je ta dan samo enkrat v letu. Odpovejte se vsem množičnim medijem in družbenim omrežjem.

Če ste z nekom skregani ali imate z njim slabe odnose, prosite ta dan za odpuščanje oz. odpustite vsem, ki vas za to prosijo. Zahvalite se vsem, ki so vam pomagali v tem življenju in pomagajte tistim, ki potrebujejo vašo pomoč.

Ne opravljajte, ne zapravljajte svojega časa, temveč se osredotočite na trenutne energije. To je odličen dan za to, da pričnemo z novo duhovno prakso ali knjigo. Vstanite s soncem, meditirajte, ponavljajte svoje mantre. Če boste ta dan pravilno usmerili, bo vse leto za vas pozitivno. To ne pomeni, da ne boste imeli nobenih težav več, pomeni le, da boste vse težave premagali.

Vsaj danes ne počnite negativnih stvari, če že dobrih ne morete.

To je je dan ko je vaša zavest najvišja; zato bo od te točke bo vse leto raslo. Vse dobro, kar boste ta dan naredili, se bo povečalo, potrojilo. Ozavestite te posebne energije, te priložnosti, ki so neponovljive. In ne pozabite, da je sedanji trenutek edini trenutek, iz katerega se lahko začnejo uresničevati vaše sanje.

Uspešen najboljši dan v letu vam želim!


Vse, ki vas zanima osebni razvoj in duhovna rast
Vabljeni na

Delavnico Notranji stik 2: RAZTOPITI NEREŠENA ČUSTVA IN PODZAVESTNO BOLEČINO

Vsi sledimo vzorcem obnašanja, na katere smo tako navajeni, da jim s časom dopustimo, da pustijo v našem telesu svoj odtis (pomislite na vsakdanje geste, držo, ton govora, …). Ti odtisi so nekakšen zbirek vseh naših dejanj, izkušenj, podzavestnih čustev in bolečine, ki pričnejo na neki točki našega življenja nato predstavljati skupen »Vtis življenja«, ki se zapečati v našem telesu in ki povzročajo različne motnje v našem življenju. Preprosto povedano predstavlja Vtis življenja vse informacije, ki smo jih pravilno ali napačno zbrali skozi to življenje o nas in o svetu, ki nas obkroža – v našem fizičnem in astralnem telesu!

V delavnicah Notranji stik 2 vam bom predala združeno znanje Vedskih zapisov z modernimi spoznanji, ki na holistični način vodijo k vzpostavljanju ravnotežja med našim telesom, umom in zavestjo – tako da lahko presežemo vse vtise, ki nas omejujejo in razvijamo potrebno samozavest za spremembo.

1. del: KDO SMO?

Program zajema teoretičen del o Vtisih življenja, kako se ustvarjajo in kam se zapečatijo v našem telesu. Sledi analiza preteklih življenj prisotnih in vtis z zadnjega življenja, ki ga nosimo v tem. V praktičnem delu bomo ozaveščali svoje telo in razbijali navade z odkrivanjem lastnih rok.

Delavnica bo potekala v soboto, 11. maja s pričetkom ob 10h v prostorih društva Lapis, v Gorici. Za dodatne informacije in celoten program sem vam na voljo na sepetalka.angelov@gmail.com

9 komentarjev

 1. Vita pravi:

  Hvala za to krasno sporočilo!
  Danes sem se zbudila zelo kritična do sebe in do vsega okoli mene. Je to ta višja zavest o kateri pišeš?

 2. Sara pravi:

  Hvala za čudovito sporočilo. Že ves dan imam kup novih idej 😁

 3. Vera pravi:

  Fantastično vidstvo. Namaste 🙏

 4. Hana pravi:

  Sem vedela, da je danes poseben dan ❤

 5. Tina pravi:

  Hvala za luč, svetlobo, ljubezen in vodstvo. Naj se ti tisočkrat povrne 😇

 6. Deva pravi:

  Škoda, da tega nisem vedela prej. Hvala v vsakem primeru. Bom poiskala nekaj da začnem prav danes. Naj me obilje nagradi!

 7. Zvezda pravi:

  Krasno šega lahko izkoristim da posadim kaj dobrega 🌱

 8. Teja pravi:

  Hvala❤

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.