Moj blog

23. april, 2019ANGELSKI SPEV

Drage sestre in bratje, Angelski spev prinaša na Zemljo radost in ljubezen. Čeprav ga ne slišite, ga lahko začutite preko pomladi, ki vas obkroža. Angelski spev se neslišno šiti vsakič, ko delite nekaj dobrega z drugimi. Začutite njegove nežne vibracije s svojim srcem, ko ustvarjate Ljubezen.

Angeli pojejo ves čas. Pojejo o radosti bivanja. Njihov spev in njihova nežna melodija prinašajo na Zemljo mir, spokojnost in radost v obliki nam nevidnih žarkov. Redki lahko slišijo pravi angelski spev, pa vendar lahko vsi sprejmemo sporočilo, ki ga prenašajo preko svojega petja.

Angeli nas s svojim spevom najprej spominjajo, da se nimamo česa bati. Vsi si želimo slišati teh besed, ki nas opozarjajo, da ne smemo ostati predolgo v stanju, ko naše misli, srce in telo napolnjujejo skrbi. Naravno in normalno je, da se v obdobjih, ko nam stvari ne grejo v pravo smer, počutimo slabo in smo zaskrbljeni. A v takšnem stanju ne smemo nikoli živeti za daljši čas, saj ravno takšna stanja ustvarjajo bolezni in prezgodnje staranje.

Angeli vidijo pred sabo radost življenja in vedo, kaj sporočajo. Prav zato nas vodijo k pogumni odločitvi: da postanemo srečni. Sreča je tudi to: pogumno dejanje v težkih obdobjih.

Vedeti moramo, da je življenje sestavljeno iz vzponov in padcev, iz lepih obdobij in težkih obdobij. O tem priča simbol jin-jang, svet je v ravnovesju zaradi ravnovesja, ki se skriva v dvojnosti. Modri ljudje razumejo, da slabemu obdobju sledi dobro in obratno, vse se vrti. In če se človek, v svojem pozitivnem obdobju, spominja slabega in trpi, ker se mu je nekoč zgodilo nekaj slabega … vnaša negativnost iz težkega obdobja, tudi v del, ki mu je namenjen, da je dober. Dobro se ozrite ob razmišljanju o napisanem vase in preverite, če tudi sami ne vnašate misli in bolečine z negativnih obdobjih v vašo sedanjost.

Bitja svetlobe nas spremljajo in nas vabijo s svojo radostjo, da vzpostavimo z življenjem pravi odnos. Nikoli ne smemo obupati, temveč moramo zaupati in se soočiti z življenjskimi izzivi z zaupanjem, da se bo vse razpletlo na najboljši način.

V sebi moramo razviti sposobnost, da vključimo v vsak naš dan zaupanje in gotovost, da nas Angeli spremljajo v vsem, kar počnemo.

Kolikokrat smo se znašli v težavah in smo zaprosili za pomoč? Kolikokrat se je zgodilo nekaj, kar je izgledalo nemogoče?

Prav zato se moramo »spomniti«, da smo rojeni za to, da bomo srečni. To je prva od vseh maksim našega življenja in seveda tudi želja naših krilatih varuhov. Odločite se in vnesite dobro tudi v vaša težka obdobja. In če ste v vašem dobrem, delite dalje dobro, ki vam je dano.

5 komentarjev

  1. Miha pravi:

    Hvala za to navdihujočo interpretacijo angelskega speva.

  2. Veronika pravi:

    Hvala za tvoj ‘prevod’ angelskega speva.
    Hvala ta nesebično delo, ki ga redno delis.

  3. Sara pravi:

    Vem da sem v slabi fazi in vem da bo sledila tista dobra.
    Zaupam v angele ❤

  4. Anita pravi:

    No, zgleda, da sem ta spev slišala se preden sem ga prebrala:) ravno to sem se včeraj odločila in zopet hvala za potrditveni šepet, čeprav ga nisem pričakovala.

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.