Moj blog

9. april, 2019KANALIZIRANJE

Drage sestre in bratje, pravo kanaliziranje angelskih sporočil je samo eno in to poteka vedno preko ljubezni in miru. Čeprav vam sporočimo še tako težko novico, je ta vedno izgovorjena v nežnem tonu in z zaupanjem v prihodnost. Ne odpirajte se vsakemu kanaliziranju, kajti ni vsako kanaliziranje angelsko kanaliziranje.

V današnjem času se bolj kot kdaj koli poprej govori o kanaliziranju kot o vsesplošnem pojavu. Govorim o kanaliziranju sporočil. Pa ne, da se v preteklosti o tem ni govorilo, a pravo kanaliziranje je bilo vezano vedno bolj kot ne na spiritizem in je bilo zato ovito v strah in previdnost. Kdor se je povezoval nevidnimi svetovi, ni vedno vedel, na »koga« bo naletel in čigava sporočila bo kanaliziral.

Z new ageom, ki je pred desetletji samozavestno vstopil v naša življenja in se zasidral skoraj kot prava znanost, pa sta ta strah in previdnost potisnjena stran. Kanaliziramo lahko vsi. Nikjer pa ni definirano kdo in kaj se kanalizira v resnici. In tako se marsikdo znajde v skušnjavi, da začne kanalizirati, a pravzaprav ne ve, v kaj se spušča.

Angeli želijo komunicirati z nami, a tega ne morejo početi vedno. Tako kot lahko Angeli delujejo in sporočajo samo preko nas, se lahko tudi druga bitja, ki ne prihajajo z višjih sfer, povezujejo z nami in nam pošiljajo sporočila ter delujejo izključno preko nas -ljudi. Zato je »interes« določenih duš, da se povežejo s človekom in ga vodijo – ker se lahko manifestirajo v svetu samo preko človeka. Samo tako lahko udejanjijo svojo naravo. Lahko se vam bo zdelo nenavdno, zakaj bi se neka negativna prezenca povezala prav z vami, a za nikogar iz nevidnih svetov ni druge poti, da črpa energijo in vodi posameznika kot mali bog kot prav preko kanaliziranja.

In tako se danes marsikdo povezuje in kanalizira sporočila, ki ne prihajajo iz Angelskih sfer in se tega niti najmanj ne zaveda. Za takšnega posameznika je zelo težko prepoznati, da ne gre za kanaliziranja angelskih sporočil, a ljudi, ki se povezujejo z nizkimi prezencami ni težko prepoznati. Običajno so to posamezniki, ki stalno iščejo potrditve v svetu in želijo svojo kanaliziranje deliti z vsemi. Gre za egocentrike, ki iščejo novo pot, kako bi priplavali na površje in bili v centru pozornosti.

Tisti pa, ki ste se že poskusili povezati z Angeli in vam je kakšno sporočilo uspelo kanalizirati, a niste gotovi, ali je bilo to angelsko, bom poskusila razložiti, kako ga prepoznati. Negativne prezence, lahko jim rečemo tudi majhni demoni, se povezujejo s človekom preko njegovih strahov in želja. Torej če ste kanalizirali sporočilo, ki je vezano na vaše želje ali pa če ste kanalizirali sporočilo, ki je vezano na vaše strahove – to ni angelsko. Prvič, ko boste resnično kanalizirali angelsko sporočilo, bo to vedno nežno, ljubeče in vas bo napolnilo z radostjo. Ne bo vsebovalo nobenega natančnega vodstva, niti opozorila, ki vam bi sprožilo dvome, ki tlijo globoko v vas.

Lahko da vam nizke prezence v začetku pošljejo zelo točna sporočila, ki se hitro uresničijo, a niso posebej pomembna. Vse za to, da pridobijo vaše zaupanje in da pričnejo upravljati vaše življenje in življenje vaših bližnjih. Bodite vedno previdni, ko se odprete nevidnim svetovom.

Na začetku bi moral tisti, ki se želi povezovati z angelskim svetom, najprej prepoznavati angelska znamenja in številke ter na ta način »začutiti« angelsko naravo in njihov svet. Ter šele nato začeti iskati druge poti do njih. Ne dovolite svojemu egu, pa čeprav po krinko nedolžne radovednosti, da vas zavede v dejanja, ki jih je težko kontrolirati. Dovolj je, da se povežete z negativnimi silami le enkrat, da se lahko te prilepijo na vas in vam počasi pričnejo črpati vašo življenjsko energijo.

Vsakič, ko se na kateri koli način povežete z Angeli, boste napolnjeni z mirom in željo po tem, da delite svojo ljubezen preko dobrih dejanj. Vsakič, ko boste po tem, ko se boste odprli nevidnemu svetu, utrujeni, v dvomih in brez energije, pa lahko veste, da niste kanalizirali angelskega sporočila.


Drage sestre in bratje,
vse, ki vas zanimajo angelska števila, njihov pomen, interpretacija in delovanje, vabim na

SEMINAR ANGELSKA ŠTEVILA
v soboto, 13. aprila 2019, 10.00 – 14.30
v prostore društva Lapis v Gorici.

Za prijavo in dodatne informacije mi lahko pišete na sepetalka.angelov@gmail.com
Število mest je omejeno, prijave so mogoče do srede, 10. aprila 2019.

NA KRATKO O VSEBINI
Kolikokrat se vam je že zgodilo, da se je dolg čas pred vami pojavljajo neko angelsko število in nikakor niste uspeli razbrati njegovega pomena? Večina vprašanj, ki jih dnevno prejemam, se nanašajo ravno na interpretacijo angelskih števil in njihove vloge v našem življenju.
Vsako število nosi v sebi posebno vibracijo in sporočilo. Seminar Angelska števila je nemenjem vsem, ki vas zanimajo angelska števila in ki iščete njihov pomen. Za vse, ki se stalno srečujete s števili in za vse, ki bi želeli spoznati njihovo moč in uporabo pri delu na sebi.
Seminar zajema uvod k angelski numerologiji ter spoznavanje in razumevanje angelskih števil. Na seminarju se bomo naučili osebne interpretacije angelskih števil, s katerimi se srečujete in spoznali prava sporočila, ki nam jih pošiljajo krilata bitja preko njih.

6 komentarjev

  1. Tina pravi:

    Hvala za to pomembno vodstvo. Se ne bi mogla bolj strinjati, da ni vsako kanalizranje sveto.
    Hvala ?

  2. Pinka pravi:

    Neskončna hvala.
    Zmeraj pišeš meni, kajne? ?

  3. Zvezda pravi:

    Tudi meni se včasih zdi da odgovarjas mojim mislim … HVALA!

Pusti sporočilo


Ob objavi komentarja podeljujete spletnemu portalu angelskasporocila.si trajno dovoljenje za reprodukcijo komentarja in uporabniškega imena. Neprimerni in nepomembni komentarji bodo odstranjeni po presoji administratorja. Vaš e-poštni naslov se uporablja samo za namene preverjanja ter ne bo nikjer viden.